Ciclurile galactice şi renaşterea omenirii
© 123rf

Configuraţiile astrale ne oferă informaţii despre modul în care omenirea poate evolua şi astfel avem posibilitatea de a configura o linie de viitor.

Succesiunea erelor cosmice aduce de fiecare dată evenimente de anvergură dacă nu globală, cel puţin continentală, aşa cum a fost Potopul.

Acum ne aflăm în era Vărsătorului deşi oficial încă nu am intrat pe deplin în ea.

Fiecare eră durează aproximativ 2000 de ani, şi este uşor să calculăm 6 zodii, mergând invers de la Peşti spre Berbec, apoi Taur, Gemeni, Rac şi Leu.

Cu alte cuvinte sistemul solar în urmă cu 12.600 – 13.000 de ani se afla între era Fecioarei şi cea a Leului. Se poate spune că în complementaritate cu semnul Vărsătorului, caracteristicile Erei Leului – Lumina, Magia, Puterea, Arta şi Regalitatea erau pătrunse de informaţiile de tip tehnologic, cel puţin asta indică Vărsătorul.

Deci societatea atlantă, şi cu certitudine şi alte vechi civilizaţii precum cea geto-dacă, dispuneau de elemente de tehnologie şi magie care aveau la bază cristalele şi un alt tip de cunoaştere a principiilor energiei faţă de cum avem azi.

Unele calcule astrologice efectuate de echipa redacţiei Cosmos pun în evidenţă o realitate care a existat cândva în Era Leului. În urmă cu 12.600-12.900 de ani Pluton se afla în semnul Balanţei, făcând o opoziţie cu Uranus din Berbec care era conjunct cu Luna Neagră. Aceasta desemnează tot ceea ce este ascuns, perfid, ocult, malefic şi prin interferenţa cu Uranus indică tehnologia distructivă care a dus la sfârşitul acestui măreţ imperiu atlant.

Desigur că mişcările astrelor pe bolta celestă se realizează ciclic şi am putea spune cu certitudine că o conjuncţie de acest fel între Uranus şi Luna Neagră în semnul Taurului ne aşteaptă peste trei ani, adică la sfârşitul anului 2020.

Ceea ce înseamnă că, aproximativ la fel cum s-a întâmplat în Atlantida, este posibil să traversăm o perioadă plină de pericolele ivite dinspre partea întunecată a tehnologiei pe care o dezvoltăm în prezent. Riscul ar fi reţelele de centrale nucleare existente în lume. Un risc similar a existat în octombrie 1941, tot pe o conjuncţie Uranus – Lună Neagră cu implicarea în acest aspect şi a lui Saturn, pe aspecte multiple de retrogradare. Şi ştim ce a fost în 1941 când naziştii au lansat atacul asupra Moscovei.

Deci ciclurile cosmice şi astrologice îşi pun amprenta fără niciun dubiu asupra modului în care evoluează omenirea.

Avem de luat în calcul de exemplu trei cicluri majore care sunt studiate în astrologie: Uranus – cu 84 de ani, Neptun cu 164 de ani şi Pluton cu 248 de ani. Ajustând calculele pentru dispariţia Atlantidei, am găsit o conjuncţie foarte interesantă în urmă cu 13.020 de ani între Uranus, Pluton şi Saturn pe semnul Balanţei, toate trei în opoziţie cu Luna Neagră din Berbec.

Cel mai plauzibil este că atunci s-a produs catastrofa.

Ciclul Uranus – Pluton este foarte interesant de studiat în privinţa modului în care omenirea evoluează, deoarece avem conştiinţa guvernată de Uranus şi puterea guvernată de Pluton.

De exemplu în Mai 1851 oraşul San Francisco a ars aproape integral, pe fondul conjuncţiei Uranus-Pluton-Saturn-Venus din semnul Taurului, iar în 1965 la următoarea conjuncţie Uranus-Pluton, la care s-a adăugat şi Marte, toate trei pe semnul Fecioarei în opoziţie cu Saturn din Peşti, astrele fiind în cuadratură cu Axa Destinului, Taiwanul a dus un război împotriva Chinei şi s-a înteţit războiul Statelor Unite cu Vietnamul.

Asemenea configuraţii astrale ne oferă informaţii despre modul în care omenirea poate evolua şi astfel avem posibilitatea de a configura o linie de viitor.

Deci vedem că omenirea parcurge importante cicluri de evoluţie şi ne vom ocupa în numărul următor de alte aspecte ale viitorului.

Următorul episod<< Ciclurile galactice şi renaşterea omenirii – ICiclurile galactice şi renaşterea omenirii – III >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?