Ciclurile galactice şi renaşterea omenirii
© 123rf

Prin analiza poziţiei planetelor în tranzite putem prevedea eventuale situaţii neplăcute care pot afecta mai multe naţiuni dintr-o regiune.

La ora actuală dispunem de mijloace moderne de investigare în multe domenii, inclusiv în cel referitor la evoluţia demografică şi socială.

Noosfera – care este sfera trăirilor umane de toate tipurile – conţine elemente concrete de manifestare, astfel încât putem spune că de exemplu, cele mai ascunse dar şi cele mai arzătoare dorinţe ale majorităţii oamenilor Pământului pot ieşi uneori la lumină, prin intermediul diferitelor aspecte declanşate de ciclurile planetare.

Am explicat în numărul trecut câteva dintre aceste aspecte, îndeosebi cele formate de Uranus fie cu planete mici – Marte, Mercur sau Venus, fie cu planete mari – Jupiter, Saturn, Neptun sau Pluton.

Uranus este elementul exploziv care aduce neaşteptate schimbări de situaţie şi dacă luăm în calcul combinaţiile sale cu Marte, de exemplu, fie la conjuncţie, sextil sau trigon ca aspecte pozitive, fie la cele negative – cuadraturi şi opoziţii, vom putea observa la nivelul societăţii planetare anumite evenimente de anvergură regională, continentală sau chiar globală.

Spre exemplificare situaţia explozivă din Turcia, nu doar din Iran, a izbucnit pe fondul unei duble conjuncţii – pe de-o parte Luna Neagră şi Saturn din Capricorn, şi pe de cealaltă parte Marte conjunct cu Jupiter pe semnul Scorpionului. Deci încăpăţânare, agresivitate, violenţă, întocmai ca o înţepătură de scorpion care pune corpul într-o stare de agitaţie extremă şi de risc al dezechilibrului datorită otrăvii.

Acestea sunt cicluri planetare minore, realizate între planetele mici şi cele mari, şi care îşi pun amprenta asupra segmentelor de naţiuni în acele locuri indicate de către poziţia respectivelor planete la momentul respectiv.

Dacă luăm doar conjuncţia Marte-Jupiter, analizăm aspecete caracteristice celor două planete. Jupiter înseamnă justiţie şi religie, iar Marte uniforme militare, fie că este armată, fie că sunt forţele de ordine interne – poliţia. Cei doi aştri, ambii de Foc, pe semnul de Apă al Scorpionului, au încins atmosfera în Turcia cu atât mai mult cu cât se află în cuadratură cu Axa Destinului.

Când două astfel de planete realizează cuadratură cu Axa Nodurilor Lunare – Axa Destinului, caracteristica jupiteriană induce o filozofie greşită asupra concepţiei despre cum ar trebui făcute lucrurile, iar influenţa marţiană determină inflamarea situaţiei, pentru că energia indusă de Marte se contrează cu ceea ce aduce Axa Destinului, care apropo se află pe axa Leu-Vărsător, deci conducere statală, ranguri, onoruri specifice semnului de Foc al Leului, precum şi anarhie în baza nevoii de libertate pe fondul cerinţei acute de eliberare de sub un regim nu neapărat dictatorial cât mai degrabă greşit aplicat.

Deci iată că prin analiza poziţiei planetelor în tranzite putem prevedea eventuale situaţii neplăcute care pot afecta mai multe naţiuni dintr-o regiune.

O posibilă situaţie la fel de explozivă, dar cu aspecte chiar imprevizibile, deci greu de anticipat ca derulare a detaliilor, va fi cea din primăvară, când Marte va realiza o conjuncţie cu Pluton la sfârşitul lunii aprilie, dar şi o cuadratură cu Uranus la o diferenţă de câteva grade. Energiile combinate ale celor două planete Marte-Pluton aflate la gradul 21 în Capricorn se vor contra cu cea a lui Uranus poziţionat la gradul 29 în Berbec.

Va fi ultima lovitură de „cap de berbec” adusă de Uranus, ca să zicem aşa, iar combinaţia marţiană-plutoniană poate fi foarte amplă, întocmai ca o erupţie a unui vulcan adormit.

Şi faptul că se petrece pe semnul auster al Capricornului, după 28 de ani, peste poziţiile planetelor de la Revoluţia Română din 89, ne spune că în primăvara acestui am vom asista la evenimente explozive la nivel de naţiune.

Undeva în jurul datei de 14-15 mai Marte va face o cuadratură cu Uranus. Ce şi cum va fi, atât pentru România, cât şi pentru întreaga lume, vedem în numărul următor…

Următorul episod<< Ciclurile galactice şi renaşterea omenirii – IICiclurile galactice şi renaşterea omenirii – IV >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?