Ciclurile galactice şi renaşterea omenirii
© 123rf

Românii se trezesc din letargia indusă vreme de 28 de ani de către oamenii Sistemului.

Anul 2018 se anunţă a fi unul destul de tumultuos. Dacă ar fi să facem o paralelă cu echivalenţa astrologică a sistemului chinezesc, anul Câinelui de Pământ îl putem clasifica după principalele specii ale rasei canine.

Astfel putem avea câini lupi de Pământ, buldogi de Pământ, ciobănesc de Pământ, şoricar de Pământ, labrador de Pământ şi lista poate continua, mai ales că la ora actuală sunt multe rase obţinute prin încrucişare.

Dar despre o asemenea clasificare probabil ne vom ocupa într-un număr viitor.

Acum ne vom referi aşa cum spuneam în numărul trecut la perioada 14-15 mai, care poate aduce situaţii explozive la nivel planetar. În acest interval menţionat Marte se va afla în Capricorn la 29 de grade, realizând o cuadratură cu Uranus din Berbec la 29 de grade. Deci practic va fi cuadratură la grade fixe.

Gradul 29 din orice zodie este considerat grad anaretic iar semnificaţia acestui termen este aceea de transformare.

Vorba aceea, „Vrei, nu vrei, bea Grigore aghiasmă”.

Marte este o planetă de Foc plasată pe semnul auster de Pământ al Capricornului, în timp ce Uranus fiind o planetă de Aer, este plasată pe semnul vivace de Foc al Berbecului, care în mod tradiţional este guvernat de Marte.

Evenimentele care pot surveni sunt cu atât mai interesante cu cât în această ecuaţie, pentru că vorbim de ciclurile omenirii şi de începuturile renaşterii civilizaţiei, sunt implicare Mercur în conjuncţie cu Uranus, pe de-o parte, şi Pluton cu Luna Neagră la câteva grade distanţă de Marte din Capricorn.

Spuneam că pentru România, dar şi pentru întreaga lume sunt posibile în prima jumătate a lunii mai evenimente explozive, care să determine decizii radicale, care ar fi nu tocmai bune la prima vedere, dar care pot aduce mai târziu beneficii neaşteptate din punct de vedere al trezirii spirituale.

Pentru România avem nişte aspecte interesante.

Conjuncţia Lună Neagră-Pluton va trece peste poziţia lui Mercur de la 1989, ceea ce s-ar putea lasa cu devăluiri şocante şi bulversante despre cine şi ce sfori a tras în ţara asta vreme de 28 de ani.

Pe de altă parte, Jupiter în tranzit va ajunge fix peste Pluton din harta României de la 1989, plasat pe casa a 8-a, şi aici vorbim nu doar despre finanţe şi legi – s-ar putea da nişte legi complet aiurite în privinţa asta – cât mai degrabă despre ceea ce se va întâmpla în conştiinţa românilor.

Este foarte posibil ca unele lucruri complet secretizate până în acel moment să invadeze piaţa mass-media românească, determinând la nivelul conştiinţei schimbarea la 180 de grade a punctului de vedere al românilor faţă de domeniul politic şi legislativ. Cum s-ar zice românii se trezesc din letargia indusă vreme de 28 de ani de către oamenii Sistemului.

Dn acest punct de vedere să mai spunem că în ziua de 15 mai va fi Lună Nouă în Taur, în opoziție cu Pluton de la 1989 şi Jupiter din 2018, ambele pe Scorpion. Deci un moment foarte favorabil pentru trezirea conştiinţei naţiunii, mai ales că anul acesta celebrăm Centenarul Independenţei României.

Pe plan mondial putem asista la manevre subversive din partea ocultei mondiale, care intenţionează să-l împiedice pe mai departe pe preşedintele Trump în iniţiativa legată de desecretizarea multor chestiuni care includ şi dispozitivele de energie liberă.

Trump are în tema sa natală pe Nodul Nord – karma, Soarele şi Uranus în semnul Gemenilor – care simbolizează faptul că el urma să devină preşedinte în actuala viaţă – astrul solar şi cel uranian fiind în opoziţie cu Luna – semnifcatorul naţiunii – conjunctă cu Nodul Sud.

Este posibil ca în ziua de 15 mai Trump să anunţe o decizie de anvergură planetară, prin care să deranjeze total oculta mondială, şi prin care să ofere omenirii o linie temporală de viitor care să ducă spre pace, prosperitate şi cooperare deplină la nivel mondial. Iar asta se poate solda cu ceva cu totul neaşteptat, despre care vom comenta în numărul următor…

Următorul episod<< Ciclurile galactice şi renaşterea omenirii – IIICiclurile galactice şi renaşterea omenirii – V >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?