Ciclurile galactice şi renaşterea omenirii
© 123rf

De la un an la altul vom vedea tot mai mult cum segmente întregi de societate, din multe naţiuni ale lumii, vor lua atitudine împotriva Sistemului, impulsionate de iniţiativele lui Trump.

Vitorul este în continuă mişcare… Aşa se spune în toate cercurile esoterice despre curgerea timpului şi despre viitor. Noi trăim în fiecare zi pe baza alegerilor pe care le facem, mai mult sau mai puţin în cunoştinţă de cauză.

Deşi ne gândim aproape zilnic la viitor, prea puţin timp alocăm pentru a vedea cum să facem să ajungem la ceea ce ne dorim să împlinim pentru noi, pentru familie sau în societate.

Chiar dacă până în urmă cu 1 an de zile viitorul părea bătut în cuie, ca să vedeţi că oricând lucrurile care par foarte sigure se pot răsturna la 180 de grade, vorbim despre recenta decizie a preşedintelui american Donald Trump de a semna un document prin care se vor desecretiza în următorii 2-3 ani aproximativ 5000 de brevete şi invenţii referitoare la dispozitive pe baza energiei libere, care odată ce vor intra în circuitul societăţii vor determina în interiorul civilizaţiei umane un mare salt în conştiinţă.

Desigur că ocultei mondiale nu-i convine ca omenirea să înceapă să aibă încet-încet acces la noile tehnologii ale energiei libere, deoarece şi-ar pierde monopolul şi puterea de control financiar asupra cetăţenilor lumii.

Cine ar mai avea nevoie de curent de la Enel de exemplu dacă ai propriul dispozitiv de energie electrică?

O asemenea iniţiativă a venit din partea lui Donald Trump într-un moment în care energiile luminii pe planetă au trecut de 60%, ca pondere în raport cu energiile negative karmice ale civilizaţiei umane. De aceea au fost întrunite nişte prime condiţii pentru o asemenea acţiune împotriva ocultei mondiale, de a desecretiza astfel de invenţii atât de benefice pentru omenire. Iar acest fapt mi-a adus aminte de ceea ce afirma Sal Rachele în interviul luat de către redacţia noastră în toamna anului 2015, referitor la posibilitatea folosirii de către populaţie a acestor dispozitive de energie liberă. Şi anume că nivelul de conştiinţă 4,25D al majorităţii oamenilor Pământului încă nu permitea la vremea aceea, în 2015, accesul la o tehnologie de acest tip care poate fi utilizată doar dacă ne apropiem de nivelul 4,80D – 5,00 D. Deci dacă preşedintele american a semnat acest acord, rezultă că suntem foarte aproape de nivelul 4,80D, la începutul unei perioade care precede viitoarea bunăstare, care va apare probabil peste 10-15 ani, datorită începerii folosirii tehnologiei energiei libere.

Este foarte important de înţeles că asemenea evenimente care se petrec în interiorul omenirii, chiar la nivel politic, pot atrage după ele creşterea interesului din partea cetăţenilor lumii pentru o nouă politică. Una care să ajute mai mult la evoluţia naţiunilor, pentru că dacă Donald Trump a semnat desecretizarea pentru dispozitivele de energie liberă, treptat într-un deceniu sau două foarte multe naţiuni vor prelua această tehnologie, aşa cum făcuse Fundaţia Keshe cu tehnologia lui Tesla.

Astfel putem privi către o perspectivă a viitorului în care conştiinţa colectivă a civilizaţiei umane trece pe un al nivel. Şi de la un an la altul vom vedea tot mai mult cum segmente întregi de societate, din multe naţiuni ale lumii, vor lua atitudine împotriva Sistemului, impulsionate de iniţiativele lui Trump. Şi referitor la acesta, trebuie spus că poate fi unul dintre Lucrătorii în Lumină.

Fiind apostrofat oarecum de către şeful CIA că de ce desecretizează tehnologia liberă, că nu e bine pentru că s-ar putea produce dezordine mondială, Trump i-a replicat: „Îndrăzneşti să-l ameninţi pe preşedintele Statelor Unite?” După câteva clipe i-a mai spus: „Eşti concediat!” şi a fost concediat. Iată ce înseamnă să lucrezi cu Lumina – să nu te temi niciodată de întuneric!

Următorul episod<< Ciclurile galactice şi renaşterea omenirii – IV

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?