Acești cititori de suflete și chip, acești superoameni îți schimbă viața în mod real atunci când apar în realitatea ta.

Cu siguranță ați auzit despre tehnicile de citire a chipului; sunt acele tehnici care permit, prin observarea corectă a microexpresiilor feței, aflarea adevărului și evaluarea corectă a unei situații sau a unei persoane. Dacă persoana din fața ta face o afirmație falsă, mimica feței va spune adevărul.

Citirea chipului este doar o parte a limbajului non-verbal.

Indiferent de ceea ce spui, corpul tău ”va spune” adevărul pentru cei ce știu să citească acest adevăr. ”Văd ceea ce gândești”, ar spune un cunoscător al domeniului. Cum?

Corpul uman este ca un afiș care transmite mereu ceea ce gândește o persoană. De exemplu, avem tendința de a ne întoarce spre persoanele sau lucrurile care ne plac sau ne sunt agreabile. Dacă o persoană se bucură de compania ta, se va întoarce cu totul către tine, iar picioarele sale vor fi îndreptate către tine. Dacă stai așezat iar persoana de lângă tine stă picior peste picior, observă-i poziția și vei ști imediat dacă ești tolerat sau persoana se bucură realmente de prezența ta: dacă, de exemplu, stai în dreapta persoanei și aceasta are piciorul stâng așezat peste cel drept, iar trupul este îndreptat spre tine, persoana se bucură de compania ta; dacă, dimpotrivă, piciorul drept este peste cel stâng iar trupul este îndreptat în sens opus, persoana nu se bucură cu adevărat de prezența ta, ci te ”tolerează” în funcție de condițiile întâlnirii.

Revenind la mimica feței, emoțiile, stările, sentimentele unei persoane se pot citi cu ușurință pe chipul acesteia. Privirea, colțurile gurii, colțul ochilor, clipitul în anumite momente sau la auzul anumitor cuvinte, îngustarea ochilor, ridicarea din sprâncene pot da o mulțime de indicii și pot dezvălui trăiri despre care nici persoana în cauză este posibil să nu fie conștientă. Asta se întâmplă deoarece creierul analizează, ia deciziile și dă comandă înainte ca mintea conștientă să aibă timp să facă și ea o analiză. Întotdeauna subconștientul este mai rapid decât conștientul. O simplă mișcare a ochilor sau un ridicat de sprânceană îți poate da răspunsul adevărat. În general, profilerii sunt cei care stăpânesc această artă, dar pot și oamenii obișnuiți să învețe să descifreze limbajul nonverbal. Oamenii nu sunt mereu conștienți de comunicarea nonverbală, prin urmare cineva antrenat în această direcție va putea foarte ușor să înțeleagă sentimentele, intențiile și acțiunile interlocutorului, va putea clarifica sensul cuvintelor spuse – în contradicție de cele mai multe ori cu ceea ce gândește cu adevărat persoana – și va putea afla felul în care gândește, ce simte și cum intenționează să acționeze.

Dar ce ați spune despre cei care pot citi în suflet?

Există și astfel de oameni, care au abilitatea de a citi sufletul ca pe o carte deschisă, datorită vibrațiilor foarte înalte și capacității de a ne face să ne simțim în siguranță și liniște în prezența lor. Ei sunt cititorii de suflete. Intuiția extraordinară cu care se nasc, capacitățile neobișnuite pe care le au fie prin antrenament, fie de la naștere, asociate cu abilitatea de a descifra limbajul non-verbal fac din ei niște supraoameni. Ei există! Energiile lor atât de echilibrate ne ajută să găsim, atunci când suntem în preajma lor, starea de echilibru și armonie, ne simțim binecuvântați în prezența lor și orice disconfort sau dizarmonie am resimți, în timpul interacțiunii cu ei dispare ca prin farmec.

Cititorii în suflete pot fi sociabili dar au prieteni extrem de puțini, iar prieteniile pe care le leagă trec peste spațiu și timp. Sunt cele mai pure și dezinteresate suflete; ele știu că totul se reduce la experiența sufletului și pentru că pot vedea direcțiile te pot ghida către destinație. Ei știu despre tine lucruri pe care nici tu nu le bănuiești, nu ești conștient de ele sau nu vrei să le recunoști. Ei știu și atunci când crezi una despre tine, iar realitatea este alta, și asta pentru că ei pot ”citi” literalmente cine ești cu adevărat. Acești cititori de suflete și chip, acești superoameni îți schimbă viața în mod real atunci când apar în realitatea ta. Rămân atâta vreme cât pot fi de folos și se simt respectați. Când simt că nu mai sunt bineveniți, se retrag discret. Sunt oameni foarte luminoși și empatici și pentru a-i putea înțelege trebuie să-i simțim cu sufletul. Din păcate, de cele mai multe ori ne dăm seama ce dar ne-a făcut Universul abia după ce ei nu mai sunt prezenți în viața noastră!

5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile