O clonă, chiar dacă e fabricată cu un anumit grad de autonomie decizională, se supune celor care au fabricat-o.

Starea de lucruri la care cu toții suntem martori în acest prezent atât de încâlcit este cauzată de un fenomen care deja a luat amploare atât în Europa, cât și în America de Nord – Statele Unite: prezența clonelor în viața publică!

De la pierderea prin fraudă a alegerilor de la americani din noiembrie 2020 și până în acest moment, se poate vorbi despre o operațiune de anvergură, numită „Asanarea Mlaștinii”, al cărui scop era și încă este acela de a curăța complet structurile politice internaționale de slugile ocultei. Faptul că falsa administrație Biden transmite comunicatele sale și conferințele sale de presă dintr-un cu totul alt loc decât Casa Albă, și am mai scris pe tema asta deci nu mai revin, și că în același timp o bună parte din armata SUA e pe poziții și-i vânează pe oculți, a determinat o escaladare din partea rămășițelor Illuminati a stării tensionate care se vrea a fi reinstaurată în lume.

Vă amintiți în timpul administrației Bush junior ce furibunzi erau cu ideea „teroriștilor” care până la urmă nu au fost găsiți? Această găselniță le-a servit pentru a invada Irakul. Acum după ce au furat alegerile din SUA, și asta s-a întâmplat pentru prima dată în istoria democratică a Americii, vor să împingă mai departe, în paralel cu nebunia vaccinării, frontul dezechilibrelor către Rusia. Există informații venite din partea multor servicii de informații, cum ar fi cel britanic MI6, care susțin că foarte mulți lideri politici au fost deja arestați, inclusiv în Statele Unite, și duși la Guantanamo pentru a fi judecați. Și pentru a nu-și strica agenda, oculții i-au înlocuit pe toți aceștia cu clone fabricate cu ajutorul tehnologiei Cenușiiilor.

Fiecare clonă care a fost scoasă de câțiva ani încoace, a fost fabricată inițial cu peste un deceniu în urmă și ținută în locuri special amenajate până când au fost puse în funcțiune. Un argument foarte plauzibil în acest sens este următorul: uitați-vă când vedeți la știri cum se poartă și cum vorbește Joe Biden, fraudulosul președinte instalat chipurile la Casa Albă – în realitate e un platou de filmări cu efecte speciale – față de cum se purta și vorbea cu 1 an și ceva în urmă. Biden cel de acum vorbește cursiv, pare că nu are probleme de memorie și se deplasează ceva mai bine decât în urmă cu 1 an și ceva. E clar că este o clonă! Și am și scris despre asta în articolul nostru din revistă despre cine e actualul Joe Biden – o clonă!

Clonele sunt rezultatul muncii cuiva… Cine sunt cei din spatele clonelor care activează în politica mondială?

Doctorul Fauci de asemenea este o clonă, Bill Gates este o clonă, precum și mulți alții care încă sunt în slujba ocultei. Dar întrebarea care se pune este asta: dacă oculții știau că oamenii lor vor fi arestați, și i-au înlocuit cu clone rând pe rând, atunci cine sunt cei din spatele cortinei care au dirijat înlocuirea lor cu clonele? Cine sunt aceia? Mai mult decât atât, acum odată cu risipirea importanței pandemiei, clonele au primit ordin să treacă la altă fază a planului – „Totul împotriva Rusiei”! Din unele profeții se știe că Rusia este biciul care va plesni strașnic peste bot Occidentul, și există informații de asemenea referitoare la faptul că în spatele armatei ruse și a structurii politice de la Moscova se află pleiadeenii. Se pare că Putin a înțeles încă de acum 10 ani încotro bate vântul și tocmai de aceea s-a decis să joace cea mai mare carte a sa. Dovadă că acum s-a iscat iarăși isteria în jurul Ucrainei, unde clona Biden și familionul său au încă interese economice uriașe. Însă astrele, nu le mai sunt favorabile oculților, ca în deceniile trecute, deoarece Axa Destinului a trecut pe Taur-Scorpion, care aduce informația despre deposedare de putere prin forță. Altfel spus, încercarea oculților prin clonele lor de a stârni un nou război în Ucraina, la granița cu Rusia, va fi un mare fâs, și tare mi-e că Rusia o să le dea o mare și grozavă lecție de geopolitică acestor clone proaste și obediente. Căci o clonă, chiar dacă e fabricată cu un anumit grad de autonomie decizională, se supune celor care au fabricat-o. De creat doar Creatorul creează. 

Mai nou, ca să vedeți cotitura hoață de atitudine din partea armatei clonelor, OMS a anunțat în urmă cu câteva zile față de momentul când redactăm acest editorial, că e timpul să se renunțe la restricții peste tot în lume, pentru a salva turismul mondial. Măi să fie! V-ați trezit din beție, clonelor? Nu mai aveți de unde încasa miliardele de pe spinarea cetățenilor lumii, că ați făcut totul varză și nu se mai putea călători dintr-o țară în alta? Deci acum nu mai contează Omicron, paramicron și cum s-or mai numi variantele pe care voiau să le arunce pe piață, nu, acum contează să-și salveze ei structurile comerciale pe care le controlează prin intermediul clonelor! Și mai ales că au mai văzut că populațiile Europei nu înghit așa ușor, ba chiar deloc, porcăriile lor! Le este frică și de aceea au cotit-o și o vor mai coti și cu alte chestii, veți vedea până în vară.

Chiar dacă în Austria clonele au impus vaccinarea obligatorie, în această țară în curând se va renunța la așa ceva. De ce? Întocmai ca în filmul SF „Războiul stelelor – Atacul clonelor”, când clonele luptau împotriva armatei de roboți a lacomei Federații Comerciale, la un moment dat, Cancelarul Republicii, care era și personajul negativ numit Darth Sidious, dă ordinul către clone pentru a executa ceea ce s-a numit „Ordinul 66”. Din acel moment, clonele care ajutaseră la eliberarea de roboți – în cazul de față Inteligența Artificială – devin trupe de opresiune pentru toate planetele republicii. La fel s-ar putea întâmpla și în acest an 2022 ca cei din spatele cortinei să dea un ordin clonelor să execute un alt plan, cu totul diferit față de ce se știa până acum, plan care să determine o cu totul altă stare de lucruri. Cel puțin așa vor stăpânii clonelor, dar după cum am mai spus, cu toții vor avea o surpriză neașteptată din partea Universului. Imprevizibilul se va produce, căci Scorpionul unde a intrat Nodul Sud vine cu schimbări de nevoie pentru absolut toată lumea. Așa că oculții, cu clonele lor cu tot, vor trebui să accepte că au pierdut și că puterea aparține națiunilor, așa cum spusese Trump în discursul său la Organizația Națiunilor Unite. Și când clonele politicii mondiale vor încerca și vor declara oficial că albul e negru și negrul e alb, veți vedea ce li se va întâmpla multora dintre ele. Posibil Marea Demascare Mondială. Timpul pentru asta este aproape… Vremurile bat la ușa noastră…

4.1 7 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Ion mircea

Sunt multe contradicții, dacă originalii au fost înlocuiți cu clone pentru a fi judecați atunci clonele de ce le continuă politica distructiva ,nu contest ca este un sâmbure de adevăr dar prea multa ficțiune, ar fi bun ceva un pic mai documentat stiintific

Visan

Sunt doua tipuri de clonare, replicare si duplicare. Preponderent, se folosesc duplicari, deoarece replicarea dureaza mult si incepe din pantec. Daca de ex. un lider politic pateste ceva, acesta e inlocuit imediat cu o clona. “Politica distructiva” este doar parerea ta, din punctul lor de vedere ei considera ca fac ceea ce este corect si sunt arestati pe nedrept. Sunt mai multe grupuri si corporatii implicate in acest joc.

Tolek

se poate si invers. productie de clone pentru a fi prinse/executate in locul variantelor originala, asa cum a fost cu Gaddafi.