COBRA PORTAL 2012

Vă prezentăm un interviu cu reprezentantul Rezistenței, nume de cod COBRA (2012 Portal COmpression BReAkthrough), realizat cu ocazia unei vizite într-o comunitate din Rusia.

REPORTER: COBRA, ce ne poți spune despre excursia ta în Rusia? De ce tocmai Rusia și cum ai reușit să primești acordul armatei pentru a vizita stratosfera pământului într-un MiG-29? Cum ți s-a părut Rusia?

COBRA: Am venit în Rusia cu unicul scop de a efectua un zbor stratosferic. Da, îmi place Rusia, oamenii sunt mult mai puțin programați și au o conexiune mai bună cu sinele lor autentice decât în Vest.

REPORTER: Astronauții ruși spuneai că experimentează senzații ciudate pe orbită: viziuni, sunete și chiar muzică. Agenţia Spațială Rusă a creat un comitet pentru a discuta acest lucru. Cobra, ce experimentează acești astronauți atât de neobișnuit.

COBRA: Au avut experiențe spirituale și contact fizic cu extratereştri pozitivi.

REPORTER: Ți-ar plăcea să vii în Rusia din nou, și la ce ți-ar folosi? Este posibil să desfășori și aici o conferință?

COBRA: Da, aș dori să vin în Rusia din nou, atunci când există și un scop mai mare pentru a face acest lucru. Conferința de Ascensiune rămâne o posibilitate.

Cobra 2012 Portal

REPORTER: Există studii care arată că limba rusă și poporul rus sunt cele mai vechi din lume. Este adevărat? Te rugăm să clarifici modul în care a apărut poporul rus și cel slavic.

COBRA: Nu sunt acestea cele mai vechi. Popoarele slave provin din ramura indo-europeană.

REPORTER: Cine a fost Rurik, si cum a devenit el primul guvernator în Rusia? În cazul în care acest lucru a fost începutul statalității rusești, sau a existat înainte de aceasta?

COBRA: Rurik a fost un prinț Viking care a adoptat obiceiuri slave și a unit Rusia Kieveană. Aceasta a fost începutul statalității ruse.

REPORTER: David Icke a declarat că Regina Marii Britanii și cea mai mare parte a regilor Europei, precum și unii președinți americani, sunt legați printr-o linie de descendență reptiliană. Ce ne poți spune de Țarii Ruși, au fost și ei în legătură cu linia regală a reptilienilor?

COBRA: Majoritatea dintre ei da.

REPORTER: Cobra, ce știi despre întinsa țară a Marii Tartaria (este descrisă în hărțile antice). A existat pe teritoriul Rusiei în secolul al 19-lea și  s-a extins din Europa spre Alaska? Dacă această țară a existat cum a putut să dispară, și de ce nu știm nimic despre asta?

COBRA: In ciuda tuturor teoriilor conspiratiei Tartaria este doar un termen care descrie poziția geografică ce se întindea între Europa și Siberia de Est și nu a fost un nume al unui stat suveran.

COBRA 2012 PORTAL

NOTĂ: Observați asemănarea dintre Tartaria și Tărtăria. Probabil o colonie pelasgă.

REPORTER:  Există structuri de piatră – dolmene, situate în Rusia și Ucraina. Cine le-a construit? Care este scopul lor?

COBRA: Ele au fost construite de către popoarele neolitice care au populat acea zonă și erau închinate Dumnezeiței.

REPORTER: Ce rasă a construit piramida lui Keops din Gizeh? Există construcții similare și în Rusia, cunoști locația acestora?

COBRA: Piramidele din platoul Gizeh au fost construite în momentul în care Egiptul a devenit colonie a Atlantisului. Există unele structuri piramidale și în Rusia, in apropiere de Lacul Baikal, dar mult mai puțin distincte decât piramidele din Giza.

REPORTER: Muntele Vottovaara în Rusia (coordonatele sale 63.077484, 32.622373) este considerat un loc misterios, cu o mulțime de creaturi ciudate, spirite și OZN-uri. Ce legătură au avut Ahnenerbe și KGB-în acele zone? Este cu adevărat un portal Startreck sau acest loc servește unui alt scop și ce este localizat în interiorul muntelui? Poate că ar fi o idee bună dacă meditația Ascensiunii ar putea fi proiectată în această zonă?

COBRA: A fost un portal în rețeaua subterană Agartha. Da, se poate aranja o meditație a Ascensiunii pentru acea zonă.

REPORTER: De ce zonele precum Siberia, Altai și Lacul Baikal au o semnificație atât de importantă pentru unii oameni Iluminați? De ce Crimeea este atât de importantă? Ce ne poți spune despre aceste teritorii care în momentul de față sunt oarecum ținute secret și nu sunt mediatizate?

COBRA: Altai, în special zona din jurul muntelui Belukha, este una dintre principalele intrări în rețeaua Agartha. Crimeea este o locație importantă a unui vortex energetic de timp Zeiță cu energii feminine.

REPORTER: Cum se face că primul deceniu al comuniștilor care au domnit în Rusia a fost condus în mare parte de către evrei?

COBRA: Acest fapt se datorează faptului că Zioniștii au creat comunismul printr-un ordin direct al conducătorilor Iezuiți.

COBRA 2012 PORTAL

REPORTER: A fost Stalin o figură istorică pozitivă sau negativă? Este adevărat că el a primit inițere prin Magicienii Ruși care l-au ajutat să reînvie Rusia și ulterior să câștige războiul împotriva lui Hitler?

COBRA: Stalin a făcut parte din ordinul Iezuiților și este una dintre cele mai întunecate figuri ale istoriei Rusiei. El este responsabil pentru moartea multor milioane de oameni din lagărele morții din Siberia.

REPORTER: O sursă de rang înalt al Ministerului Apărării al URSS a recunoscut recent că Hitler a supraviețuit și a scăpat după război – există dovezi în arhive. Dacă este așa, de ce Stalin nu l-a urmărit să-l asasineze?

COBRA: Stalin si Hilter au lucrat pentru același Stăpân, generalul suprem al iezuiților Ledochowski, ambii având planul de a organiza Holocaustul.

REPORTER: De când Uniunea Sovietică a început să dezvolte Programul Spațial Secret împreună cu SUA? De ce liderii ruși au fost de acord împreună cu SUA să-l secretizeze precum și informațiile despre extratereștri?

COBRA: De la începutul anilor 1950. Din cauza amenințărilor grupului Chimera.

REPORTER: Are Rusia propriul ei Program Secret Spațial și baze militare pe alte planete și sateliți, precum și flotă secretă în spațiu?

COBRA: Dețin o parte din Programul Secret Spațial Internațional.

REPORTER: În ce an și cum au intrat în contact permanent liderii Federației URSS cu rasele extraterestre negative sau prietenoase? Ce lider al URSS-ului a realizat primul acest demers?

COBRA: Hrușciov în aproximativ 1955.

COBRA 2012 PORTAL

REPORTER: În ce măsură conducerea sovietică din anii 70-80 a fost asociată cu Cabala… sau a fost în conflict cu aceasta? Războiul Rece a fost real sau mai mult o „perdea de fum” pentru a acoperi relațiile reale dintre Occident și Orient?

COBRA: Au existat o mulțime de infiltrări. Războiul Rece a fost proiectat de comun acord prin agenții Cabalei de ambele părți.

REPORTER: Cât de multe baze subterane ale Cabalei există în Rusia? Recent au fost unele dintre ele distruse, și dacă da, unde au fost amplasate?

COBRA:  Actual, Cabala nu mai are locații în Rusia.

REPORTER: De ce și de când Putin a decis să lucreze cu forțele Luminii? Îl ajută cu sfaturi sau colaborează cu el inclusiv la nivel tehnologic?

COBRA: Putin a avut o experiență spirituală puternică cu ani în urmă. În ultimul timp primește sfaturi tactice direct de la Pleiadeeni care vizitează o unitate militară rusă secretă din Siberia de Est.

COBRA 2012 PORTAL

REPORTER: În cazul în care Putin lucrează cu forţele luminii, unde sunt reprezentanții Cabalei ascunși în Rusia? În ce domenii sunt localizați? Există persoane cheie ale Cabalei în Rusia la momentul de față?

COBRA: Sunt încă infiltrați într-un anumit grad în aproape toate ramurile societății ruse însă, nu mai există persoane cheie ale Cabalei în Rusia.

REPORTER: Putin știe despre mișcarea de rezistență și Agartha și dacă da, cum a reușit să construiască o relație cu ei?

COBRA: Putin știe despre Pleiadeeni, dar nu despre rețeaua Agartha și mai ales nu despre Mișcarea de Rezistență.

REPORTER: Au avut vreodată Putin și Medvedev contact fizic personal cu rase extraterestre, dacă da, în ce fel și pentru ce anume? De ce Putin nu a dezvăluit prezența unor rase extraterestre și Programul Spațial Secret pentru locuitorii Pământului?

COBRA: Putin a avut contact cu Pleiadeeni în 2014, Medvedev are dovezi despre această întâmplare (fotografii ale unor ambarcațiuni Pleiadeene reale). Putin nu poate dezvălui despre aceste lucruri în mod direct deoarece Chimera ar riposta.

REPORTER: Benjamin Fulford și alte surse susțin că Putin a fost ucis și înlocuit cu o clonă. Ce știi ceva despre asta?

COBRA: Acest lucru nu este adevărat și nu se va întâmpla.

REPORTER: Cine are nevoie de un război în Ucraina și cine l-a organizat? Ce fac forțele pozitive face pentru a opri acest război (Lugansk și Donețk)?

COBRA: Cabala (Soros) vrea acest război. Forțele de Lumină stabilizează situația astfel încât să nu degenereze în plin război oferind sfaturi tactice militare Rusiei cum să ia Crimeea în 2018.

REPORTER: Care este adevăratul sens al Catolicismului și al Ortodoxiei? De ce a prins Ortodoxia rădăcini în Rusia, cât și în Catolicismul în partea de Vest? Care sunt relațiile dintre aceste două religii?

COBRA: Acestea sunt două facțiuni ale cultului creștin de programare care s-a împărțit în Marea Schismă din 1054. Ortodoxia a prins rădăcini în limba rusă, pur și simplu din cauza apropierii de Constantinopol care a fost sediul bisericii ortodoxe.

REPORTER: Care este semnificația reală a confesiunilor bisericești și ritualurilor religioase în Biserica Ortodoxă, cum ar fi Taina, atunci când unei persoane îi este dăruită trupul lui Hristos și sângele (pâinea și vinul roșu). Și de ce atât de mulți oameni după ce vizitează o biserică se simt ușurați și inspirați, în timp ce unora le este greu să fie acolo?

COBRA: Aceste ritualuri sunt originare din Școlile Misterelor din antichitate. Cei care se pot conecta la latura spirituală pozitivă a creștinismului și mesajul Hristic se pot simți inspirați, cei care simt entitățile negative prezente pe planul astral inferior și eteric prezente în majoritatea bisericilor se simt incofortabil.

REPORTER: Care a fost contribuția civilizației Islamului? Este profetul Muhammad o persoană obișnuită sau o ființă dintr-o altă lume? Care este misiunea statului Islamic?

COBRA: Muhammad a fost un profet cu experiență spirituală. Acest lucru a fost mai târziu deturnat de Archoni și transformat într-un alt cult de programare a minții.

REPORTER: Există o civilizație rusească separatistă în spațiu?

COBRA: A existat ca parte a SSP internațional.

REPORTER: Civilizaţii extraterestre vorbesc sanscrita, sumeriana sau limbile akkadiene?

COBRA: Nu.

REPORTER: Cât de multe OZN-uri au fost doborâte în ​​Rusia și care au fost rasele care au ajutat la adoptarea tehnologiilor extraterestre de către inginerii militari ruși? Ce anume au adoptat de la ei?

COBRA: Câteva zeci. Aceștia au adoptat tehnologia Cenușiilor (microcipuri și dispozitive scalare), similare ca și în SUA.

REPORTER: Care este tehnologia secretă pe care o consideri cea mai importantă și necesară în demersul Dezvălurii și a Marelui Eveniment?

COBRA: Energia liberă.

REPORTER: Există zvonuri cum că radiația nu este deloc periculoasă. Este adevarat?

COBRA: Nu.

REPORTER: Există apă super-ionizată și care este tehnologia de producție? Este posibil să fie produsă folosind condițiile actuale de dezvoltare a științei și a tehnologiei?

COBRA: Sunt deja multe dispozitive care produc apă super-ionizată pe piață.

REPORTER: Este adevărat că alchimiști antici clasificau mercurul ca fiind cu potențial transformator al aurului folosind fluxul vortexial de energie electrică? Este posibil?

COBRA: Nu. Mercurul a fost un simbol alchimic într-un sens spiritual, nu se refereau la metalul real.

Citește și: De la alchimie la supertehnologie

Sau: În căutarea Chivotului Legii

REPORTER: De ce este aurul atât de prețios?

COBRA: Deoarece este unul dintre cele mai rare elemente din scoarța terestră.

REPORTER: Care este impactul speciilor arahnoide, insectoide și reptiliene pe Pământ? Ce specii sunt dominante?

COBRA: Rasa reptiliană este una dintre rasele cele mai distrugătoare din Univers.

COBRA 2012 PORTAL

REPORTER: Este adevărat că pe fiecare planetă a sistemului solar sunt ființe vii? Te rugăm să faci o scurtă trecere în revistă a fiecărei planete și cine trăiește acolo, ce rase sunt prezentate acolo și numărul aproximativ de locuitori pe fiecare planetă? Vom fi în măsură să le contactăm după eveniment?

COBRA: Da, există ființe vii  pe fiecare planetă, dar trăiesc în planuri dimensionale mai înalte sau în baze subterane. Cele mai multe dintre ele sunt umanoide.

Despre acest subiect am scris parțial aici: Enigmele sistemului solar

REPORTER: Ce se poate spune despre grila compactă alb-argintiu (sau zăbrelele), din jurul spațiului Pământului?

COBRA: Trebuie să specificați această întrebare.

REPORTER: Este Pământul o închisoare de maximă securitate sau o școală specială pentru creșterea rapidă a Sufletului?

COBRA: Este o închisoare de maximă securitate, cu Archonii și Chimera pe post de gardieni și cu siguranță NU este o școală.

REPORTER: Au existat trei valuri de voluntari în secolul 20, așa cum a fost precizat de hipnoterapeuta Dolores Cannon. Este adevărat că, în 2012, a fost format Noul Pământ pentru omenire pentru a trece de momentul ascensiunii?

COBRA: Informațiile de la Dolores Cannon sunt parțial corecte. Nu, acest lucru nu este adevărat.

REPORTER: Care sunt planurile Mișcării de Rezistență în ceea ce privește Rusia? Dacă cineva vrea să se alăture mișcării de rezistență, cum ar putea face acest lucru?

COBRA: Rezistența va menține alianța forțelor pozitive în Rusia în moduri care nu trebuiesc divulgate încă. Nimeni de la suprafață nu se poate alătura Rezistenței în acest moment.

REPORTER: Ce se poate face de către poporul rus pentru a îmbunătăți viața de pe planetă și să accelereze Evenimentul? Ce-ai dori ca poporul rus să facă?

COBRA: Să-și facă misiunea pentru care s-au născut.

1 COMENTARIU

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?