COBRA 2012 Portal
Timp estimat de citire: 28 minute

Interviul cu reprezentantul Rezistenței, nume de cod COBRA (2012 Portal COmpression BReAkthrough), realizat de echipa Prepare for Change.

În interviu veţi găsi informaţii fascinante despre Bitcoin (monedă electronică), marijuana, moartea lui David Rockefeller, proiectul Montauk, Inteligența Artificială, tehnologia nano, Yaldabaoth, importanţa Astrologiei, Legea Manifestării și multe alte subiecte specifice perioadei de tranziție a Noii Ere.

Cobra, prima întrebare este:

ReporterVrem să te rugăm să explici în detaliu semnificația Succesului din data de 26 februarie (2017) legat de meditaţia Eterică de eliberare pentru Congo. Ne-ai spus că a avut un real succes. Am ajuns la masa critică. Ce ne poţi spune despre asta?

COBRA – Am lansat un raport detaliat cu privire la acest lucru. Practic realizarea a constat în faptul că am atins masa critică de care era nevoie pentru a penetra vălul și pentru a crea o schimbare de durată în structura planului de plasmă din jurul planetei. Practic am sigilat anomalia din Congo care este acum într-un proces de vindecare extrem de rapid, acest lucru declanșând o reacție în lanț cu alte vortexuri din jurul planetei, în special cu vortexul Sirian cu efecte imediate la 4 zile după ce Palmyra a fost eliberată. Au existat multe alte efecte. Unul dintre cele mai importante efecte a fost asupra forțelor negative, puterea lor fiind diminuată foarte mult în planul plasmatic în jurul planetei din acel moment. Pierd acel teritoriu foarte repede.

ReporterSper ca lucrurile şă se îmbunătăţească în mod semnificativ în special pentru Africa.

COBRA – Se vor îmbunătăţi. Dar desigur, pe planul fizic acest lucru va lua timp, totuşi odată cu Evenimentul schimbările vor fi mult mai durabile în planul fizic.

ReporterCorey Goode spune că Ființele din Alianța Sferelor i-au transmis că munca lor este despre gestionarea și transferul populațiilor planetare. Este posibil ca aceste ființe să fie responsabile de transferul și transportul populației Pământului la momentul de resetare planetară undeva după Eveniment?

COBRA – OK. Nu pot comenta informațiile lui Corey Goode, astfel încât va trebui să formulezi această întrebare un pic diferit.

ReporterEl continuă să spună: Eu cred că același Eveniment este menționat și în Biblie ca fiind Răpirea (Rapture). Poți să spui ceva despre asta Cobra?

COBRA – De fapt, Biblia conține multe informaţii despre Eveniment și Străpungerea Compresiei (Compression Breakthrough), iar Răpirea este de fapt una dintre fazele finale ale procesului de Ascensiune.

ReporterDeci procesul de Ascensiune nu este un eveniment imediat. Se întinde pe o perioadă de timp?

COBRA – Da, am explicat acest lucru de multe ori. Evenimentul constă în Străpungerea Compresiei. Aceasta înseamnă dezvăluirea (disclosure), arestarea Cabalei și re-set-ul financiar. Procesul de Înălțare începe cu adevărat în acel moment.

ReporterAu rămas părți din Flota Întunecată („Dark Fleet“) de care menționa Corey Goode prinse în interiorul sistemului nostru solar în așa numita barieră exterioară (care protejează acest sistem solar de oricine vrea să intre și să plece) rătăcind în Antarctica, bazele lor pe Lună și orbitarea din jurul Soarelui?

COBRA – Practic ceea ce Corey numește Flota Neagră  („Dark Fleet“) este încă activă într-o anumită măsură în Antarctica și acest lucru va fi schimbat foarte curând.

Reporter – Într-un post pe Facebook Corey Goode spune următoarele: https://www.facebook.com/BlueAvians/posts/1716167242014398)

„Este evident că transferul de date (Data Dumps) a început. Nu vom primi transferul de date complet pentru care Alianța SSP a insistat. Acesta se dovedește a fi mai mult un grup strategic de colectare a datelor. Ne așteptăm ca acesta să fie un război de eliberare a documentelor de tip «dinte pentru dinte». Cabala va lansa cel mai probabil un lot de date împotriva anumitor grupuri membre ale Alianței Pământului în următoarea perioadă. Ambele părți vor încerca să discrediteze sursele care au prezentat informații împotriva lor, lucru care va conduce și mai mult la confuzia publicului.“ Este adevărat Cobra?

COBRA – Acest lucru este valabil acum într-un anumit grad, dar nu va fi valabil după Eveniment. Evenimentul înseamnă de fapt dezvăluirea completă fără nici un compromis sau orice agendă ascunsă.

ReporterVom obține o dezvăluire parțială?

COBRA – Noi NU vom obține o dezvăluire parțială. Vom obține o dezvăluire completă. Dezvăluirea parțială nu este o opțiune. Acesta nu este un subiect de discuție. Voi repeta din nou; vom obține dezvăluirea completă!

ReporterSe spune că există o planetă numită Vulcan invizibilă pentru noi. Această planetă pare a fi mai aproape decât Mercur de Soare. Ce știi despre această planetă și dacă există de ce a fost ținută secretă și în ce scop?

COBRA – Este o planetă teoretică pe care unii astronomi a propus-o ca existență dar de fapt nu există.

ReporterUnii oameni de știință a spus că fundația proiectului Montauk a fost derivată din practici oculte și ritualuri satanice temeinice. E adevărat?

COBRA – Într-o anumită măsură, da.

ReporterPoți să descrii care este scopul principal al Proiectului Montauk, a daunelor provocate de aceasta în societatea noastră, consecințele  și planurile forțelor de lumină pentru a vindeca milioanele de victime?

COBRA – Ok, practic scopul acestui proiect a fost să se joace cu liniile temporale. Au vrut să preia controlul diferitelor linii de timp. Nu au avut succes, dar ca rezultat al experimentelor a existat o anumită cantitate de anomalie primară care a fost, aș spune, mai proeminentă pe suprafața planetei însă s-a avut grijă de acest lucru. Nu mai reprezintă o problemă. Singura problemă rămasă sunt victimele programului care au nevoie de vindecare și care se va produce după Eveniment.

ReporterUrmătoarea întrebare. Am găsit următoarea declarație și aș vrea să-mi spui ce știi despre acest lucru: Declarația începe prin următoarea afirmație:

“Chiar crezi că obții marijuana pură sau marijuana curată? Mai gândeşte-te! În special marijuana medicală legală este catalogată în Quantico Virginia la FBI; implantată cu cipuri…. Tehnologie nano. Totul este modificat genetic compatibil cu naniţi, sisteme de calculatoare foarte mici. La fel ca și cu toate dispozitivele de fumat, vaporizatoare, alimente junk, etc. Este acest lucru adevărat?”

COBRA – Da, e adevărat.

ReporterCobra, următoarea afirmație este a aceluiași autor ca și întrebarea anterioară:

“Este tot un spectacol! Guvernul Statelor Unite colectează peste 3000 miliarde $ în facturile electrice în orașele mari în fiecare lună! Nu există niciun deficit. Încasează de 100x de ori suma de bani care au nevoie doar prin impozitarea oamenilor. Vin cu moduri de a irosi și a produce o stare de spirit deficitară. Fac bani pentru a putea să-i printeze din nimic. Există dispozitive de energie și replicatoare folosind tehnologia punctului zero, astfel încât își pot produce toate materialele, unelte, ambarcațiuni, etc, de care au nevoie, în timp ce oamenii sunt practic blocați aici jos. Este totul un spectacol. Toate facturile sunt plătite în avans. Trebuie să luăm înapoi  «omul de paie». Acestea sunt cele ce mi s-au spus de către membrii Elitei. Ei au spus că totul este «pe cont». Restul este o înșelăciune, o glumă și scapă cu asta, iar planul lor este de pune capăt acestei civilizații și apoi să fugă într-un alt mediu.”

Poți comenta acestă afirmație Cobra?

COBRA – Aceasta este o descriere destul de frumoasă a ceea ce se întâmplă chiar acum pe planetă și este bine că oamenii au început să se trezească la această realitate. Desigur, vom schimba asta. Nu se va întâmpla.

ReporterUrmătoarea întrebare. Ni s-a spus luni 22 martie 2017 că David Rockefeller a murit în acea zi, la proprietatea sa din New York City. Dacă acest lucru este adevărat, moartea lui ar fi coincis cu Echinocțiul din Martie. Ne poți spune dacă a murit cu adevărat în acest moment? Sau a fost aceasta o moarte falsă livrată publicului?

COBRA – A fost o moarte adevărată. El chiar a murit și nu este într-un corp clonat, asa că este cu adevărat mort.

Reporter Știi dacă acest lucru a fost o moarte naturală sau a fost provocată de Lucrătorii în Lumină?

COBRA – Aș spune că a murit ca urmare a fricii sale după ce a fost expus la anumite operațiuni ale Forțelor de Lumină.

ReporterNe poți spune nimic despre plecarea lui David Rockefeller și cum au fost afectate planurile Cabalei?

COBRA – Cred că voi vorbi despre acest lucru în următoarea mea actualizare pe blog.

ReporterDe asemenea, a fost raportat că în luna iunie 2014, fiul lui David, Dr. Richard Rockefeller, ar fi murit într-un accident de avion lângă moșia tatălui său. Dar Ben Fulford a scris în urmă cu ceva timp că Richard Rockefeller și-a falsificat moartea și că în realitate ar fi fugit la o bază subterană din America de Sud. Ce poți să ne spui despre acest lucru?

COBRA – Deci acum vorbim despre fiul său. Da, de fapt, el a mers la acea bază, dar nu mai e acolo. A fost capturat.

ReporterUn număr impresionant de rapoarte de investigație despre trecutul și activitatea ascunsă în curs de desfășurare în Antarctica a fost prezentat până la această dată. Poți să faci un rezumat al acestor informații, să confirmi sau să să infirmi validitatea acestor rapoarte remarcabile? Te rog să incluzi orice crezi că este important de știut despre această activitate.

COBRA –  Aș spune că se pune prea mult accentul pe Antarctica. Nu este principala problemă exopolitică chiar acum pe planetă. Este pur și simplu un loc unde se întâmplă lucruri iar Antarctica NU este Atlantis. Antarctica are multe ruine antice care au fost descoperite la fel ca în alte locuri din jurul planetei, iar aceste lucruri vor fi dezvăluite după Eveniment. Cabala nu va fi capabilă de a utiliza aceste descoperiri pentru a distrage atenția de la crimele lor. Acest lucru nu se va întâmpla.

ReporterÎn cele din urmă este Mișcarea de Rezistență implicată în vreun fel  în Antarctica?

COBRA – Da, efectuează operațiuni foarte intense chiar acum.

Reporter – Există zvonuri cum că la sfârșitul lunii februarie s-au detectat radiații în zona Antarcticii cât și în unele zone din Europa și America de Nord datorită unei explozii a unui submarin. Există știri cum că Forțele Speciale au evacuat civili din Antarctica sub acest pretext. Ce ne poţi spune despre acest lucru?

COBRA – Radioactivitatea a fost limitată ca și rezultat al incidentului cu submarinul nuclear, nu a fost ceva exagerat… a fost cuprins. Nu a fost foarte periculos iar evacuarea personalului civil nu a fost legată de acest lucru. A fost legat, aș putea spune de războiul din Antarctica între forțele Draco și Confederația Galactică.

Reporter  – Este adevărat că fulgerele sunt cel mai bun mod de a scăpa de excesul de radiații în mediu?

COBRA – Nu.

ReporterȘtii motivul real al demisionării generalului Michael Flynn din funcția de Consilier al Securității Naționale din SUA?

COBRA – A spune că la ora actuală există o puternică luptă între diferitele facțiuni. Eu le-aș numi facțiunea Clinton/Rockefeller și facțiunea Trump/Iezuiți iar acest lucru rezultă multe demisii și schimbări în cadrul administraţiei și nu este ceva important așa cum crede toată  lumea. Asta deoarece cei care trag sforile în spatele scenelor nu sunt vizibili și nu apar în media. Nu se expun. Ei pun în față doar anumiți oameni pentru a le duce mai departe agenda.

ReporterUn articol apărut recent susține că Norman Brokaw, directorul executiv al agenției William Morris și agentul său personal timp de 30 de ani Bill Cosby, a confirmat că a discutat cu dl Cosby intenția de a face o ofertă pentru NBC cu Robert C. Wright. Dar preşedintele rețelei, liderul Iluminaților, care controlează NBC ar pierde puterea companiei de televiziune în cazul în care Bill Cosby ar achiziționa-o. Singura modalitate de a opri achiziționarea a fost de a-l ruina pe Bill Cosby. Ei au început cu acuzații de viol false. Știi despre această afirmație Cobra, este adevărat sau este doar o diversiune asupra adevărului?

COBRA – De fapt, da, au existat acuzații care nu s-au bazat pe adevăr. Există anumite lucruri care nu au fost încă dezvăluite despre situația sa dar care se bazează pe realitate. Aș spune că în realitate au fost distorsionate, totuși există unele adevăruri în spatele acestor acuzații.

ReporterDin moment ce Bitcoin este o monedă digitală, ea ca orice alt lucru digital poate fi compromis și falsificat. Este Bitcoin sigur și imbatabil așa cum se i se face reclamă sau este doar o altă încercare de tip Cal Troian al Forțelor Întunecate pentru a scăpa de monedele fizice, astfel încât să aibă un control total și absolut al banilor noștri?

COBRA – OK. Bitcoin nu va deveni moneda globalistă a viitorului. Este sigură până la un anumit grad și dacă dorești să te joci cu ea este destul de OK.  Totuși nu aș pune toate economiile în Bitcoin.

ReporterSatoshi Nakamoto a fost creatorul Bitcoin. Ai afirmat că Bitcoin este un pas pentru noul sistem. Lucrează Nakamoto cu forțele de lumină?

COBRA – Nu direct, dar indirect, da.

ReporterEste sistemul Bitcoin adus de pe altă planetă?

COBRA – Nu.

ReporterPoate fi Bitcoin-ul compromis de către inteligența artificială (A.I.) sau prin hacking?

COBRA – A.I.-ul nu este atât de puternic pe cât se teme lumea că este, asta pentru că mintea umană este întotdeauna mai puternică datorită conexiunii cu Sursa și va putea să fie cu un pas înaintea acțiunilor inteligenței artificiale.

ReporterSunt argintul sau aurul investiții mai sigure și mai precaute decât moneda Bitcoin?

COBRA – Da.

ReporterCine este în spatele Bitcoin? Iezuiții cu societatea lor „fără numerar” sau Alianța pozitivă?

COBRA – Alianța pozitivă, indirect.

ReporterDacă Cabala deține ultra tehnologie avansată în bazele subterane și tehnologie avansată în navele lor spațiale precum replicatoarele… Ce îi oprește să apese un buton și să creeze acel aur și acele metale prețioase de care au nevoie pentru a menține sistemul financiar curent care se prăbușește?

COBRA – OK. Marea majoritatea a Cabalei nu are acces la asemenea tehnologii avansate. Există un grup foarte mic care are acces la asemenea tehnologii dar nu oferă acces restului de grup.

ReporterUrmătoarea întrebare ar fi: Cât de aproape se află eliminarea anomaliei Yaldabaoth?

COBRA – Aș spune mult mai aproape față de orice altă perioadă din trecut. Aș spune că tentaculele sau filamentele de plasmă ale entității au fost eliminate complet iar capul este în stadiu de dizolvare.

ReporterExistă bombe de orice fel care ne împiedică progresul momentan spre Eveniment?

COBRA – Desigur că da, există bombele toplet și vor rămâne până în momentul Evenimentului. Acesta este principalul motiv pentru care Evenimentul nu se desfășoară. Când bombele toplet vor dispărea Evenimentul va fi activat.

ReporterPoți comenta despre orice ar trebui să întâmpinăm ca și obstacole de depășit?

COBRA – Așa cum am mai spus, planul este înlăturarea rămășițelor anomaliilor plasmatice și bombelor toplet care sunt asociate cu declanșarea Evenimentului. Acesta este în mare parte planul și este în curs de desfășurare.

ReporterAcum că Yaldabaoth și bombele toplet sunt limitate doar la suprafața Pământului datorită succesului pe care Meditația Eterică de Eliberare l-a avut, care este cea mai bună strategie de a continua dizolvarea capului entității Yaldabaoth?

COBRA – Cea mai bună strategie este de a planta pietrele Cintamani în locuri strategice. Nu numai în zonele populate ale țărmului dar și în oceane, departe de coastă.

ReporterVor avea aceste efect și în ceea ce privește radiațiile din ocean?

COBRA – Nu există atât de multă radiație în oceane precum sunt informați oamenii… sau dezinformați.

ReporterCum putem crea o Coloană a Înălțării pentru a lucra cu Confederația Galactică din jurul nostru pentru a ajuta la dizolvarea anomaliei primare și a capului enităţii Yaldabaoth.

COBRA – Ok, voi vorbi despre asta în detaliu în următoarea postare. Nu pot răspunde la această întrebare în câteva minute deoarece răspunsul este un pic mai complex. Voi explica mai în detaliu în scris.

ReporterÎn interviul oferit în Rusia recent ai spus că nu mai există Baze Militare Subterane în Rusia (DUMBS). Se poate afirma același lucru și despre restul lumii și dacă nu care sunt acele țări unde încă există baze.

COBRA – Majoritatea sunt deținute de Cabala și sunt prezente în țările asociate în mod tradițional cu Cabala cum ar fi U.S., Israel, Arabia Saudită și într-un anumit grad în Marea Britanie, Turcia și Japonia. Majoritatea țărilor sunt libere din acest punct de vedere.

ReporterÎn interviul recent din Rusia ai afirmat că „Pământul reprezintă o închisoare de maximă securitate a Archonilor și grupului Chimera pe post de paznici și în nici un caz nu este o școală.” Ni s-a spus întotdeauna că Pământul este o școală unde se poate progresa către planuri mai înalte ale existenței sau pentru a merge către Rai dacă facem ceea ce trebuie să facem. Poți să comentezi asupra acestei afirmații, există un adevăr în ceea ce privește progresul către nivele superioare cum ar fi Ascensiunea?

COBRA – Este adevărat că poți progresa către nivele înalte implicându-te pe calea spirituală, dar asta nu înseamnă că Pământul este o școală care te învață să evoluezi către nivele mai înalte. Scopul Archonilor nu a fost acela de a ne ajută pe calea evoluției spirituale. Vroiau să ne blocheze evoluția spirituală dar atunci când progresezi, progresezi în ciuda programărilor care există. Când îți elevezi perspectiva și conștiința dincolo de scopul și limitarea carantinei atunci progresezi cu adevărat pe calea spirituală.

ReporterAm o întrebare legată de Siria. Mai ai ceva de adăugat legat de situația de acolo în afară de succesul meditației de eliberare planetară?

COBRA – Mai pot să spun că operațiunile progresează și vortexul din Siria va fi eliberat, aș spune, în viitorul apropriat.

ReporterMai multe rapoarte din surse de încredere din Japonia și Coasta de Vest a Statelor Unite, pretind că valorile radiațiilor de la reactoarele din Fukushima sunt foarte mari, unele din ele depășind niveluri considerate letale. Această informație este contradictorie cu afirmația ta Cobra. În esență răspunsul tău a fos că radiațiile de la Fukushima nu reprezintă o problemă semnificativă. Acest individ întreabă dacă ai informații sau comentarii suplimentare cu privire la ameliorarea acestor îngrijorări despre aceste valori mari radioactive înregistrate? Ține cont că sunt limite în ceea ce privește tehnologia. Există tehnologii exotice bazate pe tehnologie cuantică serioasă de neutralizare a radiațiilor?

COBRA – Așa cum mai spus de multe ori, nu există exces de radiații dinspre Fukushima care trec de limita reactorului însăși. Aș spune că dacă locuiești mai departe de 10-20 de mile depărtare de reactor ești în singuranță și restul este doar dezinformare. Sunt în contact cu oameni care fac măsurători folosind contoare Geiger și nu au fost detectate radiații foarte mari chiar și aproape de Fukushima.

ReporterAu Galacticii vreo legătura cu diminuarea radiațiilor?

COBRA – Au legătură în multe cazuri de diminuare a radiațiilor, nu doar în cazul Fukushima. Au existat mult mai multe cazuri serioase de dezastre nucleare în trecut localizate cu ajutorul forțelor Galactice care au prevenit scurgerea și răspândirea radiațiilor.

ReporterÎn postarea de pe blogul tău ai menționat în data de 28 Noiembrie 2013 următoarele:

„În prezent, iezuiții reprezintă principala forță de lucru operațional a Archonilor pentru a menține starea de carantină pe planeta Pământ. Precedentul lor General suprem Hans Peter Kolvenbach reprezintă un instrument în menținerea vibrației fricii între oamenii de pe suprafața planetei.”

S-a raportat la știri că Kolvenbach a murit pe 26 noiembrie 2016 în Beirut. Potrivit surselor tale este el mort cu adevărat? Dacă este mort, ce înseamnă asta atunci când vine vorba de dezvăluirile de informații în ceea ce privește atacurile din 9/11 și 3/11?

COBRA –  Înseamnă că unul dintre principalii autori ai acestor evenimente a murit sau mai bine zis a fost eliminat de pe planetă, dar el nu a fost singurul și nu este singurul care a dus la prevenirea adevărului din spatele acestor evenimente. A existat de fapt un grup întreg și acest grup nu a fost încă îndepărtat. Dar fiecare dintre cei eliminați ne face situația mai ușoară și acest lucru este unul dintre motivele pentru care avem atât de multe comunicate cu privire la diverse teme, chestiuni care nu se întâmplau înainte.

ReporterCe ne poți spune despre NESARA? Ne poți oferi noutăți?

COBRA – Nu există noutăți. Reprezintă pur și simplu re-setarea financiară care se va întâmpla după Eveniment.

Reporter Există o conexiune între Enki și Contele de Saint Germain?

COBRA – Nu, nu există.

ReporterObama a debarcat recent în Tahiti fără Michelle și ficele sale. Ce face acolo?

COBRA – Își petrece timpul personal, nu este nimic de importanță planetară aș spune.

ReporterEști la curent  cu rețeua de pedofilie din întreaga lume care este arestată în acest moment?

COBRA – Da, aș putea spune că sunt mulți oameni arestați în acest moment dar încă nu și cei din vârful rețelei. Cei din managementul de la nivel mediu al rețelelor sunt arestați în multe țări chiar acum și sunt expuși în mass media alternativă precum și în câteva publicații oficiale de tip main-stream comercial.

Reporter –   Anticipezi cum că traficul de copii și pedofilie va apărea în curând în conștiința publică?

COBRA – Da, acestea fac parte din procesul de dezvăluire și a ieșit deja la iveală în unele locații și va continua până când va deveni de necontestat, astfel încât oamenii nu vor mai putea să nege acest fapt în curând.

ReporterDavid Wilcock și Corey Goode au dezvăluit de curând informații din Antarctica despre un grup de oameni numiți „Pre-Adamiți.” Aceștia sunt oameni originari de pe Marte, care au venit aici acum 50.000 de ani. Ei afirmă că încă mai sunt unii Pre-Adamiți care trăiesc la Vatican și își ascund capetele alungite sub pălăriile acelea lungi. Corey și David au dezvăluit informații uimitoare cu privire la ce se află în Antarctica, inclusiv despre 3 mari nave spațiale prăbușite, o comunitate de oameni trăind într-una din ele, oameni foarte înalți care se află în stază de mii de ani și care ar  putea să se trezească cât de curând. Poți să confirmi cât de adăvarate sunt aceste informații?

COBRA – Părți din aceste informații sunt adevărate în special cele despre Vatican, dar aș spune că pentru restul afirmațiilor avem nevoie de mai multe dovezi, nu doar povești. Mă aștept să avem dovezi mult mai solide despre aspecte profunde ale poveștilor din Antarctica. Există într-adevăr ruine găsite dar sursele mele nu au putut să confirme dacă restul poveștii este adevărat.

ReporterSunt și despre giganții în stare de stază?

COBRA – Este adevărat că există mulți giganți în stare de stază în întreaga lume, deci pot să confirm acest lucru.

Reporter –  Se pare că alegerile recente olandeze, acolo unde Geert Willers a pierdut, probabil au fost manipulate. Ne poți spune dacă el a câștigat de fapt votul popular? Ce semnifică această pierdere a lui Geert Willers?

COBRA – Nu semnifică mare lucru așa cum am mai spus, structura politică înainte de Eveniment nu va mai putea să declanșeze schimbări drastice, deoarece indiferent cine este ales cei care trag sforile rămân în spatele rețelelor.

ReporterȘi știi dacă a câștigat votul popular?

COBRA – Nu am această informație.

ReporterReferindu-ne la mesajul recent al lui Bejamin Fulford din data de Luni 20 Martie avem câteva întrebări după cum urmează: De fapt acestea sunt declarații și apoi urmează întrebările.

„Corporația Statelor Unite ale Americii din 1861 a fost înlocuită cu Republica Statelor Unite ale Americii fondată în 1776.

Guvernul nu s-a închis în data de 15 martie, când SUA a fost a ajuns la 20 miliarde de $ limita datoriei, deoarece datoria aparținea corporației și nu republicii.

Corporația a fost declarată în stare de faliment, iar datoria nulă.”

Cobra, sunt aceste chestiuni adevărate și ce se întâmplă în viitorul apropiat din punct de vedere financiar pentru Republica Statele Unite și Președenție?″

COBRA – O.K. Nu pot confirma că Republica a fost restabilită. În cazul în care Republica va fi restabilită vor fi schimbări drastice și imediat vizibile pentru toată lumea care trăiește în SUA și nu va fi doar un concept teoretic. Acesta va fi un anunț practic, foarte solid și foarte drastic, care va trece prin mass-media, nu doar prin intermediul unor web-site-uri obscure alternative. Deci, aș spune că această parte nu este adevărată. În ceea ce privește datoria națională există întotdeauna unele manipulări din spatele scenei, care întotdeauna rezolvă în mod miraculos situația până la următoarea criză, pur și simplu pentru că cei din Cabala controlează sistemul financiar și pot face ce vor cu aceste numere.

ReporterA fost o coincidență faptul că anul acesta s-a anunțat moartea lui David Rockefeller?

COBRA – Cu siguranță nu este o coincidență și voi vorbi despre acest lucru într-o postare viitoare la mine pe blog.

ReporterBen afirmă că Trump a refuzat de asemenea să primească mită din partea Cancelarului Angela Merkel săptămâna trecută, să nu se ducă după Rotchsilds, cum ar fi John McCain și Hilary Clinton. Sursele spun că acesta este motivul pentru care Trump a refuzat strângerea mâinii lui Merkel. Bazat pe aces fapt, este Merkel în subordinea Cabalei și a Rothschild-zilor?

COBRA – Da.

ReporterDe asemenea, în America de Sud baronii drogurilor s-au folosit de dolari pentru a cumpăra Dinari irakieni ca o modalitate de a spăla bani. Cu toate acestea, din moment ce facțiunea Clinton / Bush a pierdut alegerile din SUA, va deveni acest Dinar vreodată o monedă utilizabilă?

COBRA – OK, nu este atat de drastic precum a afirmat Ben, dar nu aș specula într-o creștere drastică a valorii acestei moenede, așa că aș sta departe de orice fel de tranzacții, inclusiv Dinari Irakieni.

ReporterDar despre Zim-ul African.

COBRA – Același lucru.

ReporterUrmătoarea întrebare. Surse din Societate Secretă Asiatică și WDS (Societatea Dragonului Alb) sunt de acord că, deși din moment ce „războiul împotriva drogurilor“ nu a reușit să facă nimic pentru a eradica cele 2-3 trilionane de dolari din afaceri de droguri ilegale, soluția pe termen lung este în continuare legalizarea și reglementarea substanțelor narcotice, astfel încât să se reducă la minimum pagubele pe care le provoacă și să păstreze banii din mâinile bandelor criminale. Cobra, bazat pe această declarație, crezi că vor fi legalizate drogurile în viitorul apropiat?

COBRA – Se întâmplă deja cu marijuana în anumite state și în anumite țări din întreaga lume și este începutul acestei tendințe. După ce Cabala va pierde puterea nu vor mai putea să oprească acest lucru. Războiul împotriva drogurilor a fost doar un șiretlic folosit de Cabala pentru a alimenta mai mulți bani și pentru canaliza mai mulți bani folosind afacerile cu droguri.

ReporterVom începe această secțiune cu câteva întrebări legate de spiritualitate. Atunci când ne deplasăm de la 3D la 5D, este acest concept similar cu modul în care schimbăm stațiile de radio de la AM la FM sau asemănător cu schimbarea canalelor de televiziune. Poți să clarifici, este semnificativ diferit?

COBRA – Este o analogie bună care poate fi folosită pentru a înțelege schimbarea frecvenței de vibrație.

ReporterEste adevărat că Oamenii angelici au fost creați în tărâmurile angelice și apoi au coborât în tărâmurile joase, cum ar fi a 3-a dimensiune a Pământului, în timp ce Oamenii autentici ai Pământului și-au început evoluția sufletului în cele mai dense dimensiuni vibraţionale ale Pământului continuându-şi ascensiunea în sus?

COBRA – Este foarte adevărat, da.

ReporterFlăcările gemene se pot întrupa în același sex?

COBRA – Este posibil, da.

ReporterÎntr-un interviu recent transcris ai mentionat o meditație pe care o faci pentru a te conecta cu sinele bază pentru a întineri și a regenera corpul. Ne poți spune mai multe despre această meditație?

COBRA – Nu în acest moment.

ReporterPoți vorbi despre Big Bang-ului și modul în care universul a fost creat? A fost sursa Dumnezeu / sursa Primară inițial o ființă perfectă de lumină care s-a manifestat conform gândului „ce-ar fi dacă m-aș extinde” și poți corecta orice neînțelegere a acestei idei?

COBRA – Practic ceea ce s-a întâmplat a fost că universul a fost creat prin interacțiunea sursei cu anomalia primară așa că ambele aspecte au fost implicate în creearea universului și al Big Bang-ului.

ReporterCare este diferența dintre Înălțare și Iluminare. Poate fi, de asemenea, iluminarea numită realizare de sine?

COBRA – Iluminarea este doar un moment când personalitatea ta intră în contact cu adevărul. În timp ce Ascensiunea reprezintă finalizarea transformării complete a personalității tale în acel adevăr.

ReporterAm o întrebare despre meditație. Când aleg la întâmplare să meditez pot să ajung într-un punct foarte liniștit unde există gânduri foarte puține sau deloc pe o perioadă de 2-3 ore. Când încerc să meditez în mod regulat nu pot ajunge la niciun punct de liniște în mintea mea. Cu alte cuvinte, încerc s-o fac regulat, dar mă simt sabotat. Este practica regulată mai dificil de realizat decât cea ocazională?

COBRA – OK, dacă faci aceleași lucruri în mod regulat nu poți aștepta tot mereu aceleași rezultate. Dacă o faci doar atunci când ești inspirat, poți obține mai multe rezultate pe termen scurt, dar mai puține rezultate pe termen lung, deci depinde de tine.

ReporterCe recomanzi pentru a face acest proces mai ușor?

COBRA – În mare parte atenția ta trebuie să fie conectată cu sinele mai înalt iar în acel moment va fi mai ușor să treci prin întreg procesul.

Reporter –  Știi despre geologul rus care a fost în zona Krasnoyarsk lângă regiunea Samara, care după 5 ore de meditație a contactat 3 civilizații. Una dintre civilizații a fost Vish-nu. Acolo a avut o viziune cu Shiva de la care a primit informații secrete cu privire la istoria planetei. Știi ceva despre acest geolog rus și această regiune Krasnoyarsk și ce fel de informații ar fi putut să primească acest om de știință?

COBRA – În zona Krasnoyarsk este un vortex foarte puternic unde s-au întâmplat o mulțime de contacte în trecut pentru mulți oameni, nu doar pentru acel individ, astfel încât el este doar unul dintre cei care au avut experiențe de contact în acest domeniu.

ReporterEste aproape de Shamballa?

COBRA – Nu se află lângă intrarea principală.

ReporterMahatma Gandhi a afirmat „Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume“. Deci, dacă mă concentrez asupra călătoriei mele interioare şi fac tot posibilul să evoluez în iubire, pace și armonie, nu am nevoie să rămân la curent cu laturile întunecate, cum ar fi grupul Chimera și grupul Draco. În ce măsură ne ajută să ne concentrăm pe ceea ce putem, sau pe ceea ce dorim să creăm în viața noastră pentru planetă?

COBRA – În principiu cel mai bun lucru este să ai o viziune, să menții acea viziune, să fi conștient de ce se întâmplă dar să nu fi obsedat despre asta.

ReporterAi tehnici specifice de meditație care ne pot ajuta pentru a crea abundență financiară, prosperitate și bunăstare de care avem nevoie în timp ce ne ocupăm cu problemele noastre de zi cu zi?

COBRA – Da, există mai multe tehnici, dar ele nu sunt. . . nu este posibil să se explice în câteva minute sau într-un interviu. Trebuie să vii la o conferință acolo unde aceste lucruri sunt explicate în detaliu pe parcursul unei zile.

Reporter – Am dori să știm dacă ai tehnici de meditatie specifice care ne pot ajuta să ne apărăm de atacurile actuale asupra lucrătorilor în lumină?

COBRA – Am lansat unele dintre aceste tehnici la mine pe blog.

ReporterCare este Cordonul de Argint și este el ancorat în glanda pineală?

COBRA – Este pur și simplu o conexiune între corpul fizic și corpurile dimensionale superioare și este ancorat în câmpul electromagnetic dintre pineală și glanda pituitară.

ReporterProbabil ne-am mai repetat. De ce este important să se activeze glanda pineală și cum putem activa această glandă?

COBRA – Este important să se activeze pentru că reprezintă puntea noastră multidimensională de legătură către dimensiunile superioare și există tehnici pentru a o activa, dar din nou, nu este suficient timp pentru a explica în acest interviu.

ReporterCare sunt etapele procesului de manifestare pentru lucrătorii în lumină?

COBRA – Pașii necesari pentru procesul de manifestare sunt aceeași pentru toată lumea. Sunt 3 pași. Primul pas este decizia. Pasul doi este invocarea și pasul trei este acțiunea. Bineînțeles că nu pot explica acest lucru în detaliu în câteva minute.

ReporterCare este motivul pentru care unele dintre lucrurile pe care încercăm să le manifestăm nu se întâmplă?

COBRA – Deoarece nu insistăm suficient de mult timp pentru a se întâmpla. În realitatea actuală este nevoie de o anumită perioadă de timp pentru a manifesta ceva și pentru anumite lucruri poate dura destul de mult timp pentru că lucrăm împotriva curentului.

ReporterCum putem apela la prezența lui EU SUNT pentru a consolida manifestările noastre.

COBRA – Pur și simplu invocă prezența lui EU SUNT și conectează-te la ea în orice fel care funcționează pentru tine.

ReporterDe ce mulți lucrători în lumină sunt atacați în ultimul timp și ce putem face?

COBRA – A existat un imens val de atacuri în ultima lună, deoarece forțele întunecate încep să-și piardă controlul asupra planului de plasmă din jurul suprafeței acestei planete și sunt pur și simplu speriați în urma acestei situații. Această situație este rezolvată lent. Aș spune foarte lent.

Reporter Cum manifestă imprinturile din corpul de plasmă gândurile și emoțiile noastre în planul fizic?

COBRAAceste imprinturi nu formează gândurile și emoțiile noastre, dar emoțiile și gândurile noastre generează anumite răspunsuri în planul de plasmă și apoi tehnologia scalară a grupului Chimera manipulează aceste aspecte după care ele se manifestă.

ReporterUrmătoarea noastră întrebare implică conștiința.

Reporter –  Ai afirmat că gândurile de frecvență înaltă nu pot fi interceptate de Cabala. Cobra poți să definești gândurile de frecvență înaltă și să ne oferi un exemplu?

COBRA – Sunt pur și simplu gânduri care nu sunt bazate în realitatea dimensională 3D, dar iluminează mintea cu lumină din dimensiunile superioare. Orice fel de gândire care te inspiră este un exemplu în acest sens.

ReporterCobra, ești familiarizat cu Feng Shui? (Da). Se poate spune mai multe despre modul în care Feng Shui ne afectează viețile noastre și dacă există aranjamente specifice cu obiecte care pot fi stabilite, în raport cu stelele și care pot produce un efect pozitiv?

COBRA – Practic aceasta se referă la geometria sacră și conectarea cu diverse sisteme stelare și există o întreagă știință, din care o parte a fost eliberată și dezvăluită prin intermediul surselor tradiționale chineze, dar există și o știință mult mai profundă în spatele acesteia care este mult mai veche şi face parte din știința galactică a geometriei sacre.

ReporterPoți să clarifici, de asemenea, importanța diferitelor camere din casă în Feng Shui?

COBRADin nou, acest lucru este legat de o știință foarte veche, care a fost adus pe Pământ în vremurile din Atlantida și este legat de astrologie și casele astrologice.

ReporterPoți vorbi un pic despre Semințele Stelare în special despre Semințele Stelare rare la noi pe Pământ, care au fost reciclate pe Pământ și în afara Pământului timp de 25.000 de ani. Care sunt plantele lor de origine? Au abilități speciale, care este modul în care se pot identifica Semințe Stelare și planetele lor de proveniență?

COBRADin multe sisteme solare, majoritatea din Pleiade, Sirius, anumite sisteme stelare din Andromeda, unii dintre ei sunt Arcturieni și multe alte sisteme.

ReporterSunt locații pe Pământ unde se află mai multe într-un loc decât în alte părți?

COBRA – Da, unele locații au o concentrație mai mare, deoarece ţin să se întrupeze în grupuri de suflete.

Reporter Sunt mai multi întrupați acum în 2017 odată cu progresele recente de eliminare a enităţii Yaldabaoth și curățarea planului plasmatic?

COBRA – Aș spune ceva mai mult, dar nu foarte semnificativ.

ReporterCobra, se încarnează aceste semințe stelare în trupuri precum walk-in?

COBRA – Foarte rar.

ReporterUrmătoarea întrebare este: Care este alegerea pe care ai făcut-o Cobra pentru a nu pierde memoria încarnărilor precedente?

COBRA – Am luat simplu decizia de a nu uita orice ar fi.

Reporter – Ai spus că în trecut ți s-au dat multe alegeri de făcut, au fost multe alegeri de făcut sau aceasta a fost Alegerea?

COBRA – Au fost multe alegeri în care am fost implicat și nu pot să vorbesc despre multe dintre ele.

ReporterEste posibil pentru noi să luam anumite decizii în viețile noastre care ne oferă posibilitatea de a ne reaminti viețile trecute?

COBRA – Da, sigur ca da.

Reporter Deci putem să întrebăm și ni se va oferi informația potrivită?

COBRA – Dacă vei căuta suficient de mult vei găsi.

ReporterCât de mulți își amintesc viețile lor anterioare pe planetă? Ai vreo idee?

COBRA – Sunt mulți care își amintesc fragmente din viețile anterioare dar foarte puțini care își amintesc întreaga lor poveste aș spune.

ReporterCobra, ești conștient de planul încarnării tale? Poți să vorbești despre asta?

COBRA – Da, îmi amintesc. De fapt mi-am planificat încarnarea cu grupul meu de suflete, dar lucrurile nu au decurs conform planului deoarece mulți oameni din acel grup de suflete nu și-au onorat acordurile și planurile nu au fost efectuate.

ReporterDacă ai plănuit încarnarea actuală ai fost în stare să-ți amintești viețile trecute după invazia Archonilor din 1996?

COBRA – Desigur că da.

ReporterAcea invazie a Archonilor au făcut lucrurile mai dificile pentru tine ca să-ți amintești?

COBRA – Nu mai dificil să-mi amintesc, dar mai dificil să-mi mențin un nivel de frecvență vibratorie mai ridicat.

ReporterUnde merg acum sufletele după moarte care și-au finalizat încarnările și toate viețile pe Pământ?

COBRA – Acele suflete care au o frecvența vibraţională extrem de ridicată pot ieși acum din carantină și pot trece prin procesul de Ascensiune în alte locații.

ReporterCam câte vieți au oamenii în general?

COBRA – Mulți au sute și sute de vieți.

ReporterCum arată un suflet și este posibil să-l vedem prin ochii minții sau există o modalitate de a-l percepe?

COBRA – Aș descrie sufletul ca pe un punct de lumină, ca o ființă de lumină.

ReporterȘi este vizibil?

COBRA – Este vizibil cu ochiul interior cu organul dimensional de percepție.

ReporterOk, avem câteva întrebări cu privire la tehnologie. Cobra ai recomanda plasarea unei pietre Cintamani în interiorul orgonitului?

COBRA – Nu.

ReporterAr crește sau ar reduce eficacitatea acesteia?

COBRA – Ar reduce-o.

ReporterAi menționat despre folosirea tehnologiei de Infra și Ultra sunete ale Chimerei pentru a controla umanitatea. Există vreun efort în curs de desfășurare pentru a învinge acest lucru?

COBRA – Da, primul lucru de făcut este de a răspândi conștientizarea despre acest lucru, deoarece, dacă suficienți de mulți oameni sunt conștienți de acest lucru ei nu vor mai fi în stare să facă acest lucru pentru mult timp.

ReporterEste gravitatea derivată din masa unui obiect sau provine din proprietatea magnetică a Soarelui?

COBRA – Aș spune că derivată în mod indirect din masa unui obiect, dar mai precis este intensitatea fluxului eteric care creează atomi fizici care apoi determină masa obiectului.

ReporterCum reuşesc cei din SSP (Programul Spaţial Secret) şi Extra Tereştrii să creeze gravitaţie artificială în navele lor?

COBRA – Pur și simplu prin decuplarea atomilor din planul fizic și menţinerea suspensiei într-un anumit mod ce le permite să fie decuplaţi de forța gravitațională.

ReporterÎn cadrul conferinţei din Taiwan, i-ai spus lui Patrick despre podul de sub India şi Sri Lanka că s-a scufundat. Ne poţi spune cine şi de ce a construit acel pod?

COBRA – A făcut parte din masa de la ţărm înainte să se scufunde. Acesta s-a scufundat la sfârşitul erei glaciare, dar înainte de asta a fost un teren natural şi a făcut parte din civilizaţia existentă în acel moment.

ReporterCobra, pot avea încredere în Apple sau Google, sau toate marile companii de tehnologie sunt compromise la acelaşi nivel?

COBRA – În mare parte sunt ambele compromise deci nu aş avea încredere nici în Apple şi nici în Google.

ReporterExistă companii de tehnologie care sunt mai bune atunci când vine vorba de viaţa privată?

COBRA – Există, da.

ReporterPoţi să numeşti vreuna?

COBRA – Nu în acest moment.

Reporter Cobra ai vorbit despre introducerea tehnologiei numite replicator, care poate fi programată să materializeze multe lucruri diferite, inclusiv produse alimentare. Cum vede Rezistența utilizarea responsabilă a acestei tehnologii?

COBRAUtilizarea iresponsabilă a acestei tehnologii nu este posibilă, deoarece toate replicatoarele au un mecanism de siguranță care împiedică utilizarea iresponsabilă.

ReporterDeci dacă îi este foame cuiva poate manifesta alimente fără nicio problemă?

COBRA – Exact.

ReporterUnele surse spun că până la sfârșitul lunii septembrie, Polonia va avea energie liberă și anti-gravitaţie pentru mase. De asemenea, independența totală față de proprietarii de matrice, aceasta fiind decizia fiinţelor superioare. Ne poți spune mai multe despre aceasta Cobra?

COBRA – Aceasta este doar o speculație a unui anumit grup și nu sunt în măsură să confirm.

Reporter Ok, despre Eveniment. Este Rezonanta Schumann un indicator util al progresului și al disponibilităţii noastre în ceea ce priveşte Evenimentul?

COBRA – Nu.

ReporterExistă o creștere sau o scădere a Rezonanţei Schumann în ultimii 100 de ani?

COBRA – Rezonanţa Schumann de bază rămâne aceeaşi, dar aș spune că au fost oscilații destul de mari în ultima vreme.

ReporterAceastă fluctuaţie reprezintă un aspect pozitiv sau negativ?

COBRA – Este pur şi simplu o indicaţie că activitatea la nivelul plasmei este destul de intensă. Ceea ce se întâmplă în ultimul timp este un lucru pozitiv, deoarece forțele de lumină curăţă plasma de tip negativ.

ReporterCobra ne poţi spune dacă postarea ta din data de 31 Ianuarie 2014 – cadoul Eostres – face referire asupra valului de energie de care avem parte?

COBRA – Nu la valul de energie prin care trecem, ci la valul de energie prin care deja am trecut ca şi progres şi care continuă să crească şi pe viitor.

ReporterPoți vorbi despre valurile de energie pe care le-am primit în mijlocul lunii Decembrie sau de la mijlocul lunii Decembrie?

COBRA – Au existat valuri de energie în multe perioade de timp, astfel că nu sunt doar într-un interval specific. Acel interval de timp special nu este extrem de semnificativ. Sunt încă în aşteptarea unor valuri de energie într-adevăr semnificative în viitorul apropiat.

ReporterPentru aceia dintre noi care simt că nu şi-au întâlnit suflete pereche… Ne vom întâlni sufletele pereche după Eveniment?

COBRA – În majoritatea cazurilor da.

ReporterNe putem aştepta la creşterea unei durate medii de viaţă mai mare de 120 de ani după Eveniment?

COBRA – Da.

ReporterExistă o mulțime de grupuri separate și persoane care încearcă să creeze o schimbare pozitivă prin meditație, dar acestea sunt eforturi separate, și se întâmplă la momente diferite. Din moment ce s-a demonstrat că meditația de grup combinată creează efecte mai mari, există o modalitate de a lega sau combina eforturile fiecărui grup, chiar dacă acestea meditează la momente diferite pentru a crește efectul de câmp unificat sau efectul Maharishi?

COBRA – Este foarte important ca toate grupurile să mediteze în același timp, cu același scop, pentru a crea un efect Maharishi puternic. Deci, dacă există o modalitate de a uni toate aceste grupuri, aș fi foarte interesat.

ReporterVor vrea acei oameni care sunt controlaţi puternic de Matrice şi care trăiesc la un nivel spiritual inferior schimbări în bine după Eveniment?

COBRA – Majoritatea, da.

ReporterAi spus într-un interviu că după Eveniment omenirea va trebui să depună la fel de mult efort și energie în menținerea corpul fizic. Asta implică faptul că vom mânca mai puțin? Dacă nu, ce înseamnă asta mai exact?

COBRA – Da, vom mânca de asemenea mai puţin.

ReporterEste o gaură neagră pur și simplu o deschidere a unui torus?

COBRA – Da, este o descriere foarte bună.

ReporterUrmătoarea implică sistemul Solar. Au fost unele suflete plasate pe Pământ în trupuri umane după catastrofa de pe Marte?

COBRA – Da, dar aş spune o foarte mică parte.

ReporterPoţi să ne spui unde sunt acele suflete de pe Marte?

COBRA – Cea mai mare parte din ele au fost evacuate în alte sisteme solare şi sunt pe cursul propriei evoluţii fără să aibă legătura cu situaţia planetară de aici.

ReporterCare sunt protocoalele pentru inversarea entropiei mitocondriale?

COBRA – Acele protocoale sunt destul de complexe, şi din nou, nu pot fi explicate aici în câteva minute.

Reporter – Care sunt protocoalele pentru creșterea vibrației suficient de mult pentru a efectua tehnici de telekinezie și biokinezie?

COBRA – Acest lucru este posibil numai după Ascensiune.

ReporterPoți să clarifici importanța variabilelor astrologice occidentale specifice, cum ar fi Chiron, Nodul Nord și modul în care acestea ar trebui să fie luate în considerare în luarea deciziilor importante din viaţa noastră?

COBRA – Ați numit doar două dintre multele aspecte ale unui horoscop. Există mai multe puncte care au nevoie. . . nu sunt singurele care trebuiesc luate în considerare. Avem Chiron. Avem alţi asteroizi. Avem stelele fixe, avem nodurile lunare si multe alte puncte care trebuie luate în considerare pentru a avea imaginea de ansamblu. Nu m-aş concentra pe Chiron sau nodurile unei oricare alte situații. De fapt aş lua în considerare toate acestea, aspectele lor, progresiile lor, tranzitele, interacțiunea lor cu casele și alte abordări în astrologia occidentală, trebuie toate văzute ca într-o imagine complexă şi nu trebuie scoase din context.

ReporterCare este semnificaţia astrogramei sau a zodiacului?

COBRA – De fapt acestea sunt un fel de schiţă care determină până la un anumit nivel ceea influenţele cereşti asupra vieţii şi desigur te poţi ridica deasupra acestora cu ajutorul liberului arbitru.

ReporterEste astrograma astrologică diferită pentru fiecare viață și, dacă da, de ce?

COBRA – Da, desigur, pentru că trăiesc într-un corp diferit și cu circumstanțe diferite.

ReporterPoți să clarifici / elaborezi de ce diagramele de naștere astrologice diferă și modul în care aceste diagrame sunt semnificative pentru data de naştere?

COBRA – Sunt diferite deoarece oamenii se nasc în momente diferite, iar momentul în care te-ai născut există un anumit fulger de energie care trece prin corpul fizic iar astrograma reprezintă o hartă a acelui moment.

ReporterExistă o relație între semnul Scorpion și inima mai mare în acest sens, ce semnifică Scorpion?

COBRA – Nu, nu, nu.

ReporterTransformare, creație, energia Zeiţei?

COBRA – Aceasta este o descriere posibilă, dar nu una foarte bună.

ReporterCobra, ne poți spune un pic despre conferința din Taiwan pe care ați avut-o weekend-ul trecut?

COBRA – Ok, deci care este întrebarea cu privire la Conferinţă?

ReporterEste ceva ce ne poţi spune despre conferinţă? A fost cu succes?

COBRA – Da, da, desigur, a fost un mare succes. Am avut un grup foarte puternic. Am inițializat anumite proiecte și toate acestea vor fi. . . am început de fapt un ciclu de manifestare pentru acele proiecte. De asemenea am vorbit mult despre procesul de manifestare în sine. Am mers destul de profund cu acest lucru, deoarece, atunci când oamenii înțeleg acest lucru foarte multe lucruri devin posibile. Acesta a fost unul dintre principalele subiecte pe care ne-am concentrat pentru ca oamenii să fie capabili să înțeleagă cum să manifeste și apoi am folosit aceste tehnici pentru a manifesta anumite lucruri specifice.

ReporterCobra, ai un comentariu pentru final?

COBRA – Aș spune că trăim într-un timp Cheie în istoria umană chiar acum și trebuie să continuăm să insistăm şi să manifestăm Victoria Luminii pentru planetă.

ReporterApreciem cu sinceritate întâlnirea cu noi. Vom încerca s-o facem odată la 4 săptămâni, în loc de la 4-5, aşa că abia aşteptăm să auzim şi mai multe informaţii în perioada următoare şi cu siguranţă vom avea şi mai multe întrebări. Aşa cu mulţumim foarte mult Cobra.

COBRA – OK. Mulțumesc foarte mult. Victoria Luminii!

Mulţumim echipei şi colaboratorilor echipei PrepareForChange.net

VIAPrepare For Change
Articolul precedentFibonacci ştie unde stai
Articolul următorMisterele Shamballei – II
De-a lungul timpului a primit multe etichetări: îndrumător spiritual, mistic, hipster, flower power, hipiot, pronoic, panspermic, omnist și holobiont. Iar în timpul liber scrie...
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Gheorghe Mocanu
4 ani în urmă

Ba da nimic despre Bucegiu nostru sau Romania??

Revista Cosmos
4 ani în urmă
Răspunde  Gheorghe Mocanu

A vorbit intr-un interviu mai vechi dar putin oricum. Practic a confirmat ca in Bucegi se afla niste secrete. Depinde cat de informat e cu privire la Romania….