COBRA – informaţii actualizate
© 2012 Portal
Timp estimat de citire: 3 minute

După Eveniment, Archonii vor fi eliminaţi şi nu vor mai fi capabili să interfereze cu relaţiile interpersonale, deci multe dintre vechile conflicte şi drame, ce există în momentul de faţă între bărbaţi şi femei vor dispărea.

Continuăm prezentarea situaţiei actuale planetare, aşa cum este văzută şi percepută din planurile dimensionale. Vă sfătuim să vă folosiţi discernământul pentru a vedea dacă rezonaţi sua nu cu aceste informaţii prezentate.

LynnAi spus că „limita de compresie va fi atinsă când energia din centrul Pământului erupe şi interferează cu energia din afara Pământului”, dacă te pot cita corect. Auzim neîncetat despre marele super val galactic ce vine din spaţiu, dar ce energie sălăşluieşte în centrul Pământului?

COBRA – OK. Centrul Pământului constituie o Poartă Stelară, care va fi ţintită de pulsul galactic şi energia acelei porţi stelare din centrul Pământului va avea efecte şi la suprafaţa acestuia. Atingerea Limitei de Compresie nu se referă numai la atât. Ea înseamnă că forţele luminii din adâncul Pământului vor ajunge la suprafaţă, iar Fraţii şi Surorile din Stele vor coborî şi vor atinge de asemenea suprafaţa Pământului.

LynnEnergia din centrul Pământului este diferită de valul galactic?

COBRA – Într-un fel este o energie a valului galactic, filtrată printr-un anumit filtru energetic aş spune, distribuit după aceea pe toată suprafaţa planetei.

RichardO altă întrebare pe acelaşi subiect a venit de la un ascultător, care a întrebat: Kundalini-ul corpului este asociat cu acest super val şi cu poarta stelară din centrul Pământului?

COBRA – Bineînţeles că da. La sosirea supervalului, acesta va accelera activarea kundalini.

RichardCobra, cum arată o poartă stelară? Este oare energie, sau are formă fizică?

COBRA – Are formă fizică. Aş putea spune că este o poartă hiperdimensională ce conectează planurile fizice cu cele non-fizice şi cu dimensiunile superioare.

RichardSpui că această poartă se află în centrul Pământului?

COBRA – Da, una dintre porţile stelare se află acolo.

LynnCobra, Când te-ai referit ultima dată la „strănutul” soarelui galactic central, ai vorbit despre super valul galactic care va lovi Pământul pentru a porni Evenimentul?

COBRA – Da.

LynnLa ce ne putem aştepta când soarele va „strănuta”?

LynnÎl vom simţi fizic, sau în vreun alt mod? Vom fi capabili să-l simţim?

COBRA – Veţi fi capabili să simţiţi în diferite feluri energiile emanate cu această ocazie.

RichardCobra, după Eveniment, vom avea la dispoziţie moduri de ne proteja fizic şi mental de forţele negative, sau forţele negative vor fi minimizate, deci nu vom avea nevoie de protecţie?

COBRA – După Eveniment forţele negative vor fi total eliminate.

LynnDupă Eveniment se vor îmbunătăţi relaţiile dintre bărbaţi şi femei? Va exista mai puţină competiţie între bărbaţi pentru o anume femeie şi oamenii vor fi capabili să resimtă mai multă împlinire în relaţiile interpersonale?

COBRA – După Eveniment, Archonii vor fi eliminaţi şi nu vor mai fi capabili să interfereze cu relaţiile interpersonale, deci multe dintre vechile conflicte şi drame, ce există în momentul de faţă între bărbaţi şi femei vor dispărea, dragostea adevărată fiind din nou descoperită. Se va întâmpla datorită eliminării căii conflictelor, moment în care relaţiile se vor îmbunătăţi în mod spectaculos.

LynnNe poţi oferi sugestii pentru ceea ce putem face până se va întâmpla acest lucru?

COBRA – Cel mai nobil scop al omenirii este de a înceta războaiele, începând să se tolereze între ei, conştientizând faptul că, conflictele sunt generate şi înteţite de tehnologie şi de Archoni. Este foarte simplu de spus, dar nu este la fel de simplu de făcut, dar aceasta este calea ce trebuie urmată. Este un sfat foarte simplu, dar foarte eficient dacă veţi încerca să-l urmaţi în viaţa de zi cu zi.

Următorul episod<< COBRA – informaţii actualizate (III)COBRA – informaţii actualizate (V) >>
SURSĂPixabay
Articolul precedentEu – poezia lui Dumnezeu – II
Articolul următorAvatarul României – I
De-a lungul timpului a primit multe etichetări: îndrumător spiritual, mistic, hipster, flower power, hipiot, pronoic, panspermic, omnist și holobiont. Iar în timpul liber scrie...
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile