COBRA – informaţii actualizate
© 2012 Portal
Timp estimat de citire: 2 minute

Aş spune că Blue Avians ale lui Corey, sunt interpretări ale Rasei Centrale (Central Race) din perspectiva unui individ anume.

LynnNe poţi actualiza cu privire la progresul înlăturării entităților întunecate și a ființelor întunecate?

COBRA – Aş putea spune că pe planurile plasmatic/eteric şi astral situaţia se îmbunătăţeşte, în special din luna iulie (2016), când a apărut o breşă care a permis ca o cantitate de lumină să inunde în mod direct acele spaţii. Datorită acestui fapt, numărul fiinţelor negative este în continuă scădere din luna iulie. Este într-adevăr un progres. În prezent facem progrese semnificative. (grozav, mulţumesc, este bine de ştiut).

RichardCobra, ne poţi oferi detalii despre situaţia eliminării bombelor toplet, a celor plasma strangelet şi a celor cu plasmă?

COBRA – Marea majoritate a bombelor plasma strangelet au fost complet eliminate. În prezent problema cea mare o prezintă bombele toplet făcându-se progrese şi în cazul lor, dar nu vă pot oferi mai multe detalii despre procesul eliminării lor. (mulţumesc frumos)

LynnCauza principală a celor două forţe exterioare externe par a fi atacurile energetice, entităţile negative şi armele scalare pe bază de plasmă. Eşti de acord cu această afirmaţie?

COBRA – Sunt complet de acord.

RichardCobra, pare că majoritatea interferenţelor recente, datorate armelor scalare din planurile astrale şi eterice sunt în scădere. Ne poţi spune ce părere ai despre aceasta?

COBRA – După cum am mai spus, mare parte a acestora au fost eliminate încă din iulie (2016).

LynnCobra, am înţeles că sufletul are o greutate de 21 grame. Din ce materie este compus sufletul?

COBRA – Ce ai amintit tu nu este suflet, ci plasmă/corp eteric. De fapt greutatea reală este puţin mai mică, dar putem aproxima. S-au realizat nişte experimente legate de greutatea corpului fizic înainte şi după ce corpurile plasmatice/eterice şi cele superioare au părăsit corpul fizic, deci diferă puţin. De fapt, în majoritatea cazurilor reprezintă doar câteva grame.

RichardSufletul rămâne un timp lângă corp o dată ce ai plecat, o dată ce corpul a încetat să existe?

COBRA – Poate fi legat un timp de corpul fizic, dar o dată ce se eliberează din legăturile corpului fizic, poate să se înalţe liber pe planurile mai înalte.

LynnÎn ce densitate există sufletul?

COBRA – După cum am mai amintit, în dimensiunea a 6-a, sau mai bine spus densitatea a 6-a, în zona frecvenţei vibraţionale în care există sufletul.

LynnAi spune că sufletul este nemuritor?

COBRA – Da.

RichardCobra, civilizaţia Central Race (Rasa Centrală) ajută direct la eradicarea grupării Chimera, sau care sunt acţiunile acesteia cu privire la eliberarea Pământului?

COBRA – Da, ei sunt implicaţi intens şi direct în acest proces.

LynnSunt una şi aceaşi grupare cu cea a fabricanţilor de aripi, despre care vorbeşte şi Corey Goode, numiţi Blue Avians cu sferele acelea mari albastre?

COBRA – Aş spune că Blue Avians ale lui Corey, sunt interpretări ale Rasei Centrale (Central Race) din perspectiva unui individ anume. Consider că reprezintă interpretarea unui aspect al rasei respective dintr-o perspectivă individuală.

LynnNe poţi spune cum am putea începe să comunicăm cu Agarthanienii, sau cu alte fiinţe din interiorul Pământului?

COBRA – În viitorul apropiat voi emite anumite protocoale referitoare la acest subiect. Nu pot spune acum, dar în viitorul apropiat voi explica mai amănunţit acest aspect.

RichardReţeaua Agartha din interiorul Pământului a menţinut în permanenţă contactul cu Confederaţia Galactică?

COBRA – Anumite facţiuni da, pe când altele nu.

SURSĂ2012portal
Articolul precedentArta energiilor cuantice din ADN
Articolul următorCe este I Ching-ul?
De-a lungul timpului a primit multe etichetări: îndrumător spiritual, mistic, hipster, flower power, hipiot, pronoic, panspermic, omnist și holobiont. Iar în timpul liber scrie...
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile