COBRA – informaţii actualizate
© 2012 Portal
Timp estimat de citire: < 1 minut

Sunt multe rase de extratereştri care au culoarea pielii diferită. Unii se aseamănă oamenilor, pe când alte rase au un aspect complet diferit.

LynnPopulaţia Yogi şi Saint susţine că au observat mai multe entităţi luminoase şi zeităţi intrând într-un obiect sau persoană. Ne poţi spune care este semnificaţia acestei afirmaţii? De ce se întâmplă aceste accesări?

COBRA – Se întâmplă pur şi simplu pentru că fiinţe superioare, mult mai evoluate se conectează şi asigură evoluţia acelor fiinţe.

RichardCobra, ne poţi spune ce părere ai despre Archangelul Metatron?

COBRA – Pot spune că el este gardianul acestui spectru al galaxiei, revizuind procesul de transformare al anomaliilor primare din acest sector al galaxiei.

LynnÎn cele mai multe cazuri artiştii interpretează extratereştrii, mai ales pe Arcturieni şi Pleiadieni ca fiind nişte fiinţe caucaziene cu pielea foarte albă. Corey Goode susţine că există mai multe rase de extratereştri. Există rase de extratereştri care sunt asemenea africanilor sau asiaticilor noştri?

COBRA – Da, sunt multe rase de extratereştri care au culoarea pielii diferită. Unii se aseamănă oamenilor, pe când alte rase au un aspect complet diferit, avem un spectru larg de tipuri de extratereştri.

LynnPoţi spune acelaşi lucru şi despre americanii nativi?

COBRA – Bineînțeles că da.

Articolul precedentVortexuri, Spirale şi Meandre Cosmice – I
Articolul următorErorile de evoluţie – Convingeri sau Credință? (I)
De-a lungul timpului a primit multe etichetări: îndrumător spiritual, mistic, hipster, flower power, hipiot, pronoic, panspermic, omnist și holobiont. Iar în timpul liber scrie...
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Tocariuc Elena
Tocariuc Elena
4 ani în urmă

Clar nu suntem singuri ci începem sa simtim ca suntem mai mult decat un corp aici pe planetă si unii deja au contact telepatic cu alte rase. Simt ca vor veni schimbari in conștiința oamenilor si greu va fi sa se trezeasca toți. Abea procesam ceea ce simțim in inima noastră ca suntem si sunt is alții in alte dimensiuni si ca in somn ne plimbam in diferite realități. Am venit sa vindecam… Suflete corpuri planetă