COBRA – informaţii actualizate
© 2012 Portal

COBRA: Toate planetele sunt locuite la un anumit nivel, nu la nivel fizic, ci la un nivel plasmic, eteric sau astral.

Vă prezentăm ultimul interviu realizat de echipa prepareforchange.net cu unul dintre cei mai activi și cunoscuți Lucrători în Lumină, nume de cod COBRA(COmpression BReAktrough), purtător de cuvânt al Rezistenței de Eliberare a Pământului.

Am considerat să împărtășim aceste informații deoarece o parte din ele privesc situația planetară atât din punct de vedere geopolitic cât și exopolitic. O mare parte din informații le-am scris și le-am comentat în revistă deci cititorii noștri vor fi familiarizați cu subiectele discutate în interviu. Cu toate acestea dacă vă simțiți ghidați puteți să împărţiţi aceste informaţii pentru a putea beneficia și altcineva de aceste informații.

Ca de obicei, vă sfătuim să vă folosiți discernământul când citiți orice informație, fie veche, fie nouă. Multe din aceste subiecte sunt încă tratate superificial în mediul internetului, de aceea cercetarea în mediul Online nu este întotdeauna cea mai completă și sigură. Din experiența noastră este nevoie de a verifica o informație din cel puțin 5 surse. Folosiți-vă intuiția în combinație cu rațiunea și nu etichetați fără să cunoașteți.

Lectură placută!

Partea I

LynnÎl salut pe Cobra, Lucrător în Lumină şi legătura noastră cu Mişcarea de Rezistenţă (RM).

LynnCobra, bine ai revenit la o nouă discuţie, continuarea celei din luna august.

COBRA – Îţi mulţumesc pentru invitaţie.

LynnOk, deci să începem.

RichardCobra, ai vreo sugestie pentru cei care au dificultăţi în a asculta şi a se conecta cu personalitatea lor interioară superioară?

COBRA – OK. Persoanele care au dificultăţi de conectare cu ghidul lor interior, înseamnă că în trecut nu l-au utilizat prea des şi de aceea trebuie să exerseze mai mult. Astfel acel ghid interior va fi tot mai puternic pe zi ce trece.

RichardCare este diferenţa dintre acest ghid interior şi gândurile tale obişnuite?

CONȚINUT DEDICAT ABONAȚILOR

♥ Contează ce spune lumea?

Următorul episodCOBRA – informaţii actualizate – II >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?