Cobra – transmisiune din Elveţia – I
2012portal.blogspot.de

Nu vom avea parte de o catastrofă planetară ca şi în timpurile Atlantidei.

Noutăţi, schimbări planetare, Rezistenţa de Eliberare a Pământului:

COBRA (Compression Breakthrough)Rezumat Conferinţă 16 -17 Aprilie 2016, Elveţia

Vă sfătuim să vă folosiţi discernământul când citiţi aceste rânduri iar dacă aveţi nelămuri documentaţi-vă din cel puţin 3 surse (atât independente cât şi comerciale).

Revista Cosmos va publica în paginile sale rezumatul pentru cine nu are acces la internet.

Pe viitor vom publica mai multe informaţii şi noutăţi de la ultima conferinţă a lui COBRA pe care le vom comenta în detaliu.

Multe subiecte sunt şi au fost discutate şi în revistă. Deoarece chiar şi rezumatul conferinţei este destul de lung îl vom pune pe segmente. Cel mai probabil vor fi 2-3 părţi.

Partea I:

„Asistăm în acest moment la Victoria finală a Luminii. Această conferinţă este un prim pas către Eveniment. Evenimentul a început deja. Aceasta este Noua Eră despre care au vorbit atât de mulţi oameni. Suntem încă în stadiul de purificare. Forţele luminii au avut întotdeauna un plan de eliberare.”  

„Există multă dezinformare în această perioadă iar această conferinţă va aduce claritate asupra unor situaţii.”

„Primul pas este să ne dezvăţăm de cele învăţate.”

„Am păşit în această carantină pentru a ajuta planeta şi a o elibera. Implanturile pe care le-am primit fiecare din noi în timpul întrupării au rolul de a menţine iluzia separării faţă de Sursă. Înainte de întrupare a trebuit să semnăm un contract la nivel de Suflet cu forţele ce stăpânesc această planetă. Prin procesul naşterii ţi se pierd amintirile şi trecutul şi astfel începe programarea la nivel emoţional prin voinţa impusă de către părinţi şi societate.”

„Venim dintr-un sistem planetar diferit. Avem capacitatea de a percepe doar o mică bandă de frecvenţe.” (Deasupra stratosferei există un câmp străbătut în permanenţă de tahioni).

„Cu toţii reprezentăm Lumina. Energiile noastre interioare se vor manifesta de multe ori spontan şi multe talente ascunse vor ieşi la suprafaţă. Unii oameni nu se vor crede pe ei înşişi. Dacă ne-am fi urmat aceste talente şi calităţi şi le-am fi exprimat, Evenimentul s-ar fi produs încă din 1996. Din ce în ce mai multă lume merge spre această cale şi contribuie pentru a accelera procesul către Eveniment.”

„Soarele Central emite un puls o dată la aproape 25.000 de ani, aproape ca o briză. Tranziţia evenimentului se produce între 1975 şi 2025.”

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Următorul episodCobra – transmisiune din Elveţia – II >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?