Cobra – transmisiune din Elveţia – I
2012portal.blogspot.de
Timp estimat de citire: 2 minute

Nu vom avea parte de o catastrofă planetară ca şi în timpurile Atlantidei.

Noutăţi, schimbări planetare, Rezistenţa de Eliberare a Pământului:

COBRA (Compression Breakthrough)Rezumat Conferinţă Elveţia

Vă sfătuim să vă folosiţi discernământul când citiţi aceste rânduri iar dacă aveţi nelămuri documentaţi-vă din cel puţin 3 surse (atât independente cât şi comerciale).

Revista Cosmos va publica în paginile sale rezumatul pentru cine nu are acces la internet.

Multe subiecte sunt şi au fost discutate şi în revistă. Deoarece chiar şi rezumatul conferinţei este destul de lung îl vom pune pe segmente. Cel mai probabil vor fi 2-3 părţi.

Partea I:

„Asistăm în acest moment la Victoria finală a Luminii. Această conferinţă este un prim pas către Eveniment. Evenimentul a început deja. Aceasta este Noua Eră despre care au vorbit atât de mulţi oameni. Suntem încă în stadiul de purificare. Forţele luminii au avut întotdeauna un plan de eliberare.”  

„Există multă dezinformare în această perioadă iar această conferinţă va aduce claritate asupra unor situaţii.”

„Primul pas este să ne dezvăţăm de cele învăţate.”

„Am păşit în această carantină pentru a ajuta planeta şi a o elibera. Implanturile pe care le-am primit fiecare din noi în timpul întrupării au rolul de a menţine iluzia separării faţă de Sursă. Înainte de întrupare a trebuit să semnăm un contract la nivel de Suflet cu forţele ce stăpânesc această planetă. Prin procesul naşterii ţi se pierd amintirile şi trecutul şi astfel începe programarea la nivel emoţional prin voinţa impusă de către părinţi şi societate.”

„Venim dintr-un sistem planetar diferit. Avem capacitatea de a percepe doar o mică bandă de frecvenţe.” (Deasupra stratosferei există un câmp străbătut în permanenţă de tahioni).

„Cu toţii reprezentăm Lumina. Energiile noastre interioare se vor manifesta de multe ori spontan şi multe talente ascunse vor ieşi la suprafaţă. Unii oameni nu se vor crede pe ei înşişi. Dacă ne-am fi urmat aceste talente şi calităţi şi le-am fi exprimat, Evenimentul s-ar fi produs încă din 1996. Din ce în ce mai multă lume merge spre această cale şi contribuie pentru a accelera procesul către Eveniment.”

„Soarele Central emite un puls o dată la aproape 25.000 de ani, aproape ca o briză. Tranziţia evenimentului se produce între 1975 şi 2025.”

„Nu vom avea parte de o catastrofă planetară ca şi în timpurile Atlantidei. Aceste mari pulsuri venite dinspre soarele galaxiei vor lovi şi soarele nostru şi ne va afecta întregul nostru sistem solar. Vor exista anomalii solare şi de aceea şi vremea de pe Pământ va fi afectată. Deja se percep schimbări meteorologice bizare.”

„Foarte mulţi realizează că soarele nostru nu mai este ca altădată. Când mergem afară prin soare simţim o intensitate crescută a activităţii sale.”

„Aceste valuri super galactice vor purifica şi vor transforma total societatea noastră. Tahionii vor lovi din ce în ce mai puternic suprafaţa Pământului şi nu numai că vor purifica tot ceea ce întâlnesc în calea lor dar vor trezi de asemenea pe mulţi dintre noi şi le vor întări conexiunea cu Sursa. Undele EMP Gamma vin de asemenea din centrul galaxiei. Aceste unde gamma au fost detectate deja de sonda Voyager 2.” (avem documentaţie pentru cine este interesat).

„Toate profeţiile catastrofice vor fi preîntâmpinate deoarece suntem protejaţi de o mulţime de nave mamă din diferite sisteme solare (pleiadieni, siriusieni, arcturieni, etc).   Aceste nave mamă au lungimi chiar şi de peste 1000 de km.”

NOTĂ: COBRA a prezentat de asemenea şi câteva dovezi asupra pietrelor chintamani amplasate strategic în zona Antarcticii, Groenlandei şi Africii de Sud.

VIAPrepare For Change
SURSĂ2012 Portal
Articolul precedentInterviu cu Sal Rachele (Transcript)
Articolul următorCobra – transmisiune din Elveţia (II)
De-a lungul timpului a primit multe etichetări: îndrumător spiritual, mistic, hipster, flower power, hipiot, pronoic, panspermic, omnist și holobiont. Iar în timpul liber scrie...
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Marian V.
Marian V.
9 luni în urmă

Andrei salut !

Nu stiu ce-ai inteles tu in 2016, dar nici acum Evenimentul nu a inceput. In 2021. Esti tanar si iti admir impetuozitatea , talentul si determinarea ! Numai ca trebuie sa ai grija ce le spui oamenilor. Ok?