Cobra – transmisiune din Elveţia – I
2012portal.blogspot.de

Internetul ajută oamenii să pună la îndoială religiile şi ceea este adevărat sau fals.

Continuăm cu prezentarea de informaţii (încă) de ultimă oră oferite de grupul COBRA, un vârf de lance pe frontul de trezire spirituală care se răspândeşte tot mai mult în numeroase ţări ale lumii.

Repetăm atenţionarea de a vă folosi discernământul în privinţa informaţiilor asupra cărora nu sunteţi pe deplin lămuriţi, consultând şi alte surse referitor la informaţiile pe care le veţi citi.

Aceste fraze sunt concluzii prezentate în timpul conferinţei ţinute în Elveţia în aprilie 2016.

Partea a II-a:

„Majoritatea omenirii nu îşi foloseşte liberul arbitru într-un mod corespunzător.”

„Plasma este lumină şi are conştiinţă. Plasma este cheia eliberării noastre. Plasma este pretutindeni, poate să vindece afecţiuni şi este ca şi o entitate vie.”

„Medicina asiatică şi în special cea chineză se concentrează mai mult pe vindecarea corpului eteric şi mai puţin pe cea fizică. De aceea ei folosesc plasma ca şi metodă de vindecare. În Vest, lumea foloseşte în principal doar metode pentru a vindeca corpul fizic şi nu este întotdeauna cea mai eficientă metodă.”

„Internetul ajută oamenii să pună la îndoială religiile şi ceea este adevărat sau fals.”

„Oamenii de ştiinţă germani au dezvoltat nave spaţiale încă de la începutul anilor 1900. În anul 1923 au dezvoltat primul prototip. Prima bază pe Lună au construit-o în 1942.”

„După Al Doilea Război Mondial, nazişii au construit baze în Antarctica şi Argentina. Peste 1500 de oameni de ştiinţă, ingineri şi tehnicieni au fost aduşi în SUA din Germania la finalul războiului prin operaţiunea Paperclip.”

„NASA serveşte ca şi paravan pentru a ascunde adevăratele programe spaţiale. Au avut tehnologia necesară să călătorească pe Lună încă din 1945. Motivul pentru care unele rachete spaţiale au suferit accidente este deoarece au fost sabotate. Unele programe spaţiale s-au desfăşurat mai încet ca altele şi au atras asupra lor diferite investigaţii pentru a încetini anumite operaţiuni.”

„În interiorul NASA predomină forţe ale întunericului dar şi forţe ale luminii de aceea veţi observa informaţie amestecată. Foarte multe dintre operaţiunile programelor spaţiale ascunse derulează operaţiuni miniere pentru resurse importante pe alte planete şi asteroizi. Există asteroizi făcuţi din diamant.”

„Programele spaţiale ruseşti sunt mai pozitive.”

„Forţele luminii au curăţat aproape toate bazele negative.”

„Navele mamă au membrane tahionice şi de aceea pot deveni invizibile tehnologiei noastre convenţionale.”

„În Siberia există o bază pleiadiană unde Putin stabileşte întâlniri cu pleiadienii. Majoritatea operaţiunilor militare ruseşti sunt organizate şi supervizate de către pleiadieni. Operaţiunea din Siria a fost organizată de pleiadieni.”

5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile