© Shutterstock

1. Pachetul “Troll – Basic”     
Este cel mai accesibil pachet dar cu eficiență minimă. Folosește doar zona creierului REPTILIAN. Nu este nevoie de gândire cognitivă și acționează doar pe baza instinctului de supraviețuire. Orice disconfort emoțional sau psihologic activează modul “LUPTĂ sau FUGI”, “MĂNÂNCĂ sau MORI”. Senzațiile sunt resimțite doar la nivelul corpului fizic și se manifestă prin impulsuri subconștiente, onanism excesiv, reflexe de apărare/agresivitate sau expresii onomatopeice: “Ciuma roșie”, “Muie PSD”, “Te plătește Soroș”. Adesea, datorită comportamentului rudimentar, pachetul “Troll – Basic” poate fi ușor reprodus și multiplicat în mediul cibernetic pentru a crește nivelul de agasare.

2. Pachetul “Agentul Smith – Premium”
Cunoscut ca pachetul “Gică-contra”, are avantajul de a folosi mai multe conexiuni cerebrale și inteligență adaptativă. Include și creierul LIMBIC. Foarte util pentru a menține statutul social prezent. Orice schimbare de paradigmă este imediat respinsă prin metode invazive și antitetice. Principalele subiecte reactive sunt în general cele care diferă de acceptarea unanimă și mass-media. Cuvinte cheie: Big Pharma, Geoinginerie climatică, Conspirații, Științe alternative sau Fake News. Fiind o inteligență sintetică poate fi de asemenea încărcată în Cloud, în schimb, mare atenție la atrofierea corpului fizic.

3. Pachetul “ISM”  
Cunoscut și ca “Vreau o țară ca afară”. Include o vizită la Turnul Eiffel și un sejur la Nisipurile de Aur. Este cel mai cameleonic pachet. Se poate adapta în funcție de ideologie sau dogmă: Comun-ism, Ate-ism, Capital-ism, Progres-ism, Social-ism, Creștin-ism, Islam-ism, etc. Ideal pentru a crea conformitate și pseudocunoaștere printre grupuri mari de oameni, comunități sau societăți. Include și zona creierului PREFRONTAL de aceea se pot accesa funcții cognitive mai superioare cum ar fi intelectul și conștiința de grup. Foarte util pentru manifestații “spontane”, migrări în masă, lovituri de stat sau mentenanța Sistemului. Singurul dezavantaj al acestui pachet este că unitățile individuale nu sunt atât de eficiente ca unitățile de grup.

4. Pachetul “PsiOP”       
Este un pachet neutru de aceea este și foarte flexibil. Clienții l-au poreclit și “Prăjeală” datorită conexiunilor neuronale. Acest pachet folosește inclusiv NEOCORTEXUL, deci toată capacitatea cerebrală! Include gândire dezirativă și distorsiuni de confirmare și este dedicat celor ce vor să părăsească temporar sau definitiv Sistemul. Este ideal pentru a testa formule noi, substanțe, dispozitive sau chiar idei! Spre deosebire de Pachetul ISM, acest pachet este eficient atât la nivel colectiv cât și la nivel individual. Se oferă acces la implanturi și tehnologii de vârf: EDOM (Dizolvarea Electronică a Memoriei), RHIC (Control Radio-Hipnotic Intracerebral), EMR (Radiere Electromagnetică) sau LSD (Acid Lisergic). Amintim câteva proiecte de succes: Maskirovka, Propaganda, Mengele, Deepfake, Voice to Skull, Dream Scan, Mk Ultra sau HAARP. Pachetul “PsiOP” se poate folosi ca Add-on (adaos) la primele 3 pachete.

5. Pachetul “Erudism Steril – Plus Elite”       
Supranumit și “Iluminații” sau “Știu tăt” este cel mai performant pachet fiind dotat cu pseudosimțire și conștiință holografică. Spre deosebire de celelalte pachete, lipsa empatiei este simulată la nivel mental, fiind capabil de disimulare și mimetism. Se oferă acces la ambele emisfere cerebrale de aceea poate lucra cu simboluri, ritualuri și chiar cu nevăzutu’. Este prevăzut cu protecție și filtre prin intermediul unui construct tridimenisonal numit Ego. Nimic nu trece de el! Cel mai mare avantaj al acestui pachet este folosirea Liberului Arbitru, fiind dotat cu capacitate decizională. Cu acest pachet te vei considera întotdeauna în vârful lanțului exotrofic (din toată galaxia), inclusiv deasupra legilor universale, cu excepția gravitației dacă se optează pentru un corp organic. În caz de pagubă am introdus opțional asigurarea Plus Elite, care permite printare de organe sau reinstalarea programului de operare Cyborg (pe fresh).

La trei pachete cumpărate oferim BONUS un curs PRS (Problemă – Reacție – Soluție) și laser pentru detectarea undelor gravitaționale de 1.1 miliarde de dolari percepuți din banii contribuabililor. Este competitiv cu un Recorder Rustrak la 200 de dolari.

2 COMENTARII

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?