Acasă Revista Cosmos Cunoaștere și evoluție Complexul B – Viaţă şi sănătate – I

Complexul B – Viaţă şi sănătate – I

3356
0
Complexul B – Viaţă şi sănătate
© CC0 / Pixabay
Timp estimat de citire: 2 minute

Cine nu a auzit vreodată de vitaminele B Complex? Sunt convins că aproape toată lumea. Dar foarte puţină lume cunoaşte cu adevărat beneficitatea acestui complex natural de vitamine pentru corpul nostru.

În parte pentru că majoritatea generaţiilor vârstnice nu au internet şi deci nu se pot documenta decât din surse limitate ale presei scrise, şi în parte pentru că cei care au acces la internet sunt interesaţi preponderent de alte chestii. Şi ca urmare sănătatea este un capitol aflat mai la coada lucrurilor care prezintă interes. Asta se întâmplă deoarece deseori suntem mult prea preocupaţi de atâtea şi atâtea treburi pe care le considerăm mult prea importante în relaţia cu propria sănătate.

Doar atunci când ni se întâmplă să ne îmbolnăvim ne aducem aminte şi ne spunem nouă înşine că sănătatea e cea mai de preţ şi bla, bla, bla…

Suntem ipocriţi cu noi înşine?

Cine ştie…

Până una alta haideţi să vedem de ce sunt atât de importante vitaminele din complexul B.

Următorul episodComplexul B – Viaţă şi sănătate – II >>
Articolul precedent„Când râde prostul, înțeleptul suspină”
Articolul următorCancerul şi vindecarea lui – II
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile