Complexul de la Gizeh – III
© Leonid Andronov / Bigstockphoto

După ce treceau şi probele din Camera Regelui, discipolii şi adepţii primeau gradul de Maestru şi puteau comunica apoi prin cel de-al 3-lea ochi cu zeii din Orion.

Am redat în episodul anterior câteva date referitoare la motivul amplasării Marii Piramide exact în acel punct care determină centrul de greutate al planetei, aşa cum noi avem ombilicul plasat la nivelul abdomenului, aspect care ne oferă ideea de centru de greutate şi echilibru.

Unul dintre secrete construirii Marii Piramide în acel punct este cel legat de echilibrul grilei energetice ale Pământului, aşa cum a fost pusă aceasta în evidenţă în urma cercetărilor efectuate în deceniile trecute.

Grila energetică este direct legată de câmpul electromagnetic al planetei, la care suntem toţi racordaţi prin intermediul aurei noastre şi a chakrelor.

Dintr-o asemenea perspectivă este evident că preoţii egipteni din vechime cunoşteau aceste chestiuni, cel puţin ca moştenire preluată de la Hermes Trismegistul care, aşa cum am menţionat, fusese într-o viaţă anterioară Marele Preot Thot Atlantul – Enoh cum era numit la semiţi.

El venise dinspre zona Mării Negre, aşa cum au consemnat străvechile cronici păstrate în zona Asiei Mici şi a Africii egiptene, pentru a demara proiectarea şi construcţia complexului arhitectonic de la Gizeh în urmă cu peste 25.000 de ani.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Următorul episod<< Complexul de la Gizeh – IIComplexul de la Gizeh – IV >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?