Complexul de la Gizeh
© CC0 / Pixabay
Timp estimat de citire: 3 minute

Complexul de la Gizeh, un fel de telenovelă cosmică.

Învăţătura lăsată egiptenilor de către Thot atlantul a fost folosită până la evenimentul Marelui Potop, fixat cu aproximaţie de către cercetările savanţilor în urmă cu 12.300 – 12.500 de ani, exact ultima perioadă când s-a scufundat ultima parte a continentului atlant aşa cum au consemnat Platon şi Solon în scrierile lor.

După Marele Potop care se pare că a cuprins şi o parte a nordului Africii – aşa putându-se explica întinsul deşert Sahara ca o consecinţă a aluviunilor rămase în urma Potopului – învăţătura a fost pierdută în mare parte şi preoţii egipteni au putut păstra doar elementele principale.

De-a lungul unei evoluţii paralele lumea Shamballei a vegheat pentru ca păstrarea cunoştinţelor spirituale să nu fie afectată pe mai departe foarte mult de interferenţele celor din Orion şi Draco – din sistemul stelei Thuban. Odată cu venirea pe tronul Egiptului a lui Akhenaton toate doctrinele politeiste – care erau în realitate reguli de venerare a extratereştrilor din Orion şi Thuban – au fost înlăturate, faraonul fiind de origine pleiadeană şi fiind ajutat de maeştrii spirituali din Shamballa.

Este foarte interesant că atâta timp cât a domnit – toate reprezentările înfăţişându-l exact ca pe un androgin spiritual – adică 18 ani (exact cât a fost perioada în care Iisus a lipsit la vremea sa din Palestina), el afirma deseori că există un unic Creator cu care el vorbeşte în fiecare zi, aşa cum a rămas consemnat în cronicile scrise pe papirusuri.

Următorul episod<< Complexul de la Gizeh, sanctuar galactic? – VIIComplexul de la Gizeh, sanctuar galactic? – IX >>
Articolul precedentADN-ul, un program viu – I
Articolul următorMisterele Creatorului
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile