Complexul de la Gizeh - I
© CC0 / Pixabay
Timp estimat de citire: 4 minute

Cercetările specialiştilor din diverse domenii au pus în evidenţă faptul că megalitica structură piramidală încă emite o vibraţie de forţă magnetică suficient de amplă încât să fie detectată de aparate.

Istoria omenirii este plină de indicii referitoare la prezenţa altor fiinţe printre oameni, chiar şi în urmă cu milenii. Vechii egipteni, mayaşii, polinezienii, locuitorii din Insula Paştelui, alte triburi vechi africane, incaşii, aztecii, toltecii, olmecii, vechii chinezi, ca să nu mai spunem şi de neamurile trace dintre care făceau parte şi strămoşii noştri geto-dacii, toate aceste neamuri şi seminţii au relatat în legendele lor faptul că de undeva din stele au venit fiinţe ce au rămas pe Pământ multă vreme. Şi când spunem asta ne referim la milenii întregi.

Monumentele antice din toate culturile vechi sunt pline de reprezentări ale unor fiinţe cu diferite înfăţişări, dar poate cel mai bogat panteon este cel egiptean. Şi astăzi complexul piramidelor de pe platoul de la Gizeh conţine încă multe mistere ce aşteaptă să fie descifrate.

Limbajul vechilor egipteni, descifrat de Jean Francois Champollion, un filolog şi orientalist francez, era cu totul diferit de al egiptenilor de azi, a căror limbă a primit multe influenţe dinspre Orientul Mijlociu. Picturile de pe pereţii monumentelor mai mici şi mai mari, de la Gizeh, redau foarte multe aspecte ale vieţii sociale, culturale, economice şi religioase-spirituale existente în vremea vechiului Egipt.

Dar să începem cu începutul… În urmă cu aproximativ 25.000 de ani, şi nu 6500 de ani cum susţine istoria oficială despre începutul civilizaţiei egiptene, în vechiul Egipt a fost construită Marea Piramidă, ca edificiu spiritual nou de contact cu civilizaţiile stelare. Ştiinţa Spirituală spune că odată la 26.000 de ani se produce o schimbare de cicluri, astfel că în urmă cu 26.000 de ani când precedentul Ciclu Cosmic s-a încheiat, a avut loc scufundarea Atlantidei aşa cum consemnează legendele.

SURSĂPixabay
Articolul precedentVitaminele şi mineralele, între natural şi artificial
Articolul următorGeniile viitorului
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
trackback

[…] COBRA: Piramidele din platoul Gizeh au fost construite în momentul în care Egiptul a devenit colonie a Atlantisului. Există unele structuri piramidale și în Rusia, in apropiere de Lacul Baikal, dar mult mai puțin distincte decât piramidele din Giza. […]