Adevărata amenințare sunt metodele strategiilor de Înșelăciune Arhonică care generează comportamente abuzive de tip Î.A.

De fiecare dată când autorii care au făcut dezvăluiri despre asemenea chestiuni, precum cele relatate în acest serial, aceștia au fost atacați energetic, pe nivel psihic de către ființe umane ignorante, care atacau de frică fie datorită invidiei, fie că erau fără să știe posedate la nivel emoțional de către entități arhonice care le dirijau acțiunile în acest sens. Evident că asta este o tactică de tip satanic pentru a-i descuraja pe autorii respectivi să continue să scrie despre așa ceva. A scrie despre astfel de fapte clare despre starea actuală a omenirii, chiar cu dovezi și argumente imbatabile și demonstrabile, nu este un lucru ușor și de aceea unii autori se simt amenințați. 

Adevărul ne va elibera și este timpul să ne trezim ca omenire. Educați-vă și luați decizii informate pentru voi. Adevărata amenințare sunt metodele strategiilor de Înșelăciune Arhonică care generează comportamente abuzive de tip Î.A. și oamenii care la modul inconștient își permit să fie folosiți ca pioni într-o poveste mai mare de care nu sunt conștienți. Trezirea spirituală și conștientizarea circumstanțelor reale în care ne aflăm, poate pune capăt acelor situații nedrepte prin care ignoranții îi incriminează pe astfel de autori care din perspectiva spirituală spun adevărul sau fac tot ce pot în privința asta.

În loc de bârfe mărunte sau nemulțumirile din interiorul multor comunități spirituale, oamenii ar trebui să se concentreze pe demontarea structurilor de Înșelăciune Arhonică, acestea având următoarele caracteristici în manifestarea lor:

 • Sclavia oamenilor și a copiilor
 • Abuz asupra copiilor, pornografia și sacrificiul copiilor
 • Abuzurile rituale Satanice și controlul minții prin tehnologie (vezi recentul Eurovision)
 • Abuz vicios față de femei și probleme ale femeilor
 • Chemtrails și experimente umane tehnico-chimice
 • Nedivulgarea prezenței ET benefice și programe de mușamalizări guvernamentale în acest sens
 • Facțiunile Militare Întunecate ascund agendele de invazie ET negativi
 • Modificarea genetică a alimentelor de către Monsanto
 • Genocid și ucidere intenționată utilizate pentru Abuzurile Rituale Satanice
 • Religia organizată sub masca comportamentelor de tip Abuz Ritual Satanic și Înșelăciune Arhonică
 • Produsele farmaceutice folosite ca „Religie Medicală”
 • Implanturi extraterestre, Paraziți, structuri energetice ale Abuzurilor Rituale Satanice

Amintiți-vă să vă alegeți propria autoritate personală și să vă comandați spațiul ca ființă Liberă în calitate de Ființe Suverane Co-Creatoare. Prin revendicarea misiunii lui Cristos pe Pământ, vă acordați la ea cu fiecare fibră a ființei voastre. Amintește-ți întotdeauna: Cine este autoritatea ta? Trebuie să fii aliniat cu autoritatea pe care o alegi și începi cu propriul comportament. Doar a spune asta din gură și câteva trucuri mentale nu sunt suficiente. Trebuie să se comportăm și să ne conducem viața alegând autoritatea spirituală la care ne raportăm, în cazul nostru Cristos și Creatorul. Să ajungem să cunoaștem puterea, protecția și pacea lui Dumnezeu pe Pământ.

Antidot la comportamentele de Înșelăciune Arhonică

Antidotul împotriva Î.A. este trăirea în Legea lui Unul și practicarea Comportamentului de Ființă Liberă a lui Dumnezeu:

1. Empatie și compasiune 2. Deschidere mentală 3. Stabilitate emoțională 4. Responsabilitate 5. Onestitate 6. Suveranitate 7. Evaluarea realității 8. Cooperare unificată Astfel înțelegând mai multe despre Comportamentul de Înșelăciune Arhonică și strategiile acestui tip de program care slăbesc virtuțile spirituale umane, permitem Conștiinței Cristos să prospere în rasa umană.

5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile