Rolul Illuminati este acela de a perpetua strategiile Înșelăciunii Arhonice și de a infecta comportamentele spirituale din interiorul omenirii

Pe măsură ce înţelegem impulsurile ego‐ului provenite din comportamentele de tip Înșelăciune Arhonică – ÎA – și putem vedea strategiile acesteia care sunt folosite în structurile organizaţionale de bază ale societăţii, pentru a realiza aceste comportamente în umanitate, următoarea întrebare este: „De ce?” Putem reveni la repetarea evenimentelor istorice. Aceasta este aceeași întrebare referitor la de unde au venit teoriile naziste ale lui Hitler și cum a fost capabil să omoare atât de mulţi oameni în doar patru ani. El a avut ajutorul direct pentru a realiza astfel o cronologie, adică o linie temporală paralelă, pentru Agenda Negativă Extraterestră susţinută de gruparea fiinţelor negative din afara lumii – forţele „Soarelui Negru” ale Grupului Orion. Aceste entităţi sunt interesate de ierarhie, stăpânire și controlul războiului biotehnologic asupra teritoriilor, resurselor și energiilor sufletului uman-planetar. Ei voiau să obţină o stăpânire completă prin înrobirea oamenilor de pe Pământ pentru a‐și servi exclusiv agenda.

Și cu toate că după atâtea decenii acţiunea lor a fost oprită de Federaţia Galactică a Lumilor, reprezentanţii Agendei Orion erau capabili să se infiltreze în umanitate prin acel grup – cabala, oculta, Illuminati – care a vândut restul oamenilor făcând un pact cu cei din Orion, primind astfel toată puterea, resursele, banii și guvernarea globală. Aceste fiinţe sunt condiţionate de comportamente anti-umane pentru a se comporta și a acţiona ca prădători, pentru a îndeplini sarcina pe care și-o propuseseră în secolul 20, dezvoltând în același timp carisma externă pentru a seduce publicul. Mulţi dintre noi știu cine sunt acele linii de sânge – Illuminati – așa cum există astăzi la putere. Ei nu s-ar fi aflat în poziţii de înaltă putere dacă nu ar fi servit obiectivele Agendei Negative Extraterestre pentru invazie într-o anumită calitate, fie în comunicare directă cu aceste forţe negative, fie orbiţi de ego sau ignoranţă. Rolul acestor Illuminati era acela de a perpetua strategiile Înșelăciunii Arhonice și de a infecta comportamentele spirituale din interiorul omenirii, astfel încât controlorii din afara planetei să rămână în control asupra Pământului. La fel au făcut și în urmă cu 2000 de ani când venise spiritul lui Sananda prin Iisus, încercând să zădărnicească misiunea acestuia.

Dacă omenirea la nivel de indivizi este deconectată de adevăratul simţ al puterii interioare a individului, indivizii umani fiind deconectaţi de la inteligenţa lor spiritual–energetică, ei sunt ca niște raţe care așteaptă să fie exploatate de specialiștii în strategiile militare. Omenirea este astfel traumatizată datorită unei crize masive de identitate spirituală și majoritatea oamenilor nu sunt conștienţi de această teribilă realitate. Există fiinţe hibridizate și tehnologizate avansate, care se află în spaţii extradimensionale și care au profitat de situaţia umană a ultimelor decenii prin infiltrarea oamenilor care au fost vulnerabilizaţi cu frică, ură, haos și înșelăciune. Ideea acestui articol este aceea ca oamenii să înceteze să‐și urmărească mereu cozile, acuzând pe alţi oameni de ignoranţă prin acuzaţii nefondate și să începem să identificăm sursa problemelor reale ale abuzului acestor creaturi arhonice pe Pământ.

Mulţi autori care au avut curajul să demaște această situaţie – precum David Icke, David Wilcock sau Corey Goode – au primit atacuri psihice de la fiinţe umane ignorante și pline de frică, asta fiind o tactică satanică folosită de Controlori, pentru a-i descuraja pe acești autori să continue cu dezvăluirile. Descrierea faptelor la modul clar despre starea actuală a omenirii pe Pământ este ceva în privinţa căreia orice fiinţă umană sănătoasă ar trebui să nu se mai simtă ameninţată. Adevărul ne va elibera și este timpul să ne trezim ca naţiuni și omenire.

5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile