Comunicarea cu mitocondriile
© Bigstockphoto
Timp estimat de citire: 2 minute

Există posibilitatea de a vorbi cu ADN-ul nostru la nivel de mitocondrii în perspectiva eliminării dezechilibrelor de orice fel din organism.

Deşi suntem într-o perioadă de dezvoltare tehnologică fără precedent, după unii specialişti aflându-ne în al doilea val de boom tehnico-ştiinţific după cel din anii 80, mai sunt multe lucruri de care trebuie să ne ocupăm pentru a completa tabloul cunoaşterii de sine.

Evoluţia spirituală a civilizaţiei umane presupune multe aspecte care trebuie luate în considerare. Şi asta deoarece spre deosebire de deceniile şi secolele anterioare, când evoluţia spirituală era lipsită de elementele oferite de tehnologie, de acum încolo spre viitorul apropiat ştiinţa de aduce în prim plan tot felul de dispozitive, gagdeturi şi tehnologii de ultimă oră, chiar tehnologii cuantice, care se pot combina într-un mod benefic şi fericit cu latura spirituală.

În acest fel putem avea extensii ale unor aspecte intermediare care se află în interiorul fiinţei noastre între partea anatomică şi cea subtil-energetică.

Cercetările efectuate de către specialişti în multe laboratoare ale lumii au pus în evidenţă rolul surprinzător de emiţător-receptor al ADN-ului.

La nivelul ADN-ului se găsesc mitocondriile, considerate de către ştiinţă drept uzinele energetice ale corpului uman. Mitocondriile dispun de propriul ADN numit ADN mitocondrial care este responsabil pentru informaţia genetică necesară sintezei enzimelor, acestea având un rol esenţial în metabolismul organismului.

Mai mult de atât, există posibilitatea de a vorbi cu ADN-ul nostru la nivel de mitocondrii în perspectiva eliminării dezechilibrelor de orice fel din organism.

Dar cum să vorbim cu mitocondriile?

Articolul precedentComplexul de la Gizeh – III
Articolul următorNoosfera
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile