Când veți deveni Ființa Vie, veți înțelege rostul tuturor învățăturilor sacre ce v-au fost date pe această planetă în epocile de demult.

Salutări! Noi suntem Fondatorii!

În cele ce vă oferim prin această transmisiune, vă anunțăm că foarte curând omenirea voastră va intra pe un nou nivel de vibrație a Energiilor Viului. Este vorba despre o treaptă superioară de conștiință ce va începe să se manifeste odată cu intrarea planetei Pluton în Vărsător, cum spuneți voi. Noi vedem acest fenomen astronomic din perspectiva schimbării unui registru de energii vibratorii care există în zestrea genetică-spirituală a civilizației voastre…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

La anumite intervale precise, conform complexelor mecanisme ale fenomenelor astronomice și cuantice, sistemul vostru solar trece prin anumite benzi de energii care emit în diferite nivele de frecvențe. Acestea sunt fluxuri ale unor faze ale Creației pentru Calea Lactee, și au rolul de a menține stabilă rețeaua de lumină a Viului în cuprinsul Căii Lactee. Asemenea mecanisme sunt prezente în fiecare galaxie din univers. Prin urmare odată cu evenimentul astronomic menționat mai devreme, întreaga voastră omenire va fi infuzată la nivel colectiv cu energii ale Viului care au o altă încărcătură decât cele pe care sistemul vostru solar le-a traversat în ultimii 2000 de ani. Aceste noi energii ale Viului vor produce schimbări la nivel genetic, având rolul de purificare a genomului uman de toate acele intervenții nedorite în structura voastră de ADN, care au fost introduse de rasele stelare ostile civilizației voastre.

Este un moment pentru care noi recomandăm să vă pregătiți cu toată seriozitatea unei conștiințe care se trezește, pentru a putea intra pe această nouă frecvență fără prea mari și prea multe „zdruncinături”. Cei care nu sunt pregătiți sau aleg să nu facă asta, au Liberul Arbitru și decid cum consideră, însă vor rămâne în vechea frecvență care oricum va fi curățată de fluxurile noilor energii.

Pregătiți-vă pentru această nouă etapă printr-un stil de viață în care să vă detașați de orice persoană, lucru, situație, aspecte și tipare care vă condiționează, pentru a putea beneficia de trezirea Ființei Vii din interiorul vostru. Voi încă nu știți cine sunteți cu adevărat, chiar dacă foarte mulți dintre voi ați accesat multă informație spirituală. După ce vă veți trezi Ființa Vie din interiorul vostru, atunci veți cunoaște cu adevărat cine sunteți și tot ce este conectat la această realitate interioară a voastră. Și când veți deveni Ființa Vie, veți înțelege rostul tuturor învățăturilor sacre ce v-au fost date pe această planetă în epocile de demult.

Noi suntem Fondatorii!

4 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile