Deblocarea vitezei de funcționare normală a capacităților voastre se realizează prin respirație.

Salutări! Noi suntem Fondatorii!

Existența voastră ca ființe multidimensionale pe un nivel tridimensional este o provocare din toate punctele de vedere.

De-a lungul ultimelor decenii vi s-au transmis foarte multe informații, care au rolul de a completa golurile pe care le aveți în această privință.

Deși miliarde dintre voi ați fost decuplați parțial de la miezul ființei voastre, de către Controlorii lumii în care trăiți, în realitate, conexiunea multidimensională din interiorul ființei voastre nu s-a pierdut. Ea doar a încetat să funcționeze deplin, așa cum era în vremea Lemuriei și apoi a Atlantidei.

Odată cu catastrofa atlantă Controlorii lumii voastre au decis să acționeze pentru a vă bloca capacitățile spirituale și-au introdus modificări genetice care să încetinească foarte mult capacitățile pe care le aveți. Este foarte important să rețineți că aceste capacități nu sunt blocate, așa cum greșit s-a scris și comentat prin multe cărți, emisiuni și surse din sistemul vostru informațional numit Internet…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

Articolul precedentEditorial – 20 de ani spre libertate! (II)
Articolul următorChiron și rana de evoluție (II)
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile