Acasă este foarte asemănător cu Akasha, locul din creație unde există totul.

Salutări! Noi suntem Fondatorii!

Sunteți câteva miliarde de ființe umane care trăiți într-un mod de dezvoltare exponențială, și acest lucru este determinat de modul în care fiecare dintre voi își folosește Liberul Arbitru.

Pentru cei care nu cunosc sau nu înțeleg bine termenul „exponențial”, acesta se referă la o rată de creștere care nu poate fi controlată în mod direct. Instituțiile lumii voastre se întrec în a prezenta periodic tehnici prin care se consideră că populația lumii – natalitatea și mortalitatea – pot fi prevăzute și deci controlate în manifestarea lor. Practic însă nimeni nu poate prevede această rată exponențială, deoarece Liberul Arbitru al fiecărui om poate lua la un moment dat decizii imprevizibile. Nu poate nimeni din lumea voastră să prevadă cu exactitate de 100% dacă cineva se va naște în următoarea oră sau va pleca din planul fizic în urma unei decizii prin care vrea să-și încheie brusc existența terestră. Aceste aspecte sunt cu totul imprevizibile. Și asta este o parte din marea frumusețe a Creației pe Pământ. Desigur că asemenea aspecte se regăsesc și în alte lumi care sunt la un același nivel de evoluție cu voi sau chiar mai evoluate. 

Acest factor exponențial de dezvoltare prezent vă face dificilă întoarcerea Acasă, în planurile dimensionale de unde Sinele voastre aparțin. Este important să înțelegeți că acest factor exponențial este în același timp și un avantaj și un dezavantaj. Avantajul este că Liberul Arbitru vă folosește pentru a vă putea menține capacitatea de libertate în existență, iar dezavantajul constă în faptul că influențele exterioare ale societății vă țin ancorați în alegeri care duc la propagarea unor aspecte din viața voastră, care duc la necesitatea reîntoarcerii în planul terestru prin reîntrupare. Asta se întâmplă pentru că influențele exterioare vă îndepărtează de conștientizarea faptului că fiecare dintre voi aveți o menire. Odată ce uitați de ea, venind la re-întrupare, alegerile și deciziile vă duc pe căi ce vă îndepărtează de Calea voastră spirituală. Astfel întoarcerea Acasă, după care tânjiți fiecare într-un colțișor îndepărtat al sufletului vostru, se amână viață după viață. Pentru că fiecare alegere și decizie care nu este în acord cu Calea spirituală pe care o aveți, vă determină stringuri în câmpul akashic al planetei și datorită acestui mecanism, sunteți nevoiți să reveniți viață după viață pe Pământ. În acest fel uitați de ce sunteți pe Pământ și uitați că principalul vostru țel este să vă îndepliniți menirea pentru care ați venit, pentru ca apoi să vă întoarceți Acasă. 

Ceea ce aveți de făcut fiecare dintre voi este să vă analizați alegerile și deciziile, astfel încât să puteți să vă desprindeți de influențele societății, să vă regăsiți Calea și menirea studiind astrologia și în cele din urmă, să puteți la finalul existenței terestre, să alegeți să vă întoarceți Acasă. Alegerea este doar a voastră.

Noi suntem Fondatorii!

Articolul precedentAnul Iepurelui de Apă
Articolul următorTăcerea ca semn de evoluție
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile