Soarele vostru va intra în perioada următoare de timp într-o fază de amplificare a energiilor sale subtile, nu doar fotonice.

Salutări! Noi suntem Fondatorii!

Civilizația voastră se află într-o perioadă de trecere dintr-un Ciclu Cosmic în altul. În timp ce oamenii voștri de știință cercetează efectele pe care activitatea astrului solar le-ar putea avea asupra vieții pe planeta voastră, Soarele își modifică activitatea sa energetică datorită unor procese care se petrec în foarte multe locuri din galaxie.

Soarele este o entitate spirituală, ca și fiecare dintre voi, totul în univers fiind entități spirituale, în diferite grade de manifestare. Procesele acestea care au loc în cuprinsul Căii Lactee sunt rezultatul unui proces la scară cosmică, întreaga galaxie fiind la rândul ei tot o entitate spirituală. Gândiți-vă că planetele, stelele, nebuloasele și alte lucruri care există în galaxie reprezintă părțile sale componente, la fel cum organele voastre anatomice alcătuiesc organismul fizic, iar traseele voastre energetice au corespondent asemănător în trasee similare existente între planete, stele, nebuloase, găuri negre și alte componente. Cu alte cuvinte întreaga galaxie, ca oricare altă galaxie, este un organism care pulsează de viață.

Dintr-o asemenea perspectivă Soarele este o părticică, un „neuron” dintr-o enormă structură galactică și este evident că deși poate funcționa și de sine stătător, el se raportează la activitatea și energia altor stele, care ca și el sunt Logoși Solari în sistemele stelare respective. Fiecare dintre acestea, ca și Soarele, primesc energii de foarte înalte frecvențe vibraționale de la Entitatea Centrală aflată în zona găurii negre a centrului Căii Lactee, care la rândul ei este conectată la fluxul Creației.

Această vastă rețea de Logoși galactici reprezentați de stelele centrale ale fiecărui sistem stelar este acum infuzată cu un flux mult mai vibrant de energii ale Creației, deoarece întreaga voastră galaxie a parcurs un ciclu integral și se pregătește să intre în altul. Și la fel parcurge un asemenea Ciclu fiecare galaxie existentă în Marele Cosmos. De aceea, Soarele vostru va intra în perioada următoare de timp într-o fază de amplificare a energiilor sale subtile, nu doar fotonice, ceea ce va duce la schimbări complexe pe Pământ și în interiorul civilizației voastre, la toate nivelele și din toate punctele de vedere.

Este foarte important să fiți pregătiți pentru asemenea schimbări, deoarece spiritul fiecăruia dintre voi contează în marea ecuație a Creației pentru această porțiune a galaxiei. Pentru că sunteți spirite create de către reprezentanții Creatorului, faceți parte din ecuația transformării care vine, și acesta este motivul pentru care civilizația voastră trebuie să se pregătească pentru a merge mai departe într-un nou Ciclu Galactic.

Noi suntem Fondatorii!

5 2 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile