Orase ecologice
Damanhur, este o comună, oraș-eco și comunitate spirituală situată în regiunea Piemont din nordul Italiei aproximativ 30 de mile nord de orașul Torino.

Devine tot mai evident de la un an la altul că viaţa care include şi latura spirituală este stilul de viaţă necesar civilizaţiei umane.

În ultimii 15 ani a luat amploare ideea stilului de viaţă ecologic. De la acest concept s-a pornit cu intenţia de altfel declarată chiar şi la nivel mondial de a avea grijă de natură, de mediul în care cu toţii ne ducem existenţa zilnică.

Ideea de ecologie presupune menţinerea habitatului natural în cotele sale normale, aşa cum a fost creat de către Mama Natură.

Din nefericire în deceniile anterioare industria şi avântul acesteia bazat pe descoperiri ştiinţifice s-au dovedit a afecta într-o măsură mult mai mare decât s-a estimat mediul înconjurător.

Nevoia de a menţine mediul naturii curat a pornit din anii 80 când în mările şi oceanele planetare aveau loc accidente şi incidente cu deversări de petrol din vasele ce transportau „aurul negru”.

Semnalele de alarmă au dus în cele din urmă la formarea la nivel mondial a mişcării „Green Peace” – „Pace Verde” – bizar nume totuşi, aşa e?

Iniţial membrii aceştei mişcări ce protesta pentru un mediu curat erau oameni care chiar luptau pentru o asemenea idee, însă organizaţiile corporatiste şi-au trimis agenţi care s-au infiltrat, de multe ori chiar la conducerile de vârf ale organizaţiilor „Green Peace” din diferite ţări, îndeosebi în Europa de Vest, şi treptat această organizaţie ecologistă, la nivel mondial, a fost implicată în tot felul de înscenări şi scandaluri, pentru a o compromite.

Ceea ce a reieşit ca un rezultat pozitiv totuşi din toată această amestecătură de evenimente, după mai bine de 20 de ani, constituie noua mişcare ce are legătură cu reîntoarcerea la natură şi păstrarea sănătăţii mediului înconjurător, precum şi un nou stil de viaţă al oamenilor.

https://revistacosmos.com/revolutia-spirituala-se-apropie/

Aşa s-a ajuns la ideea de comunităţi ecologice, care în ultimii 10 ani s-a transformat treptat în conceptul de comunităţi spirituale. Şi asta deoarece devine tot mai evident de la un an la altul că viaţa care include şi latura spirituală este stilul de viaţă necesar civilizaţiei umane, pentru a depăşi odată pentru totdeauna problemele atât de dificile cu care s-a confruntat până acum.

Au apărut cam în acelaşi timp, după anul 2000, două surse care au propagat ideea şi necesitatea comunităţilor spirituale.

Prima este Anastasia – o fiinţă din taigaua siberiană, care trăieşte complet în mijlocul naturii într-o manieră total liberă din toate punctele de vedere, fiinţă protejată de Fondatori în mod direct şi despre care a scris Vladimir Megre.

Iar a doua sursă este Sal Rachele despre care nu mai este nevoie să facem nicio prezentare.

Din suita de cărţi scrise de Vladimir Megre şi Sal Rachele reiese foarte clar că omenirea se află în faţa unei răscruci esenţiale pentru a continua să existe pe această planetă şi mai ales în dimensiunile superioare.

În toate aceste cărţi, fie că sunt din Rusia, fie că sunt din Statele Unite, se vorbeşte foarte clar că este necesară schimbarea stilului de viaţă al oamenilor, fiind necesare crearea în viitorul apropiat a comunităţilor spirituale.

Devine astfel un lucru cert că se va renunţa treptat la combustibilii convenţionali cu care am poluat planeta vreme de un secol cel puţin, şi că vom adopta tehnologiile libere care au fost ţinute sub cheie de către grupurile oculte ce au interesul să se menţină monopolurile combustibililor de tip convenţional. Dar până acolo avem de luptat cu această morbidă inerţie decizională existentă peste tot la nivelele Sistemului.

Solidaritatea spirituală

Să aruncăm însă puţin o privire în viitor pentru a ne face o idee cât de cât despre cum ar putea să arate tehnologia viitorului în comunităţile spirituale.

În primul rând vor exista ca şi azi dispozitive de comunicare, care însă vor folosi cu certitudine alt tip de unde care nu afectează fiinţa umană.

Pentru a simplifica partea materială a aparatelor, este foarte probabil ca majoritatea acestora, de la cele mai mici la cele mai mari, să fie transparente şi fără prea multe piese în interiorul lor, tehnologia lor de funcţionare bazându-se fie pe circuite transparente inteligente, fie pe o nouă abordare a circulaţiei informaţiei în interiorul acelor tipuri de materiale, altfel spus o tehnologie care să folosească însăşi structura atomică a materialului pentru transmiterea informaţiilor la distanţă.

Desigur că asta aduce a tehnologie de tip SF, dar să nu uităm că de exemplu tot ce a scris Jules Verne a devenit în timp realitatea concretă a zilelor noastre.

O asemenea tehnologie de tip ecologic-spiritual va servi tuturor celor ce vor ascensiona doar până în dimensiunea a 4-a, unde va mai fi nevoie de elemente de tehnologie pentru a construi o altă lume, cu totul nouă şi diferită.

Desigur că un asemenea subiect poate fi dezbătut pe larg şi poate fi chiar pus într-o carte întreagă, aici în acest articol am încercat să sintetizez o imagine de ordin general a unor asemenea aparate şi dispozitive ale viitorului.

Magia şi tehnologia spirituală

Ar mai fi un element foarte important, cel puţin pentru unele dispozitive de dimensiuni mici, care nu pot îngloba tehnologia energiei libere. Acestea ar putea fi produse în aşa fel încât să funcţioneze pe baza biocurenţilor emişi de persoana însăşi, eliminându-se astfel incovenientul existent astăzi când trebuie să schimbi bateriile după ce acestea s-au consumat.

Avem un mic tablou al amplelor posibilităţi care ne aşteaptă peste vreo 15-20 de ani, dacă suntem hotărâţi cu toţii să punem capăt acestui Sistem care ne-a furat visele, fericirea şi bunăstarea… Sunt ale noastre şi le vrem înapoi, şi le vom lua înapoi într-o zi!

1 COMENTARIU

  1. Ca specie oamenii traiesc probabil ultimii o suta de ani ca si mod de conducere a societatii prin manipulare constrangere si coruptie avem pe de o parte Clasa conducatoare si sclavii rolul biserci al templelor etc a fost tocmai de a ajuta stapani de sclavi pt a avea muncitori cat mai supusi totul nefiind decat o manipulare vorba lui Eminescu poetul genial Religia o fraza de dansi inventata ..vezi Imparat si proletar!

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?