#CUNOAŞTEREAÎNTREGULUI


Pentru cei ce îşi trăiesc Adevărul devenind un izvor nesecat de cunoaştere, misiunea noastră poate servi drept confirmare. Pentru ​cei ce au decis să părăsească sfera îndoielii şi să zboare pe aripile cercetării, misiunea noastră continuă…


​AMBASADOR COSMOS​

​Transformă Cunoaşterea Universală în Prosperitate

​DE CE-ul​

​​Supraviețuiește sau Evoluează

HEHEE! Un student nou. Ce drăguț! Sau poate ești profesor deja. Întotdeauna ne face plăcere să întâlnim oameni în a căror inimi arde focul dorinței de a cunoaște.

Întreaga galaxie se pregătește pentru un salt în conștiință. Este ultima bârfă la nivel planetar. Dacă este prima oară când auzi așa ceva, ei bine, înainte să tragi vreo concluzie, permite-ți să renunți la toate condiţionările, credințele și tiparele subiective sau culturale acumulate de-a lungul vieții tale. Planeta noastră se află în mijlocul unei vaste tranziții, în care omenirea are șansa unui salt cuantic în evoluție. ​Poate nu e chiar cel mai potrivit exemplu, dar e ca și cum am trece de la maimuță la om. Ai ghicit deja! Schimbarea nu se produce doar la nivel conceptual, ci şi la nivel genetic!

Informațiile pe care le vei afla aici te vor scoate din conformitate, monotonie dar și din comoditate. De fapt, e posibil să-ți placă atât de mult, încât vei dori tu însuți să-ţi aduci aportul în aceste procese evolutive, moment în care vei avea șansa să faci parte din ceva mai măreț decât tine. Dacă ești deja la curent cu procesul de Ascensiune, treaba pentru tine s-ar putea să fie… un pic mai provocatoare. Indiferent care îți este nivelul de cunoaștere, informațiile din revista COSMOS îți servesc fie ca îndrumare, fie ca și confirmare. Partea dificilă, ca să ne permiți expresia, este munca pe care o ai de făcut cu tine și prin tine. Tu deja treci la partea practică a lucrurilor - vrei acţiune. Indiferent că ești student sau Maestru, te vei confrunta cu suficiente provocări. Nu-ți face griji, nu mergi singur pe drum.

Cunoașterea de aici îți servește asemenea unui far care te călăuzește către marile adevăruri, însă munca interioară depinde de tine. La ora actuală vei găsi multă informaţie dar puţină cunoaştere​. Dacă mai adaugi și ​informaţia de pe Internet, ai toate șansele să arăți ca un extraterestru din specia „cenușie”. Ei bine, indiferent dacă eşti însetat de cunoaştere, dacă tocmai ai descoperit cititul sau deja te simțiți copleșit de abundența informațională din jurul tău, ai nimerit la fix aici. Vei observa că revista COSMOS este atât de frumos distilată şi sintetizată încât este ca şi cum ai purta în buzunar cu tine o esenţă a Bibliotecii din Alexandria. Paginile sunt mate, fără alb lucios să nu deranjeze ochiul, astfel o poţi citi chiar şi la bec clasic de 60 de watti. Nici nu trebuie să-ţi faci griji dacă verşi cafea pe ea sau îi îndoi colţurile, apare alta nouă în fiecare lună.


SPAȚIUL INTERIOR – ULTIMA FRONTIERĂ

Sunt pe deplin în Puterea mea
Ca un Instrument acordat
Realizând Armonice Sonice
Între Spirit şi materie.


                                                                                                                          ~ Octogonul

UNDE?

​CINE?

​CUM?

BLOGUL

Free Style Cosmic

CAPITOLE

Epoca Exponențială
Exersarea Înțelepciunii
Enigmele Civilizației
Eliberearea Abundenței
Elibereara Abundenței

SUB-CAPITOLE

DOSARELE COSMOS
Desecretizarea Paranormalului

SĂNĂTATE DE LA NATURĂ
Alchimia Terrei

EXONEWS
Bârfe Galactice

UNELTE