Cum, nu ai văzut filmul Matrix?

Este important să înţelegeţi că atât timp cât staţi în dualitate, cele 5 simţuri fizice ale voastre nu vor putea funcţiona simultan.

“La bună găsire, oamei ai neamului nostru!

Viaţa pe care o trăiţi în epoca voastră modernă a adus şi avantaje, dar şi dezavantaje. Noi am mai spus cu alte ocazii că totul în universul acesta tridimensional este dublu. De altfel este timpul să realizaţi că, deşi trăiţi în trei dimensiuni, totul este dublu la nivel de formă şi existenţă. Singurul element care se află deasupra acestor realităţi este sensul constructiv al Creaţiei, astfel că aici se află tâlcul ideii de ce Binele câştigă întotdeauna până la urmă.

În această transmisiune vă oferim o imagine despre conexiunea dintre ceea ce este concepţie şi ceea ce este percepţie.

Lumea voastră este alcătuită pe baza sistemului zecimal, şi nu v-aţi gândit niciodată la faptul că acest concept zecimal vă determină întreaga existenţă, începând de la primele noţiuni de matematică pe care le asimilaţi în educaţie şi până la felul în care vi se derulează destinul. Poate savanţii voştri ar revoluţiona tehnologia şi ştiinţa dacă ar descoperi acest secret, dar asta este altă poveste.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?