Conferinţa Sfinţilor Închisorilor
Icoana părintelui Iustin Pârvu izvorând mir / Poza este luată de la TV

Sistemele de credință sunt mentale, și nu sunt bune nici rele, dar se supun Legii Polarității.

Conferinţa Sfinţilor Închisorilor se ţine în fiecare an din 2009 încoace. E despre Sfinții Părinți, niște oameni a căror viață te pune pe gânduri. Vă recomand din toate chakrele să citiți despre ei. Acolo un pic, nu mult. Dacă reușiți să faceți abstracție de elementele religioase veți vedea o spiritualitate foarte frumoasă specifică nouă, României.

Ce virtuți poate să scoată la lumină suferința din om când se ține cont de Spirit! Oamenii aceștia au fost cu adevărați Preoți, Sacerdoți cu har. Au practicat arta Sacrificiului și nu e de mirare că în jurul vieților lor s-a adunat multă Credință. Atât de multă Credință încât îți vine să lași baltă totul și să te duci să trăiești și tu în pustnicie, departe de zarva societății.

Dar între timp s-au format și unele sisteme de credință iar spre deosebire de Credință, cu C mare, care este o componentă sufletească, conexiunea cu Sinele, sistemele de credință sunt precum Catedrala Neamului. Sunt proiecții mentale sub formă de gânduri către lumea exterioară și deși au putere te pot prinde în capcana dualismului, a eternei lupte dintre „bine” și „rău”.

Să revenim la știre și s-o comentăm ezoteric.

O icoană de mari dimensiuni cu chipul lui Iustin Pârvu, expusă în sala unde se ținea conferința Sfinţilor Închisorilor, a început să izvorască mir timp de 2 ore până în jurul orei 23, sub privirile înmărmurite ale celor aproximativ 200 de oameni. Doamne parcă sună a început de reportaj TV. În orice caz, n-am fost de față acolo și de aceea ca un radiestezist disciplinat ce încerc să fiu, am scos ansa și am măsurat Nivelul de Adevăr. 50/50.

Ansa Radiestezica
Ansă din argint.

Vă suprinde combinația aceasta cu adevăr și minciună?

Unii veți spune că poate filmările sunt trucate sau că această chestiune a fost plănuită încă de la început. Nu cred, că doar nu s-au apucat popii de magie. Ei și când aud de Tarot se zbârlesc pe spate darămite s-o mai și practice. Și nu cred că a fost nici David Copperfield acolo, dar cred totuși că acea minune a fost provocată de către credincioși. Ceea ce este interesant e că deși ei cred că icoana în sine este făcătoare de minuni, în realitate ei sunt cei care provoacă acest fenomen. Vă dați seama că practic o mare parte din speranța lor a fost proiectată către icoana Părintelui Iustin Pârvu? Despre părinte îți dai seama din icoană ce fel de om a fost, deci nu contest că n-a participat și dânsul la înfăptuirea minunii.

DAR, dacă totuși apelăm la niște niște fizică cuantică pe înțelesul tuturor (cam cum explică și părintele Adrian Singurov) și bineînțeles revista COSMOS (publicitate mascată) ar realiza că puterea Credinței lor declanșează acest fenomen. Vibrațiile emise prin intermediul Chakrei Anahata (Forța Sufletului) reveberează în Eter (Efectul Observatorului), iar prin intermediul sistemelor lor de credință (cred în puterile icoanei făcătoare de minuni) se înfăptuiește miracolul care de altfel are în spate o întreagă fizică.

Spuneam adineaori că sistemele de credință sunt mentale, și nu sunt bune nici rele, dar se supun Legii Polarității, care este o lege hermetică și care spre deosebire de legile noastre, nu poate fi ocolită. De exemplu dacă extratereștrii își declară oficial prezența la nivel mondial toate sistemele de credință legate de religie și chiar și de știință ar fi în cădere liberă. E bine sau rău, depinde. Se pot forma altele noi, cum ar fi o altă formă de idolatrizare şi zeificare. Sistemele de credință sunt adeseori asociate cu Turnul din Tarot iar Credința este asociată cu Marele Preot. Spre deosebire de Turn care se poate prăbuși oricând, Credința poate rămâne de nestăvilit indiferent de ce crede fiecare, de aceea Omul Eliberat Spiritual se poate ruga atât în Catedrala Neamului cât și singur, în interiorul său, fie că se află pe stradă sau pe budă.

ACUM, imaginează-ți o Armată de Sfinți din ăștia cu Credință de nestăvilit. 144 de inși nu e un număr chiar atât de mare dar când văd cât de divizați am ajuns din cauza sistemelor de credință, e destul de greu să-i aduci la un loc. Eu sper totuși că se vor uni, și trebuie să se unească! Păi când i-au pus pe ăștia să se roage sau să mediteze la unison pentru pace s-ar crăpa ceru’ în două. Să-i duci la Platoul Bucegi, sus la Sfinx, cu emisie și recepție maximă. Nu vă dați seama că s-ar dezactiva toate focoasele nucleare? Apropo, să știți că nu se mai pune problema de așa ceva, au fost deja dezactivate. Surprizăăă! S-a atins o masă critică de oameni încât s-a zis gata, e prea mult un război nuclear, apoi uitați-vă la urmele războaielor din istoria Pământului. Mă refer la istoria sa reală. E plin ce cicatrici. Vă dați seama ce putere are omul! Dar cineva sau ceva nu ne lasă să ne unim așa ușor. Cred că tot noi suntem de vină, nu „Illumapeții”, ei doar se distreză cu noi.       

Păi icoana Părintelui Iustin e mic copil pe lângă ce-am putea realiza dacă am trăi conștienți de puterea colectivului. Heeh, sunt atât de multe de zis și totuși atât de puține. Vă spun din experiența mea că eu am avut multe sisteme de credință. Din alea perverse ca pe Târgu Ocna, vorba comedianților, de nici eu nu mai știam ce să “cred”. Și încă am unele, ca tot omul, pentru că m-am îndoit atât de mult de lumea asta, încât, așa cum îmi spune un coleg drag de la revistă, am ajuns „ultima specie de burete informațional”.      

Și o să închei cu un vers:
       
Dârji precum cei Agatârși,     
Smeriți ca și-ai noștri Sfinti Părinți.      
Un îndemn oferim celor ce vor cunoaștere:  
Fără înțelepciune e ca și cum te-nchini la moaște!

Articolul precedentCuprul – telepatia (III)
Articolul următorTransferul de Conștiință – Povești din Astral
De-a lungul timpului a primit multe etichetări: îndrumător spiritual, mistic, hipster, flower power, hipiot, pronoic, panspermic, omnist și holobiont. Iar în timpul liber scrie...
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Mariana
Mariana
4 ani în urmă

Amin