În aura celor cu v@x, se infiltrează cel puțin 3 tipuri de entități/conștiințe, care blochează comunicarea cu planurile subtile ale existenței.

Mă abțin de ceva vreme să scriu acest articol. E despre minunatul celebrul nume de cod: v@x (ca să evităm cenzura). Am zis c-o las baltă, că nu mai scriu, ce-am avut de spus am spus. Ideea e că ăștia nu se lasă așa ușor. Când c-un apropo, când c-o dumă special aruncată de MSM, când c-o doză în plus. Vreți să vă spun motivul? Pentru c-a mai rămas un rest, un procent de 20-30% de oameni încă nehotărâți, într-o semi stare de trezvie. Acest rest de oameni reprezintă un potențial, care merită exploatat, atât de tabăra Luminii, cât și de cealaltă parte, a întunericului. Și acum BOMBA: Consecințele spirituale și metafizice al v@x-ului sunt mult mai dăunătoare și cu bătaie lungă decât efectele adverse fizice, deoarece interferează cu evoluția sufletului.

Separarea sufletului de corp

Miliarde de oameni au fost traumatizați cu acest psi-op plandemic, împinși de la spate și forțați să folosească un ser, chipurile experimental, dar premeditat, totul pentru “sănătatea” și “protecția” noastră, sub premisa întoarcerii la o viață “normală”. Însă de-acum încolo, nimic nu va mai fi normal. Asistăm efectiv la o separare a sufletului de corp (eng. soul snatching). Acum ceva timp, am dat peste un document scris de Thomas Mayer, publicat în limba germană, Corona-Impfungen aus Spiritueller Sicht: Auswirkung auf Seele und Geist und das nachtodliche Leben. Practic, tocmai veți citi o super-sinteză, bazată inclusiv pe unele observații personale și măsurători radiestezice. Inițial, am vrut să public articolul doar în revistă, dar am zis că poate în felul asta, ajunge la mai multă lume. Însă vă zic de pe-acum. Nu-i ușor să digeri materialul, mai ales dacă perspectiva vieții tale este strict orientată pe “materialism”. Am pus în ghilimele pentru că nu există materialism în adevăratul sens al cuvântului, ci doar vibrație și frecvență. Dacă ești o persoană senzitivă, ar fi bine să-ți iei niște măsuri de precauție înainte și după ce citești.

Adevăratul război se dă PRIN noi!

Într-un context mai mare, e bine să ținem cont și de obiectivul final al agendei, care s-a dezvoltat pe o perioadă de mii de ani. Acela de acaparare completă a corpului fizic, amorsarea și modificarea genetică a corpului uman pentru oportunități noi, cum ar fi reîncarnarea forțată la discreția unor alte entități. Pe scurt, smulgerea completă a corpului și posesia acestuia prin dislocarea sufletului/spiritului/esenței din corp. Acest “program de hibridizare” pregătește noile cochilii pentru posesie demonică. Adevăratul război se dă PRIN noi! De aceea și antidotul se află tot la noi: împământarea sufletului și găsirea Împărăției interioare, adevărata noastră Esență Divină, care nu poate fi vătămată. Cu cât sufletul este mai “ancorat” în corp, cu atât mai repede ne demontăm sinele fals și ne conectăm la Divin și cu atât mai puțin alte forțe exterioare vor avea un efect malefic asupra noastră.

Știu că informațiile următoare pot fi percepute ca fiind terifiante și pe dark. De aceea e bine să fim atenți la orice formă de paranoia, gândire excesiv de negativă și generalizări. Au apărut tot felul de tendințe, chiar și în comunitățile de “oameni treziți”, cu frici exagerate, pline de proiecții și complexe de superioritate asupra maselor “adormite”. Fără o mică bază psihologică și spirituală, informația de aici poate fi foarte ușor abuzată și distorsionată de oricine. După cum a scris și Thomas Mayer în cartea sa, lumea este afectată de v@x în moduri diferite și individual.

Intervin tot felul de factori: număr de doze/boostere, nivelul de conștiință al persoanei, integritatea sufletului, puterea spirituală, lecțiile karmice și multe alte chestii pe care încă nu le înțelegem. Chiar dacă situația PARE îngrozitoare și fără speranță, e bine să rămânem non-reactivi, obiectivi și să nu uităm totuși că Dumnezeu este măreț în iubirea Lui. Dacă ne păstrăm luciditatea, poate chiar învățăm ceva nou din toată nebunia asta, atât cei cu v@x, cât și cei fără!

Cele patru tipuri de v@x (știți companiile, nu le mai invoc aici), luate la un loc, reprezintă un atac foarte subtil asupra corpului fizic și asupra corpului energetic (eteric, mental și emoțional). Prin aceste atacuri, corpurile devin inaccesibile (blocate) producând un fel de ecranare între alte componente spirituale care însoțesc omul, așa cum sunt ghizii spirituali (îngerul păzitor, cum este numit la noi în popor). După moarte, sufletul dezorientat este condiționat să rămână agățat de planurile inferioare ale Pământului, împiedicându-l să treacă mai departe. Din tratatul lui Thomas Mayer, reies câteva întrebări fundamentale:

  • Cât de mult depinde sufletul respectiv de mecanismele sale spirituale de apărare?
  • În ce măsură consecințele spirituale ale v@x-ului sunt procesate (neutralizate) în mod natural de-a lungul timpului?
  • Cât de serioase sunt consecințele pentru viitoarele încarnări?
  • Prin ce mijloace terapeutice poate fi susțină persoana?

Posesie prin intermediul v@x-ului

Gândiți-vă că în ultimii 2000 de ani, umanitatea a trăit în întuneric, fără prea multă cunoaștere. În Antropozofie, pe lângă Ierarhiile Celești de Lumină, sunt cunoscute și alte tipologii de ființe la polul opus, cum sunt “îngerii decăzuți”, spiritele Luciferice, Arhimanice sau Asurice. Cunoscând specificul lor, acestea pot fi identificate foarte ușor în societate. Cu timpul, o parte din aceste spirite au devenit transumanice (spirite Soratice), găsind noi metode de-a coexista cu ființele umane. Aceste spirite sunt foarte ostile, deoarece se hrănesc în mod parazitar cu forța de viață a oamenilor. Chestia asta este esențială pentru înțelegerea agendei c0v&v@x. Fiecare v@x are o unitate de conștiință atașată, care te conectează la un egregor sau grup de conștiințe. Și să fim bine înțeleși, aici nu vorbim de ceva abstract, vorbim de o structură spirituală, ca și cum ai spune “subconștientul colectiv” sau “mentalul colectiv”. Odată cu procedura de introducere, această conștiință colectivă pătrunde în aură. Din acel moment, persoana este conectată la un “arhonet” transumanist. Cool, așa-i?

Știm deja că apar tot felul de efecte dubioase la persoanele cu v@x, efecte care sunt negate, ridiculizate sau cenzurate. Cu toate astea, Mayer spune că efectele adverse ale v@x-ului sunt încă la început. Însă bomba cea mare vine de la comunitățile de terapie alternativă, Mayer adunând o cazuistică destul de impresionantă de pe partea nemțească. Persoane cu aura franjurată și palidă (sistem imunitar slab), dublul eteric sărăcit (vitalitate scăzută), glanda pineală uscată (probleme psihologice), funcții inhibate ale organelor, țesuturi solidificate sau centrul energetic al inimii închis (probleme cardio-respiratorii). Ceea ce mă duce cu gândul la următoarea chestie! Unde pana mea erau toți spiritualiștii ăștia a lu’ pește prăjit care se învârt mereu pe la aceleași posturi TV, cu sute de mii de followeri, mari astrologi, duhovnici, terapeuți și profeți?? La nivelul ăla, chipurile, cum draq să nu vezi ditamai catastrofa venind? Ceea ce mă duce cu gândul la o altă chestie! Asistăm la Marea Schismă dintre comunitățile de wellness și terapie alternativă!

Schisma comunităților de Terapie Alternativă

Are loc o schismă foarte evidentă în cadrul comunităților spirituale în ceea ce privește v@x-ul. Sunt destui care susțin pe deplin v@x-ul și care cred cu tărie în toată propaganda și în toate minciunile propovăduite de biserica scientismului modern. Orice om care-și mai și ascultă corpul din când în când, știe că nu-i cazul să pună gura pe orice fel de otravă sau toxină, mai ales dacă te dai mare maestru de nu-știu-ce. Un exemplu în acest sens este Esther Hicks (Abraham-Hicks) cu celebrul Secret și Legea Atracției, best-seller mondial, care ne recomanda v@x-ul pentru îmbunătățirea ADN-ului, pentru că așa i s-a dictat de către “conștiința non-fizică a doctorilor și-a oamenilor de știință”. Păi cum era aia cu sănătatea holistică la TOATE nivelele: fizic, emoțional, psihologic și spiritual? Abia atunci când te îngrijești de tine la nivel HOLISTIC poți să vezi cu adevărat prin toată acestă pletoră de minciuni. Inteligența în acest sens, n-are nimic de-a face cu diplome și educație (care de cele mai multe ori, întunecă inteligența reală și nativă datorită programării sociale, și care, oferă și un sentiment de superioritate intelectuală), ci este legată de inteligența corpului ca expresia a Esenței Divine și-a sinelui autentic. Pentru toți cei care au promovat v@x-ul, va fi o karmă grea de purtat!

Cum ne putem proteja/vindeca de efectele v@x-ului?

Din fericire, au există și terapeuți și practicieni care au expus pericolele acestui mizerabil psi-op, deși încă sunt ridiculizați și atacați. Unii dintre ei și-au pierdut joburile doar pentru c-au îndrăznit să pună la îndoială narațiunea oficială. Din acest motiv, Thomas Mayer a fost nevoit să păstreze confidențialitatea pacienților și terapeuților din cazuistica sa. Cu această ocazie, este important să fiți atenți pe mâna cărui terapeut picați. Aveți încredere în puterea voastră spirituală, rămâneți compasionali și detașați, și îngrijiți-vă în primul rând holistic, pentru a vă rafina percepția și intuiția. La finalul acestui articol, vom vorbi un pic despre cum ar trebui să vă alegeți un terapeut.

Grupul de la Hessen a cules de asemenea observații pertinente, tipare și efecte recurente ale daunelor spirituale din v@x. Chiar dacă efectele diferă de la individ la individ, există câteva lucruri care se repetă. Corpul vital se micșorează, iar etericul organelor devine mai slab. Are loc o scindare între Conștient, Intelect și Conștiință, care afectează percepția Eu-ului, ceea ce poate duce la o serie de tulburări psiho-emoționale. În aura celor cu v@x, se infiltrează cel puțin 3 tipuri de entități/conștiințe, care blochează comunicarea cu planurile subtile ale existenței. Problema este că cei care au conștiința amorțită, nu-și dau seama de acest lucru. Este acea stare de goliciune interioară, în care știi că lipsește ceva, dar nu știi ce. Aici e o chestie interesantă. Personal, am întâlnit oameni (puțintei, dar am întâlnit) care sunt conștienți că de când cu minunatu’, ceva neplăcut se întâmplă în interiorul lor. Știu să facă diferența de “înainte” și “după”, asta pentru că au în spate ceva experiență spirituală. Însă majoritatea oamenilor n-au așa ceva, și viața lor decurge la fel, cu aceleași depresii, aceleași griji, aceeași goană după chestii materiale etc. Un astfel de om, îți va spune că totul e OK, pentru că n-are cu ce compara. Deci vedeți, avem de-a face cu niște chestii foarte insidioase. Buuun. Hai să ne pregătim de încheiere. Cum ne putem vindeca și cum putem contracara efectele adverse ale v@x-ului?

Mayer abordează, de asemenea, un factor crucial care determină procesul de vindecare, proces care variază în funcție de CIRCUMSTANȚELE în care a fost administrat. Dacă persoana a ales prin PROPRIA DECIZIE și voință, din frică sau convingeri ideologice, există un pericol mai mare ca entitățile să pătrundă mai adânc în structuri. Contează inclusiv ATITUDINEA doctorului/asistentei/staff-ului și a persoanei în cauză. Pacientul poate să diminueze efectele adverse prin intermediul unei rugăciuni de exemplu. CONȘTIENTIZAREA pericolului din v@x, poate să reprezinte un punct bun de plecare pentru repararea breșelor din aură, cât și ca ajutor în confruntarea cu orice influență subtilă nefastă. Fără această conștientizare, sufletul poate să pice orbește în plasă, fără să înțeleagă ce i se întâmplă. Apoi, evident, suport medical și terapeutic de specialitate. Aici, fiecare se descurcă așa cum știe mai bine. Slavă Domnului, variante sunt! ÎNSĂ…

Cum să vă alegeți un terapeut pe probleme de v@x?

Este o mică junglă în lumea terapiilor alternative (aici includ și reiki), cu tot felul de sugestii, care mai de care mai bizare. “Șamani” care te curăță cu tot cu chakre. Într-adevăr, diversitatea are un farmec aparte, însă cine n-are discernământ, e halit! Haideți să vedem ce spune Mayer despre munca spirituală (citez cu propriile mele cuvinte): E nevoie de ANI de practică și lucru cu propriile umbre interioare, studiu aprofundat al științei sufletului și-a lumilor spirituale, cu tot tacâmul. V@x-ul nu trebuie subestimat! Atunci când alegeți o persoană terapeut pe probleme de v@x, țineți cont de următoarele patru chestiuni (pot fi general valabile): (1) Se ocupă de propria lor evoluție în mod continuu, în special cu integrarea aspectelor psihologice/ezoterice mai puțin plăcute, astfel încât să nu-și confunde propriile probleme nerezolvate cu problemele pacientului (2) Au un trecut bogat în experiențe spirituale autentice (3) Înțeleg Legile Divine și sunt conștienți de natura ocultismului (4) Respectă voința, alegerea și decizia pacientului

Cu alte cuvinte, este important să respectăm liberul arbitru și să nu împingem pe nimeni cu forța în vreun tratament sau terapie și nici să programăm pe cineva la vreun tratament fără permisiunea persoanei. Doar omul care este dispus să se vindece își va asuma și vindecarea. Poate fi o călătorie lungă, iar cel care cere ajutor, are nevoie să lucreze și cu el însuși, să-și ducă până la capăt “crucea” și munca spirituală interioară. Dincolo de toate astea, îl avem pe Dumnezeul Creator în noi înșine!

Vă aștept la comentarii. Sănătate tuturor!

4.6 7 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
V.B.

“De aceea, când veţi vedea „urâciunea pustiirii”, despre care a vorbit prorocul Daniel, „aşezată în Locul Sfânt” – cine citeşte să înţeleagă! ” Matei 24:15
Ce este Uriciunea Pustiirii despre care vorbea Profetul Daniel? În 167 î.H. un rege grec, pe nume Antiochus Epiphanies, a așezat un altar pentru Zeus in Locul PreaSfant in Templul din Ierusalim. Acolo, a jertfit un porc pe altar. Acest eveniment este cunoscut sub numele de urâciunea pustiirii. ,,Şi din vremea când va înceta Jertfa cea de-a pururi şi va începe urâciunea pustiirii vor fi o mie două sute nouăzeci de zile’’ (Daniel,12, 11) Peste 200 de ani, Domnul Iisus vorbeste iarasi despre uriciunea pustiirii, in contextul in care, a facut referire la Trupul Sau si la corpul nostru ca fiind adevaratul Templu duhovnicesc in care locuieste Duhul Sfant. In acest sens, UNDE anume in corpul nostru este localizat Locul Preasfant?! Locul unde este inscrisa unicitatea identitatea noastra divina, locul acela profund prin care comunicam cu Lumea Spirituala, locul unde este inscrisa originea si drumul nostru prin generatii, pana la sfarsitul Timpului? Nu-i greu de ghicit… codul genetic, aflat in miezul celulelor. Atunci ce este uriciunea pustiirii, care a inceput deja sa se aseze acolo pentru a altera identitatea divina a fiintei umane si a impiedica Duhul Sfant sa locuiasca in ea ? Cine citeste sa inteleaga! Numaratoarea celor 1290 de zile a inceput deja.

Gheorghe

Interesant,dar n-ai spus nimic concret. Superficial!