Aici pe Pământ, Pălăriile Albe sunt exponenții Federației Galactice a Lumilor și a Consiliului Andromeda, la fel cum Pălăriile Negre sunt reprezentanții reptilienilor și ai rasei Draco.

După mulți ani în care am publicat în revistă tot felul de materiale referitoare la situația actuală din zona galaxiei în care se află sistemul nostru solar, revin cu un material foarte important și de ultimă oră, ca să zicem așa, referitor la ce se întâmplă și pe Pământ, dar și în spațiile interstelare, dincolo de viața cotidiană desfășurată pe Pământ.

După pandemia care a trecut cu un mare fâs, oculții au rămas și fără susținerea din partea grupării reptiliene care se afla în spatele lor. Și așa cum spuneam, agenda Illuminaților a început să dea chix, mai ales după ce în ianuarie la Davos mai mult de jumătate dintre ei s-au întors împotriva acoliților lor din grupare, pentru că și-au dat seama că jocul s-a cam încheiat. Credeau că dacă au furat alegerile din Statele Unite – fapt unic în istoria acelui stat!! – și Trump a pierdut, vor putea să-și ducă agenda până la capăt. Ei bine iată că nu este deloc așa!

Aici pe Pământ, Pălăriile Albe sunt exponenții Federației Galactice a Lumilor și a Consiliului Andromeda, la fel cum Pălăriile Negre sunt reprezentanții reptilienilor și ai rasei Draco, care are în subordine specia Cenușiilor. Pe plan cosmic și galactic desfășurarea de forțe are alt raport decât cel de pe Pământ, așa cum au stat lucrurile până de curând în lumea noastră. Pentru că dacă în ianuarie la Davos mai mult de jumătate dintre „davosieni” au spus că nu se mai poate continua cu actuala stare de lucruri și că e deja mult prea mult, asta înseamnă că scindarea între ei este ireversibilă. Însă aici apare o întrebare foarte bizară: cei care vor să continue agenda, în ciuda faptului că peste 50% dintre ei au renunțat la agendă, sunt dintre cei care formează „nucleul dur” al oculților? Tot ce este posibil, prin asta însemnând că printre ei sunt cei care dețin trusturi media, rețele bancare și grupări private care acționează la ordin pentru subminarea societății în baza a cine știe ce planuri puse la cale în continuare. Și prin urmare vom vedea pe mai departe un fel de continuare chinuită a agendei lor.

Conform multor surse – autori, insideri sau oameni de legătură cu diferite nivele ale Sistemului, cum sunt David Icke, David Wilcock, Corey Goode, Cobra sau Elena Danaan – pe Pământ au existat multe baze ale Cenușiilor, unde au avut loc tot felul de experimente genetice pe oameni, dezvoltându-se tehnologii de control al maselor prin intermediul unor astfel de dispozitive realizate în acele laboratoare subterane. Căci vaccinurile pentru Covrig 19 au fost în realitate niște produse realizate în acele laboratoare, vaccinuri în care au fost introduse elemente de nanotehnologie!

Vă dați seama că cei din Federația Galactică a Lumilor, văzând că s-a mers până într-acolo încât s-a încălcat forțat Liberul Arbitru al oamenilor – pentru că sute de milioane de oameni au fost santajați, inclusiv la noi în România, la modul cel mai ordinar că dacă nu se vaccinează vor fi dați afară de la job!! – a sunat adunarea prin Calea Lactee, multe civilizații evoluate răspunzând la acest apel. Astfel Consiliul Andromeda, numit așa deoarece reprezintă o vastă alianță de rase galactice din Calea Lactee și galaxia Andromeda, a trecut la treabă, deși aceasta nu este deloc ușor de descâlcit.

Dacă oamenii sperau în deceniile trecute să vină extratereștrii să ne salveze, ei bine acest lucru comportă o chestiune foarte delicată, și anume fix Liberul Arbitru. Atâta timp cât nu fusese atinsă masa critică la nivelul de conștiință al civilizației umane, care să strige în galaxie și în planurile subtile după ajutor, nu se putea interveni. Și chiar și după ce s-a luat decizia de a se interveni, treaba este atât de complexă și de complicată, încât nu se poate rezolva complet la nivelul omenirii în doar câteva luni sau în câțiva ani. Sunt nivele peste nivele, rețele peste rețele, structuri peste structuri și în interiorul altor structuri și așa mai departe… Eheee… au avut grijă reptilienii și slugile lor să facă treaba asta cât mai încâlcită posibil, ca să fie foarte greu de dezmembrat.

Dar să nu divagăm de la idee. Acest război galactic dintre părți se duce de sute de mii de ani. Două dintre consecințele sale, în interiorul sistemului solar, au fost planetele Maldek – care a fost pur și simplu distrusă – și Marte, care în urmă cu sute de mii de ani avea o civilizație combinată din mai multe specii. Asemenea dezastre provocate de setea tot mai mare de acaparare a reptilienilor nu mai puteau fi tolerate. Multe civilizații foarte evoluate, aflate la mii de ani lumină în Calea Lactee și care au fost informate despre astfel de realități, la început nu au fost interesate să participe la combaterea reptilienilor și a aliaților acestora, Draconienii care slujesc conceptul de Soare Negru. Dar au înțeles mai târziu că dacă vor fi lăsați să cotropească lume după lume, reptilienii ar fi ajuns la un moment dat și la lumile lor. Așa că au decis în urmă cu două decenii să se implice în acest mare plan de curățare a galaxiei de reptilieni și draconieni.

Dar ce este de fapt Consiliul Andromeda, despre care pentru prima oară a vorbit Alex Collier, care încă din copilărie a avut contacte cu aceste ființe cărora le place ordinea divină în toate formele sale? Reprezentanții Consiliului Andromeda, care este un fel de O.N.U. galactic, este o ramură a Liranilor care s-a desprins de aceștia în urmă cu peste 2 milioane de ani, după războaiele lirano-reptiliene, și au contactat alte civilizații din galaxia Andromeda, unde de asemenea au avut loc războaie declanșate de această specie spurcată și indezirabilă, pentru a putea forma în cele două galaxii alianțe trainice care să eradicheze treptat și definitiv conflictele și rasele reptiliană și Draco. Pentru cine crede că dacă există civilizații foarte evoluate în Calea Lactee, ar fi ușor de stopat și de pus cu botu’ pe labe asemenea specii belicoase, le reamintesc faptul că în zeci de mii de ani de războaie purtate în multe părți din Calea Lactee și galaxia Andromeda reptilienii au dezvoltat și ei tehnologii de război avansate. Deci nu este deloc ușor de realizat pacea în galaxie.

Consiliul Andromeda a ajuns să conțină în timp 133 de rase galactice diferite, umanoide majoritatea evident, din culturi și sisteme planetare diferite, atât din Calea Lactee, cât și din galaxia Andromeda. Și dacă a fost necesară o astfel de vastă alianță de cel puțin 100 de civilizații, vă dați seama cât de numeroși sunt și reptilienii împreună cu Draconienii? Pe lângă acest Consiliu sunt implicate peste 1200 de sisteme și rase din ambele galaxii! Însă decizia de a acționa pentru stoparea acțiunilor reptilienilor, în zona sistemului solar și a altor sisteme stelare din galaxia noastră, a fost luată de abia de curând, deoarece a fost necesar un plan pe durată mare de timp pentru organizarea unei super alianțe de tip tehnologic – militar, capabilă să neutralizeze orice acțiune a raselor reptiliană și Draco peste tot în galaxie. Sunt aproximativ 50 de planete implicate în acest ultim conflict, cel puțin în Calea Lactee, în Andromeda sunt mai puține deoarece treaba acolo a mers ceva mai bine și mai repede, deci este un front vast de război galactic ce trebuie coordonat strategic și sincron.

Ca să vă faceți o idee despre această ramură a Liranilor desprinsă de civilizația Mamă Lirană, andromedanii sunt înaintea noastră cu 4500 de ani ca superioritate morală și nivel spiritual, iar tehnologia lor față de a noastră este în avans cu 50.000 de ani!! Și Andromedanii au învățat de la o străveche rasă făurită de către Fondatorii de care explică Sal Rachele în cărțile sale, rasă numită Paa Taal, cum să teraformeze planete prin inginerie stelară. Astfel ei au creat sute de planete și ecosisteme pe diferite planete, unde mai târziu au fost aduse ființe hominide și alte viețuitoare, pentru a fi adaptate la mediul planetelor respective. Vă dați seama că pentru reptilieni chestiile astea erau o pradă veritabilă pe care au vânat-o sistematic sute de mii de ani. Pentru că ei se hrănesc cu energia de frică a viețuitoarelor înzestrate cu rațiune și logică de pe astfel de planete. Și atunci când au cotropit primele lumi amenajate de Andromedani împreună cu verii lor Pleiadeenii și Liranii, aceste rase pașnice nu au putut sta pasive să privească cum munca lor este furată de-a dreptul! Deci, război!

Unul dintre aspectele pământene ca o reflexie a războaielor galactice a fost războiul de Secesiune din S.U.A. desfășurat între 1812-1815, între jumătate din Confederația statelor americane de atunci și restul de state americane rămase loiale coroanei britanice. Adică o luptă împotriva sclaviei și tiraniei regale. Exact din acea perioadă de aproximativ 300 de ani de istorie americană până în secolul 20 nu a intervenit nici o rasă extraterestră, fie bună, fie rea. De abia după aceea dinastiile regale europene au preluat mișelește controlul din nou prin intermediul bancherilor, și de atunci încoace reptilienii prin intermediul familiilor regale europene au controlat Statele Unite.

Însă Alex Collier precum și un alt medium contactat de Andromedani, pe numele său Tolec, au declarat că în 2011 acest conflict dintre Consiliul Andromeda – Prin Federația Galactică a Lumilor – și alianța Flotei Negre reptiliano-draconiene ajunsese la un prim final. De ce spun „prim final”? Pentru că se pare că este un final în etape, nu dintr-o dată. Au fost multe baze reptiliene subterane și submarine, atât pe Pământ, cât și pe alte planete locuite, care au fost localizate în ultimii ani de către echipajele Consiliului Andromeda și atacate, apoi dezafectate total, iar reptilienii și oamenii din bazele de pe Pământ care slujeau agenda ocultă au fost luați prizonieri, apoi judecați după normele galactice spirituale. În 2011 președinte al SUA era Obama, iar vicepreședintele era nimeni altul decât actualul președinte Joe Biden! Cei 4 ani cât a fost Trump președintele SUA le-a stricat planurile acoliților ocultei, deoarece aceștia văzându-se fără stăpânii lor, și-au dat seama că dacă nu vor continua agenda lor cu orice preț – și prin asta însemna chiar și distrugerea unei părți a omenirii, asta apropo de Covrig 19! – vor fi prinși și condamnați și vor pierde jocul pe Pământ. Pe care oricum l-au pierdut. De aceea au furat alegerile din 2020, pentru a găsi între timp o eventuală soluție la situația în care s-au aflat din 2011 încoace. Vedeți că nucleul familiilor regale cu sediul la Windsor deja se destramă. De aceea au și pornit acele scandaluri imense despre 95% din actorii de la Hollywood, cu adrenocromul și cu toate acele dedesubturi de relații între lumea show-bizz-ului, a cinematografiei și politicieni. 

Dar așa cum se știe, și cum se arată și prin unele filme, să nu credeți că jivinele astea nu se așteptau să piardă. Știau că sfârșitul lor va fi inevitabil și au fabricat mai multe scenarii pentru viitorul apropiat, odată ce stăpânii lor au pierdut în 2011, dintre care cel cu pandemia a fost unul de anvergură. Desigur că mai sunt multe pârghii care încă funcționează, multe sfori care sunt încă trase, și multe domenii și situații de reglat în societatea planetară. Una dintre ele este cea din Ucraina. Acolo a fost mutat ultimul laborator de arme chimice a slugilor foștilor reptilieni – și apropo de asta nu degeaba prințul Charles precum și nevasta lui William au fost diagnosticați recent cu cancer, care este boala refuzului! – și în subsolul ucrainean există o Arcă stră-străveche, ceva mai mică decât Arca de sub Transilvania, ambele precum și încă alte trei aparținând foștilor hiperboreeni, de aceea rușii se bat acolo cu ucrainenii aceștia fiind de fapt – că nu toți ucrainenii sunt vinovați – urmașii kazari ai reptilienilor, pentru că rușii îi împiedică să pună mâna pe Arca de acolo. Aceste Arce au dispozitive de teleportare galactică pe distanțe mari, de aceea se bat ăia acolo, ca să poată ajunge la Arca de sub Ucraina – că la cea de sub Transilvania nu pot ajunge pentru că e foarte bine păzită de echipajele andromedane ca și cea din zona ucraineană, care este păzită de arcturieni – și să fugă toți ăștia din ocultă de pe Pământ.

De aceea în ianuarie, ca să revenim pentru a închide cercul ușor și încet, cu argumente, la Davos oculții și-au dat seama că nu mai pot face nimic. Nu mai pot influența linia temporală a omenirii, deoarece tehnologia folosită de Federația Galactică a Lumilor este foarte securizată. Și alte două aspecte care a demonstrat că reptilienii au pierdut și capitulat aici pe Pământ – ei încă mai duc lupta cu Consiliul Andromeda în alte două sisteme stelare la câteva sute de ani lumină de aici și acolo se va termina războiul galactic!! – sunt următoarele, deși aici pe Pământ slugile reptilienilor, chiar și rămași fără stăpâni, încă mușcă și latră: decretul prin care Trump a desecretizat 5000 de patente de dispozitive bazate pe energia liberă a lui Tesla și decretul prin care a fost înființată prima Flota Spațială a omenirii. Desigur că deocamdată această chestiune a Flotei Spațiale se derulează în cea mai mare discreție, căci până acum Joe Biden sau Congresul nu au anulat acest decret și în plus Pentagonul a recunoscut oficial și public în 2019 existența și realitatea fenomenului OZN! Acestea sunt cele mai tari argumente referitor la faptul că aici pe Pământ reptilienii și Draco au pierdut lupta și au capitulat. Mai rămâne să ne descurcăm noi pământenii cu psihoza manifestată de membrii familiilor regale, pentru că mulți dintre aceștia sunt spirite Walk-In care au fost trimise pe Pământ la pedeapsă și chiar și aici și-au făcut de cap. În privința acestor familii regale, Consiliul Andromeda ne lasă pe noi pământenii să vedem cum găsim soluțiile cele mai bune pentru a rezolva o asemenea treabă dificilă, deoarece așa cum știm, aceste familii regale europene încă dețin multe pârghii financiare, economice, industriale, în mass-media, cultură, sănătate etc.            

Consiliul Andromeda a intervenit cu foarte mare hotărâre pentru a termina cu toată mascarada reptiliană de pe Pământ, pentru că în linia temporală a viitorului ei au văzut că de acum în aproximativ 350 de ani ar fi urmat un eveniment dezastruos pentru civilizația umană, în urma căruia s-ar fi instalat o tiranie groaznică ce ar fi constituit un nou epicentru pentru viitoare războaie galactice. Și ca urmare s-a intervenit și a fost stopată definitiv acțiunea și influența reptiliană aici pe Pământ. Faptul că în următorii ani vom mai vedea multe nefăcute, ca s-o spunem pe românește, va fi doar un fel de „stingere” treptată a acest consecințe a fostelor fărădelegi din secolele 19 și 20, până când vor fi din ce în ce mai puține și vor dispărea complet.

Estimăm că în următorii 20 de ani, cât va tranzita Pluton semnul Vărsătorului, aceste „ecouri” ale fostelor influențe reptiliene vor fi din ce în ce mai mici, pe măsură ce indivizii umani și națiunile în ansamblul lor își vor recăpăta drepturile adevărate și libertatea originală așa cum a fost ea dată de către Divinitate. Sunt foarte multe de reașezat pe făgașul lor normal, într-o lume aflată în dezvoltarea ei către un stadiul galactic din toate punctele de vedere.    

Și odată cu această capitulare a reptilienilor, veți vedea în următorii 20 de ani apariția unei noi ideologii, cel mai probabil de factură galactică, adusă nouă și inspirată de către frații noștri Lirani, Pleiadeeni, Arcrturieni și Andromedani, pentru o lume cu adevărat dreaptă, armonioasă și prosperă. Și închei cu celebra frază a lui Spock din Star Trek: „Trăiește mult și prosperă!”

5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
CRISTIAN

MULTUMIRI !