Timp estimat de citire: 3 minute

Parcă e un făcut. Faci, ce faci și nu te poți feri de conspirații. Deodată, nici nebunii ăia nu-ți mai par atât de nebuni.

Nu vreau să par cicălitor, dar ar fi bine să mai luăm (din când în când) o pauză de la conspirațiile astea (inclusiv eu). Știu că e tentant, dar nimic nu e nou sub soare, plus că vă suprasolicitați sistemul nervos. Nu vă bateți capul prea mult, 80% din ”conspirații” sunt reale și voi știați asta, numai că acum, nu vă vine să credeți cum ies la suprafață toate, una după alta.

Nu prea mai tresărim când auzim de ”Illuminati”, de ”Deep State”, de ”Noua Ordine Mondială”, de societăți cabalice sau alte ”minunății” ocultate. A fost un moment când poate nu ne interesa, salariul mergea în continuare, păpica era în frigider, evoluția își vedea de procreare, iar noi refuzam să ne imaginăm că lumea asta e mai mare decât propria noastră locuință. Chiar și numele de ”Statul Paralel” trezea în noi ceva bășcălie, cu toate că voturile noastre, timp de 30 de ani, ne țineau efectiv într-o realitate paralelă. Ce ironie, nu-i așa? Când apărea un om care ținea cu națiunea, cu țara, era catalogat imediat ca fiind ultra-naționalist, un interpus în calea progresului și globalismului. Dacă ziceai ceva nașpa de ”Occident” treceai imediat în tabăra rușilor, acest ”bau-bau„ geopolitic care face afaceri cu toată planeta, mai puțin cu tine. Na, că în schimb ne-au tras-o virușii! Hmm, stai. VI-RUȘI. Nu cumva virușii vin de la ruși? Nu domne, stai, că de fapt ăștia sunt virusuri…

Iată că totuși, oricât de mult am vrut să ne înfășurăm în coconul indiferenței, realitatea nu ne dă pace. Parcă e un făcut. Faci ce faci și nu te poți feri de conspirații. Deodată, nici nebunii ăia nu-ți mai par chiar atât de nebuni. Bineînțeles, nu e timpul pierdut să te informezi corect, dar ai grijă totuși să nu pici în cealaltă extremă. E important să ne aducem aminte că multe dintre adevărurile care au devenit acum un fapt, s-au clădit cu multă trudă și efort. Sunt oameni care și-au riscat viața să ne pună nouă pe tavă, publicului larg, ceea ce luăm acum de-a gata. Unii “insideri” au așteptat bătrânețea ca să se spovedească, alții, mai aprigi la suflet, au fost asasinați chiar înainte să deschidă gura. Cei care au “mirosit” Sistemul și-au luat măsuri de precauție. Au scris sub anonimat și au rămas în umbră dezvoltându-și un tic de a privi în spate. Haideți să le aducem un omagiu, pentru că fără ei, am fi trăit în continuare într-o lume roz-bombon.

Se spune că suntem deja în plin conflict. Aș spune război, dar sunt prea multe traume născute în jurul acestui cuvânt. La prima vedere s-ar putea să nu pară chiar așa, deoarece conflictul este în primul rând informațional și spiritual. Acum ești bătut la cap cu subliminale și conspirații, încât fie clachezi, fie te refugiezi în propria ta lume crezând că toți au luat-o razna și doar tu ai rămas cu mintea întreagă.

Înainte știai o treabă. Inamicul era în fața ta, purta uniformă diferită și știai că dacă nu-l omori tu, te omoară el pe tine. Acum războiul e perfid și de durată, pe sistemul Sindromului Stockholm și al “terorismului invizibil”. Oricine poate să-ți fie dușman. Poți să ai un inamic chiar la tine în familie. Poate ține cu vreun alt partid politic, poate are Coronavirus sau poate și mai rău, crede în alt Dumnezeu! Pe undeva e și normal, cu cine să mai pleci la război în epoca asta? Te pricepi să ții arma în mână doar în jocurile video, iar bărbații sunt mai aranjați decât femeile și e posibil să-i strângă pantalonii. Ai mai multe șanse să aduni o armată de amazoane.

La fel ca Pasărea Phoenix, va reînvia din cenușă o lume pe care nu o veți mai recunoaște.

Vă aduceți aminte de 2012? A fost începutul unui noi ciclu de evoluție. Nu este informația mea, aceasta aparține popoarelor băștinașe ale planetei care sunt mult mai vechi decât noi. Știu să citească semnele Pământului. Această perioadă marchează practic un consens cosmologic a mai multor suflete împreună cu spiritul planetei, Gaia. O parte din munca acestor suflete este să ne ghideze în aceste Mari Schimbări. Ni s-a spus de nenumărate ori că lucrurile nu vor rămâne la fel și trebuie să se schimbe. Este Energia Revelațiilor, ceea ce presupune că vei vedea lucruri care au existat aproape din totdeauna, numai că acum le vezi pentru prima oară, în toată urâțenia și întunecimea lor. Sunt chestii care sunt expuse Luminii pentru a putea fi vindecate. La fel ca Pasărea Phoenix, va reînvia din cenușă o lume pe care nu o veți mai recunoaște.

Știu, încă nu crezi toate acestea, dar eu îți spun doar atât: Mai ai puțintică răbdare!

Articolul precedentIisus cel real
Articolul următorMetamorfoza omenirii (II)
De-a lungul timpului a primit multe etichetări: îndrumător spiritual, mistic, hipster, flower power, hipiot, pronoic, panspermic, omnist și holobiont. Iar în timpul liber scrie...
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile