Cauzele spirituale ale urticariei și herpesului sunt o consecințî a faptului că nu se iau măsuri pozitive pentru a rezolva sentimentele negative recurente despre cineva sau ceva.

Urticaria – erupția pruriginoasăreprezintă faza de vindecare a unui conflict de separare asociat cu un resentiment aflat în curs de desfășurare. Exemple de gânduri zise sieși: „Am depășit momentul, dar continui în interiorul meu prelucrarea cu furie și resentiment.”; „Am fost rănit în integritatea mea”, „Voi rezolva acest conflict de separare prin repulsie și respingere”, „Am avut o viață perfectă cu partenerul meu, am fost foarte fericiți și familia mea îl iubea. Într-o zi, însă, m-a părăsit fără nicio explicație satisfăcătoare. Nu am putut accepta asta!”. Un băiat de 14 ani duce o confruntare continua și serioasă cu mama lui. Simte că mama lui este foarte nedreaptă cu el și îl înjosește chiar și în prezența musafirilor. Băiatul nu a mai mâncat și vorbit cu ea de trei zile. Apoi mama îi prăjește cartofi și îl servește și pe el. Băiatul ezită la început, dar totuși se hotărăște și mănâncă, întrucât îi era foarte foame. În câteva minute tot corpul său este plin de urticarie.

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Articolul precedentFenomenul OZN – invizibilitate (II)
Articolul următorA Șasea Rasă
Colaborator revista "COSMOS", cercetător și manager la "Arta în Carpați". Suntem ceea ce iubim, suntem ceea ce credem, suntem ceea ce învățăm, suntem ceea ce dăruim.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile