DESPRE VOI

Toate cunoştinţele încep ca find neobişnuite, subestimate şi uneori neacceptate. Având perspectiva potrivită, neobişnuitul devine excepţional. Această publicaţie are ca scop transformarea cunoaşterii neobişnuite în firesc – prin identificare, interconectivitate și integrare. Folosim o publicaţie printată şi electronică pentru a promova o cunoaştere spirituală contextuală specifică valului de trezire generat de resimţirea la nivel global a unei epoci plină de revelații și inovații.

FĂ-NE CU MÂNA

Calea Sintropiei

Salutări. Doreşti să te alături echipei, să investeşti în misiunea revistei sau pur şi simplu vrei să publici un articol la noi? Hai să vedem despre ce e vorba...

Opțional

Copiază link-ul aici

Probleme tehnice?

Probleme legate de accesare, cont sau funcționalitatea site-ului? Te rugăm să ne oferi cât mai multe detalii și vom încerca să remediem problema cât mai repede.

Opțional

Opțional

Opțional. Înțelegem mai ușor dacă ne și arăți.

Eliberează-te

Întrebările existențiale sunt de-o vârstă cu planeta. Marile întrebări persistă pentru a propulsa evoluția umanității și pentru a elibera presiunea confuziei și a îndoielii cu privire la propria natură Divină. În general primim multe mesaje private pe email și pe rețelele de socializare și încercăm să răspundem cât de repede putem. Totuși spiritualitatea este înțeleasă cel mai bine prin practică, altfel ea se transformă în ceea ce unii numesc pseudo-spiritualitate. Sfatul nostru este să încerci să programezi o ședință la cabinetul nostru, într-un cadru intim, unde putem analiza în detaliu problema. Pentru programări te rugăm să vizitezi pagina Cabinetului COSMOS

Toate bune?

În general suntem bine și sperăm că și tu ești la fel, totuși nu ne deranjează să știm că suntem iubiți și apreciați, de aceea ne poți scrie orice îți poftește inima.

SUNTEM ȘI SOCIABILI

11,692FaniÎmi place
435CititoriConectați-vă
488AbonațiAbonați-vă

CONTACT

✉ Adresă: Strada Liviu Rebreanu 5, București, România, 031772

☏ Telefon:
+04 (0) 722 352 832

@ Email: contact@revistacosmos.com