Timp estimat de citire: 2 minute

Sufletul evoluat trebuie să fie atent la doza inițială de negativitate necesară pentru a funcționa în această lume.

Atunci când ne luăm angajamente în plan fizic, parafate uneori de contracte scrise, poate și de ceremonii, este important să înțelegem că, dacă nu o facem cu onestitate față de noi înșine în primul rând și, prin consecință, și față de ceilalți (la nivel de suflet), există efecte în plan subtil care, mai devreme sau mai târziu, vor deveni evidente și în plan fizic, într-un mod nu foarte plăcut.

„Dă-i Cezarului ce este al Cezarului” ar putea fi argumentat, cu toate nivelurile de înțelegere pe care nu le mai detaliez. Și atunci, cum facem? Aici ne referim la ideea de compromis, pentru a putea funcționa în această lume.

Trebuie să înțelegem, ca suflete de vibrație înaltă, care au venit voluntari pe Pământ pentru a asista, c-a fost necesar să ne reducem vibrația și să acceptam o anumită „doză” de negativitate pentru a putea funcționa aici într-un mod care să fie de folos și altora. O imagine sugestivă este cea a unor baloane cu nacelă, folosite pentru călătorii turistice. În nacelă se află un balast pentru regularizarea amplitudinii. Sufletele de vibrație înaltă au trebuit să preia un anumit balast astfel încât să coboare la o altitudine care permite interacțiunea cu celelalte suflete (baloane cu nivel mai mare de balast).

Să revenim la dilema compromisului. Chiar dacă nu este recunoscut în toată amplitudinea lui, facem foarte multe compromisuri pentru a putea să ne îndeplinim misiunea pe Pământ. Fie că este vorba de locul de muncă (instituții și entități cu karma), contracte (cu banca, furnizori utilități…), conveniențe sociale, dansul diplomației și multe altele, compromisul este acolo.

Cum se poate face un compromis cu onestitate? Să revenim la imaginea faptului că negativitatea rezultată dintr-un astfel de compromis poate fi gestionată cu relativă ușurință de sufletul evoluat, în rolul de balast necesar menținerii unei amplitudini vibraționale de vizibilitate pentru cei care vin din urmă. Pentru aceasta însă, în oricare din cazurile enumerate mai sus (contracte, angajamente, conveniențe lumești), intenția trebuie stabilită foarte clar în acord cu Misiunea (exemplu: a aduce Lumina în acea instituție, zona…), iar „costurile” conștientizate și evaluate ca și compromis acceptabil și gestionabil. Astfel, contractele lumești sunt îmbrăcate de Misiunea Spirituală și de Lumina lui Dumnezeu, iar toate se așează unde trebuie să se așeze în Planul Divin.

Cu toate acestea, sufletul evoluat trebuie să fie atent la bogata ofertă de rapel (black friday în fiecare zi) la doza inițială de negativitate necesară pentru a funcționa în această lume. Altfel, vibrația sa poate scădea atât de mult încât nu va mai observa balastul din nacelă, iar altitudinea aglomerată în care ar călători prin viață va părea să fie tot ceea ce este și se poate face. Dacă un contract impus pentru funcționarea în această lume blochează orice posibilitate de îndeplinire a menirii într-un mod care să aibă sens, atunci, indiferent de consecințe, sufletul evoluat nu va face compromisul. Este adevărat însă că există un dispozitiv (ADN) care primește mesaj de Sus și, într-o zi, gazul din balon este încălzit de flacăra matriță, balonul se înalță cu balast cu tot și Cerul se înfățișează în culoarea Mântuirii. Acesta este Contractul cu Dumnezeu.

Articolul precedentAdevăratul Moș Crăciun
Articolul următorMatrix – Cum ne eliberăm din Matrice? (Dezvăluiri)
Călător cosmic, s-a oferit voluntar să vină pe Pământ pentru a ajuta la renașterea omenirii într-o nouă eră. Explorarea misterelor Creației, din perspectiva sufletească și științifică, asistență pentru evoluție și ascensiune, sunt oferite cu drag tuturor celor interesați.
5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile