Contrariile Unimii
© ESO / M. Kornmesser / Quasarii, aşa cum sunt reprezentaţi în această imagine-concept sunt zone pline de lumină şi foarte active din punct de vedere energetic (energie EM sau eterică) în jurul "găurilor negre" din centrele galactice. Practic sunt centrul oricărui sistem astronomic. Quasarii emit energie EM de tip scalar iar în limbajul spiritual sunt cunoscuţi ca Soarele Central. Marele Soare Central al galaxiei Calea Lactee frunizează energie dătătoare de viață întregii galaxii.

Atâta vreme cât sunteţi într-una din stările duale, voi vă aflaţi doar în A Face.

Dragii noştri, în aceste momente când Lumina pe planetă deja este stabilizată şi a atins aceeaşi măsură ca energiile întunecate, care au stagnat pe planeta voastră vreme de milenii, vă aducem în atenţie un alt aspect pe care este necesar să-l înţelegeţi şi să-l integraţi în structura voastră spirituală.

Mulţi dintre voi aţi auzit despre acest vechi concept numit de cei din vechime Tao. Acest Tao este chiar Energia Inteligentă care curge prin tot Universul şi ea dispune de cele două polarităţi, Yin şi Yang. Despre ele ştiţi câte ceva, mai exact că reprezintă contrariile care permanent se contopesc împreună într-un magnific joc al Creaţiei. Dar conceptul acesta este acum înţeles diferit, în perioada ascensionării.

De exemplu puteţi să vă uitaţi în urmă în timp şi să înţelegeţi că buna Gaia a fost Yin în atitudinea ei faţă de voi, în timp ce voi în ultimele două milenii aţi fost Yang în comportament, aducând prejudicii planetei prin energiile karmice cu care i-aţi infestat aura. Acum ea acţionează Yang prin tot felul de fenomene ce vi se par ciudate, în timp ce atitudinea voastră Yang se pre-schimbă într-una Yin ca urmare a deversării Luminii care curăţă câmpul mental colectiv până în cea mai mare profunzime.

Voi aţi manifestat prea mult latura negativă, agresivă emoţională, a fost un proces de Yin al corpului vostru emoţional, deci o slăbiciune, o supunere cum s-ar spune, manifestată Yang ca agresivitate faţă de ceilalţi în multe situaţii, din cauza fricii.

Acum când Lumina este egală pe planetă cu întunericul, corpul vostru emoţional începe să vibreze Yang, dar la modul pozitiv, punând treptat tot mai mult în manifestare energia Yin pozitivă – respectiv bunătatea, generozitatea, blândeţea, curajul de a înfrunta fricile.

Vedeţi minunăţia acestui joc al dualităţii în voi înşivă?

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Următorul episodContrariile Unimii – II >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?