© NASA / Huble / Quasarii (prescurtarea pentru obiecte quazi-stelare) sunt considerate cele mai strălucitoare corpuri celeste din univers în ciuda faptului că în miezul lor se afla aşa-zisele găuri negre. Quasarii diferă în apariţie şi este nevoie de schimbarea spectrului ultraviolet pentru a fi vizibile. Quasarii sau Sorii Centrali ai galaxiilor emit surse inepuizabile de lumină, energie scalară EM şi unde Gamma.

Această parcurgere prin 4D a drumului către Ascensiunea în 5D reprezintă procesul de eliberare de ceea ce este vechi în structura voastră, de câmpurile atractor 3D.

În transmisiunea de azi vom continua ideea de data trecută, pentru a vă putea oferi mai multe informaţii despre modalitatea în care să accesaţi planul dimensional 5D. Mai întâi este necesar să vă spunem că energiile care au fost eliberate cu ceva timp înainte din Soarele Central Galactic au ajuns şi în zona voastră de galaxie.

Fiecare cuadrant galactic din cele 12 câte există în galaxia voastră are câte un Mare Soare Central, în cazul vostru Alcyone din Pleiade.

Chiar dacă energia valului de vibraţie galactic trece prin Alcyone, pentru zona voastră de galaxie această energie este direcţionată către Sirius, care este suprasufletul Soarelui vostru, noi ne exprimăm acum în termeni ceva mai simpli pentru ca să înţelegeţi cum este alcătuită structura aceasta la nivelul ierarhiei stelelor – logosuri galactice de diferite ranguri.

Din Sirius o parte a energiei valului vibraţional este direcţionată către Soare, iar de la nivelul acestuia se împart direcţionările către fiecare planetă a sistemului vostru solar, inclusiv către Pământ.

A fost necesară această scurtă introducere şi veţi înţelege imediat de ce…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Următorul episod<< Contrariile Unimii – Starea de A FIContrariile Unimii – Meditaţia și Contemplarea >>
Acest articol face parte 2 din 12 seria Contrariile Unimii
SURSĂHubble Space Telescope
Articolul precedentContrariile Unimii – Starea de A FI
Articolul următorContrariile Unimii – Meditaţia și Contemplarea
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile