Contrariile Unimii – II
© NASA / Huble / Quasarii (prescurtarea pentru obiecte quazi-stelare) sunt considerate cele mai strălucitoare corpuri celeste din univers în ciuda faptului că în miezul lor se afla aşa-zisele găuri negre (se consideră cel puţin la nivel teoretic). Quasarii diferă în apariţie şi este nevoie de schimbarea spectrului ultraviolet pentru a fi vizibile. Quasarii sau Sorii Centrali ai galaxiilor emit surse inepuizabile de lumină, energie scalară EM şi unde Gamma.

Am putea spune că şi galaxia voastră trece printr-un proces de transformare, de ascensionare, energia din centrul ei fiind una de factură Christică ce are legătură cu lumile din dimensiunea a 9-a.

În transmisiunea de azi vom continua ideea de data trecută, pentru a vă putea oferi mai multe informaţii despre modalitatea în care să accesaţi planul dimensional 5D. Mai întâi este necesar să vă spunem că energiile care au fost eliberate cu ceva timp înainte din Soarele Central Galactic au ajuns şi în zona voastră de galaxie.

Fiecare cuadrant galactic din cele 12 câte există în galaxia voastră are câte un Mare Soare Central, în cazul vostru Alcyone din Pleiade.

Chiar dacă energia valului de vibraţie galactic trece prin Alcyone, pentru zona voastră de galaxie această energie este direcţionată către Sirius, care este suprasufletul Soarelui vostru, noi ne exprimăm acum în termeni ceva mai simpli pentru ca să înţelegeţi cum este alcătuită structura aceasta la nivelul ierarhiei stelelor – logosuri galactice de diferite ranguri.

Din Sirius o parte a energiei valului vibraţional este direcţionată către Soare, iar de la nivelul acestuia se împart direcţionările către fiecare planetă a sistemului vostru solar, inclusiv către Pământ.

A fost necesară această scurtă introducere şi veţi înţelege de ce. Aceste valuri de energii care au fost eliberate de către Soarele Central Galactic au rolul de a transforma structurile vii de pe întreg cuprinsul galaxiei voastre, deci şi de pe Pământ. 

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Următorul episod<< Contrariile Unimii – IContrariile Unimii – III >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?