Contrariile Unimii
© Aurore Simonnet / Sonoma State University / Reprezentarea unui obiect celest tip Quasar primind putere prin rotirea plasmei sub forma unui inel toroidal plecând din centrul axei numit în termeni ştiinţifici Z-Pinch. Quasarii sunt consideraţi cele mai luminoase corpuri celeste de aceea este evident că sunt cele mai energetice obiecte din univers. Se mai pot observa jeturi energetice conţinând particule elementare şi cantităşi uriaşe de energie tip foton-laser care se deplasează simetric in ambele părţi de-a lungul liniilor EM generate de mişcarea rapidă a plasmei ionizate în formă de torus. Această structură poate să reprezintă motorul de bază ce alimentează structura galaxiei.

Meditația și Contemplarea atrag stringuri energetice care coboară în aura voastră către fiecare chakră accelerând procesul de Ascensiune.

Procesul meditativ-contemplativ foloseşte două dintre chakrele voastre, cea a frunţii, pituitară şi cea din centrul-spatele capului respectiv pineala.

Voi vă daţi seama în mod conştient că meditaţi-contemplaţi în momentul în care energia vehiculată prin aceste două chakre este canalizată printr-o a treia zonă, formându-se astfel triunghiul sacru, reprezentat în unele picturi din bisericile voastre, aşa cum pictorii acelor vremuri l-au interpretat pe Dumnezeu.

Aceasta este imaginea unui bătrân care în loc de aureolă în jurul capului are un triunghi. Şi în realitate în aceasta constă deosebirea dintre omul obişnuit, pentru că orice om are aureolă în jurul capului, şi omul iniţiat, cel ce are în jurul capului triunghiul energetic.

Este o redare simplistă a unui model cuantic destul de complex şi dificil de explicat pentru voi în contextul actual, pentru că face parte din ceea ce voi numiţi, şi de curând aţi descoperit la scara timpului, Geometria Sacră.

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

Următorul episod<< Contrariile Unimii – Ascensiunea în 5DContrariile Unimii – Sinele Spiritual >>
Acest articol face parte 3 din 12 seria Contrariile Unimii
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile