Contrariile Unimii
© NASA/JPL-Caltech / The Hubble Heritage Team (STScI/AURA) / Galaxia Sombrero, una dintre cele mai fotogenice galaxii vizibile ale universului nostru.

Cum se face că mereu întreaga voastră existenţă s-a raportat în toată desfăşurarea ei doar la o invenţie a minţii voastre?

Salutări! Noi suntem Fondatorii!

Voi aveţi liber arbitru şi vă puteţi considera că sunteţi la un moment dat pe 5D, dar dacă manifestaţi încă atitudini duale, ca în cazul relaţiei cu copacul al cărui exemplu vi l-am dat, nu sunteţi pe 5D. Voi puteţi în felul acesta să vă spuneţi vouă înşivă că sunteţi pe 5D, dar realitatea din interiorul vostru va afirma altceva.

Este un exerciţiu util pentru fiecare dintre voi, acest exemplu cu copacul, şi dacă veţi persevera cu un astfel de exerciţiu, veţi înţelege cum se face trecerea şi în ce fel o puteţi conştientiza şi înţelege, de la nivelul 3D al câmpurilor atractor ale formelor, către câmpul atractor 4D al emoţiilor duale, spre câmpurile atractor 5D şi atingerea stării de unime a nivelului 5D.

Un asemenea proces de percepţie a propriului interior, în raport cu cele spuse anterior, cere răbdare şi dăruire faţă de propriul Sine spiritual.

Una din afirmaţiile maestrului Iisus sună astfel: „dacă ochiul tău este unul, atunci trupul tău va fi plin de lumină”, iar noi completăm spunând că dacă veţi avea viziunea unimii fuzionând dualitatea în gândire şi concepţie, veţi reuşi să vă formaţi propriul câmp atractor 5D care devenind mult mai magnetic decât cel de 3D şi 4D prin practică, vă aduce din dimensiunile superioare lumina şi cunoaşterea divină pentru a vă împlini etapa aceasta de evoluţie către Ascensiunea fiinţei voastre.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Următorul episod<< Contrariile Unimii – VContrariile Unimii – VII >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?