© "Gaură Neagră" Super Masivă / Observator NASA’s Chandra X-ray

Ajungând cu nivelul de conştiinţă pe 5D, aveţi posibilitatea să vedeţi clar segmente din linia de viitor proprie şi să ştiţi ce aveţi de făcut.

Noi suntem Fondatorii!

Odată ce simţiţi energia şi eliberarea adusă de nivelul 5D, odată cu dispariția timpului, dispare şi distanţa, şi din această perspectivă, deasupra dualităţiii contrariilor, distanţa nu mai reprezintă un obstacol. Desigur poate vă întrebaţi cum se realizează un asemenea proces.

Pe nivelul 4D, ca să ajungi dintr-un loc în altul este necesară deplasarea, care înseamnă distanţa care se măsoară în timp. Odată ce distanța “dispare”, fiind pe 5D unde este prezent Acum-ul, deşi în plan fizic distanţa rămâne distanţă atât cât trăiţi în acest plan material. Însă depăşirea dualităţii determină apariţia unui alt aspect şi anume Prezenţa. Dacă Acum-ul este ceva permanent, voi sunteţi ca şi un element holografic ce-şi proiectează informaţia în spaţiul în care se află pe nivelul de conştiinţă adecvat, care este 5D în cazul de faţă. Fiind un produs holografic al Sinelui vostru multidimensional, poate proiecta în alt loc instantaneu, propria imagine, deci vorbim doar de teleportarea imaginii, ori poate realiza şi teleportarea corpului fizic pentru că odată ajunşi în 5D, mecanismul deplasării se inversează…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

Următorul episod<< Contrariile Unimii – Continuumul AcumContrariile Unimii – Roata Karmică >>
Acest articol face parte 11 din 12 seria Contrariile Unimii
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile