Contrariile Unimii - XI
© "Gaură Neagră" Super Masivă / Observator NASA’s Chandra X-ray

Ajungând cu nivelul de conştiinţă pe 5D, aveţi posibilitatea să vă uitaţi şi să vedeţi clar segmente din linia proprie de viitor şi să ştiţi ce aveţi de făcut.

Noi suntem Fondatorii!

Odată ce simţiţi energia şi eliberarea adusă de nivelul 5D, timpul dispărând, dispare şi distanţa şi din această perspectivă, deasupra dualităţiii contrariilor, distanţa nu mai reprezintă un obstacol.

Desigur poate vă întrebaţi cum se realizează un asemenea proces. Pe nivelul 4D ca să ajungi dintr-un loc în altul este necesară deplasarea, care înseamnă distanţa care se măsoară în timp.

Odată ce acesta dispare, fiind pe 5D unde este prezent Acum-ul, în acesta există toate momentele deşi în plan fizic distanţa rămâne distanţă atât cât trăiţi în acest plan material. Însă depăşirea dualităţii determină apariţia unui alt aspect şi anume Prezenţa. Dacă Acum-ul este ceva permanent, voi sunteţi ca şi un element holografic ce-şi proiectează informaţia în spaţiul în care se află pe nivelul de conştiinţă adecvat, care este 5D în cazul de faţă.

Fiind un produs holografic al Sinelui vostru multidimensional acesta fiind pe 5D poate proiecta în alt loc instantaneu propria imagine, deci vorbim doar de teleportarea imaginii, ori poate realiza şi teleportarea corpului fizic pentru că odată ajunşi în 5D, mecanismul deplasării se inversează.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Următorul episod<< Contrariile Unimii – XContrariile Unimii – XII >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?