Contrariile Unimii – XVIII
© CC0 / Pixabay

Coridoarele ascensionale – II

Procesul Ascensiunii spirituale trebuie înţeles cât mai bine, pentru a fi aplicat ideal de către toţi cei care se pregătesc pentru o evoluţie spirituală corespunzătoare. Continuăm cu prezentarea mesajelor de la Fondatori:

Salutări! Noi suntem Fondatorii!

În acest punct este important să vă spunem că frecvenţele fotonice, care circulă la nivelul corpurilor inferioare ale aurei voastre – corpul fizic, corpul astral şi cel mental, nu pot străbate prin atomii de carbon deoarece distanţa dintre ei este prea mică pentru a lăsa să se producă procesul de emisie din interior, dinspre structura voastră subtilă, către exterior.

Fiind modificat în siliciu, această nouă structură este în realitate un fel de carbon superior ca şi structură cristalină.

Ca să puteţi înţelege acest aspect, vă dăm un exemplu foarte simplu. Cel al omidei care se înfăşoară în cocon. Stadiul de omidă este cel al atomului de carbon şi în desfăşurarea procesului de transmutaţie, la fel cum omida se transformă în fluture rămânând în realitate aceeaşi structură care însă se transformă, la fel şi carbonul-omida devine siliciu-fluturele, iar noua structură a corpului vostru fizic este mai uşoară la propriu şi capabilă să acceseze dimensiunile superioare.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Următorul episod<< Contrariile Unimii – XVIIContrariile Unimii – XIX >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?