Contrarile Unimii
© Bigstockphoto

Timpul, vârsta și Ascensiunea – IV

Dragi prieteni, în această călătorie dimensională am ajuns la a 16-a parte a acestui material. Sperăm că toate informaţiile acestui serial v-au fost de folos, deşi asemenea mesaje primite prin channeling nu se opresc aici. Vor fi şi altele de la diverse entităţi, pentru că este de abia începutul. Să dăm mai departe cuvântul Fondatorilor.

Salutări! Noi suntem Fondatorii!

Revenind la dualitate, şi la stăpânirea câmpurilor atractor 3D şi 4D prin ridicarea pe nivelul 5D, un asemenea proces după cum vedeţi este accelerat şi determinat din două direcţii, tocmai pentru a vă ajuta să ţineţi pasul cu ritmul de ascensiune al Geei.

Vârful valului despre care se spune că este maximul valurilor acestei perioade este doar primul din ceea ce va veni în viitorul apropiat către şi în lumea voastră.

Acest prim val şi vârful său va declanşa în ADN-ul biologic un proces energetic în care ceea ce numiţi voi mitocondrii, noi le numim organite celulare, vor începe să emită mai intens datorită pătrunderii până la nivel de celulă a unor stringuri cuantice şi subcuantice care vor reface legăturile organitelor cu nivelul de vibraţie spirituală al Sinelui vostru spiritual.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Următorul episod<< Contrariile Unimii – XVContrariile Unimii – XVII >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?