Când toți acești copii – extensii ale spiritelor maeștrilor – își vor încheia ciclul de învățare, se estimează că 11% din populația lumii va fi alcătuită din maeștri înălțați.

Despre maeștrii spirituali cu toții am auzit și citit pe internet și în multe cărți. Știm ce este un maestru spiritual. Dar un copil al unui maestru spiritual ce poate fi?

Ca să fim clar înțeleși din acest punct de vedere, nu este vorba despre copiii din familiile lumești, cum sunt de exemplu unii maeștri din Asia care au și familie.

Ne referim aici la copiii maeștrilor spirituali considerați din perspectiva Sinelui spiritual, deci la Spiritele maeștrilor care la rândul lor au extensii din spiritul lor numite copii spirituali. Astfel înțelegem mai ușor o serie întreagă de lucruri, care ni se întâmplă multora dintre noi în viața spirituală mai ales.

Putem înțelege de ce unele persoane spirituale se întâlnesc, și din acel moment indiferent de vârstă, relația respectivă e foarte durabilă între acele persoane. Mai înțelegem și de ce unii cunoscuți de-ai noștri, care și-au început cumva călătoria lor spirituală pentru a-și împlini menirea, dau chix la un moment dat într-un fel sau altul. Și veți înțelege de ce este așa din informațiile care vor urma în acest articol…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Articolul precedentCe îi lipsește omului modern să fie împlinit?
Articolul următorRețeaua Lucrătorilor în Lumină (IV)
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
4.3 3 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile