CORDYCEPS – Ciuperca Tibetană
© Pharma Dacica

 Ciuperca Tibetană – Aurul Medicamentelor.

Natura ne oferă de foarte multă vreme cele mai simple și eficiente metode de tratament. În prezent, se cunosc foarte multe dintre proprietățile plantelor medicinale, iar cercetările continuă în acest sens.

Medicina tradiţională chineză s-a remarcat prin modalităţile unice de creare a celor mai potrivite leacuri care să garanteze însănătoşirea rapidă, în lipsa unor efecte adverse care să perturbe ritmul firesc al proceselor organismului uman.

În urmă cu mai bine de 1500 de ani, în munţii Tibetului a fost descoperită o ciupercă ale cărei proprietăţi curative au constituit baza unor tratamente alternative de excepţie. Este vorba despre Cordyceps Sinensis, ciuperca tibetană care restabileşte şi regenerează funcţiile fiziologice ale organismului uman, prin întărirea sistemului imunitar şi prin creşterea rezistenţei la diferite infecţii.

Această ciupercă creşte la altitudini de peste 3000 de metri, în condiţii climatice grele, iar capacitatea sa uimitoare de adaptare a transformat-o într-un element tonic important în medicina tradiţională chineză, alături de ginseng şi de cornul de cerb.

Supranumită şi „aurul medicamentelor”, ciuperca tibetană conţine peste 72 de microelemente, fermenţi, aminoacizi, betacaroten, seleniu, vitamine, acestea îmbunătăţind energia şi capacitatea de funcţionare a organismului.

Cordyceps Sinensis are un spectru larg de acţiune, nu este toxică şi creşte eficienţa medicaţiei alopate în diferite afecţiuni.

Ciuperca are proprietăţi imunomodulatoare, antioxidante, antibiotice, antiinflamatoare şi antitumorale, stimulând circulaţia sangvină, funcţia hepatică sau pulmonară, dar şi activitatea intelectuală.

De asemenea, susţine procesul de oxigenare celulară, creşte puterea de concentrare şi capacitatea de muncă, scade nivelul colesterolului, prevenind bolile aparatului cardiovascular.

În tratamentul cancerului, s-a observat că efectele negative ale chimioterapiei şi radioterapiei sunt reduse semnificativ prin administrarea suplimentelor de ciupercă tibetană.

Specialiştii în medicină tradiţională recomandă extractul uscat de Cordyceps Sinensis. Foarte multe dintre produsele naturiste din această categorie conţin şi Şofran Indian, acesta amplificând efectele benefice ale ciupercii tibetane.

Având proprietăţi antibacteriene, antioxidante şi antitumorale, şofranul indian este recomandat ca terapie complementară pentru afecţiuni variate.

Cunoscută şi sub denumirea de curcumin, această plantă din familia ghimbirului a fost folosită de mai bine de 2000 de ani în prevenirea, ameliorarea şi tratarea bolilor.

Şofranul Indian acţionează asupra întregului organism, împiedicând multiplicarea necontrolată a celulelor canceroase şi neutralizând efectele devastatoare ale radicalilor liberi.

Bogată în principii active, planta protejează ficatul, plămânii şi rinichii şi restabileşte funcţiile acestor organe.

De asemenea, curcuminul previne şi încetineşte evoluţia maladiei Alzheimer sau a sclerozei multiple.

Remediul natural realizat în Laboratoarele Pharma Dacica Plus denumit CORDYCEPS reuneşte proprietățile curative ale celor două elemente – ciuperca tibetană și șofranul indian – transformând produsul într-un leac natural sigur și eficient în multiple afecțiuni, contribuind la restabilirea echilibrului întregului organism.

Combinarea celor două elemente – Ciuperca tibetană şi Şofranul Indian – formează un remediu naturist eficient în foarte multe dintre bolile cauzate de stres, poluare, alimentaţie sau îmbătrânirea prematură.

Numeroase studii au scos în evidenţă eficienţa celor două produse în cazul afecţiunilor sistemului respirator (pneumonie, astm bronşic, tuberculoză etc.), în bolile cardiovasculare (infarct miocardic, ischemie cardiacă), în afecţiunile căilor urinare sau ale ficatului (hepatită, ciroză hepatică).

Ciuperca tibetană şi şofranul indian contribuie la eliminarea substanţelor toxice din organism, cresc imunitatea şi ajută organismul să lupte împotriva tumorilor maligne, reducând efectele nocive ale chimioterapiei şi radioterapiei.

CORDYCEPS este un remediu foarte bun şi în caz de infertilitate masculină sau feminină fiind un foarte bun regenerant al funcţiei reproducătoare, dar şi al întregului  organism per ansamblu.

De asemenea, este un bun cardioprotector: reduce nivelul colesterolului total, al LDL și al trigliceridelor, reduce peroxidarea lipidelor, previne și ameliorează ateroscleroza, reglează ritmul și tonifică mușchiul cardiac, crește rezistența la efort, reglează tensiunea arterială, este anticoagulant.

CORDYCEPS – Ciuperca TibetanăMărturii de la pacienți:

În urmă cu mai bine de 10 ani am fost diagnosticat cu hipertensiune arterială și hipercolesterolemie, iar în ultimii ani am fost diagnosticat și cu steatoză hepatică. Am încercat ani la rând tot felul de tratamente, dar n-am rezolvat prea multe. Probabil din cauza pastilelor, luam cam 6-7 zilnic, mi-am îmbolnăvit și stomacul. Am aflat de la o rudă de-a mea de CORDYCEPS și mi-a atras atenția. Am început și eu tratamentul și după mai puțin de două luni și jumătate tensiunea mea s-a stabilizat, nivelul colesterolului a revenit, în sfârșit, la normal și toate analizele la ficat şi la stomac au ieșit bine. Iau în continuare acest tratament și mă simt ca la 20 de ani. Nu știu ce m-aș fi făcut dacă nu-l descopeream!Bogdan P.54 de ani, Mediaş

Am ales să scriu această mărturie ca să mulțumesc celor care mi-au recomandat acest tratament și, în primul rând, celor care l-au conceput. Aproape de când mă știu am avut probleme cu inimă, ba tensiune, ba palpitații, ba dureri. Cu mulți ani în urmă mi s-a pus diagnosticul de cardiopatie ischemică dureroasă. Și nu degeaba i se spune dureroasă. Aveam momente când credeam că nu voi mai apuca o altă zi, atât de tare mă durea. Am încercat tot felul de tratamente, medicamente atât naturiste, cât și alopate. O perioadă m-am simțit un pic mai bine, după care crizele au revenit. Nu ştiam ce să mai fac. Recunosc că la început nu am avut încredere în acest Cordyceps, mi-am zis că este încă un tratament pe care trebuie să dau banii. Dar l-am luat. Și credeți-mă, nu îmi pare rău deloc. Au trecut trei luni de când fac acest tratament cu CORDYCEPS și nu mai știu ce înseamnă durere de inimă. Pot să dorm liniștită, mă simt excelent, nu mă mai doare inima nici măcar atunci când mă supăr. Îl recomand tuturor cu căldură! Viorica B. 63 de ani, București

Contact Pharma Dacica

Contact Pharma Dacica


[ulp id=’TPRfmLA9VQD6OIHC’]

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?