Contrariile Unimii – XVIII
© CC0 / Pixabay
Timp estimat de citire: 2 minute

Procesul Ascensiunii spirituale trebuie înţeles cât mai bine, pentru a fi aplicat ideal de către toţi cei care se pregătesc pentru o evoluţie spirituală corespunzătoare.

Salutări! Noi suntem Fondatorii!

În acest punct este important să vă spunem că frecvenţele fotonice, care circulă la nivelul corpurilor inferioare ale aurei voastre – corpul fizic, corpul astral şi cel mental, nu pot străbate prin atomii de carbon deoarece distanţa dintre ei este prea mică pentru a lăsa să se producă procesul de emisie din interior, dinspre structura voastră subtilă, către exterior.

Fiind modificat în siliciu, această nouă structură este în realitate un fel de carbon superior ca şi structură cristalină.

Ca să puteţi înţelege acest aspect, vă dăm un exemplu foarte simplu. Cel al omidei care se înfăşoară în cocon. Stadiul de omidă este cel al atomului de carbon şi în desfăşurarea procesului de transmutaţie, la fel cum omida se transformă în fluture rămânând în realitate aceeaşi structură care însă se transformă, la fel şi carbonul-omida devine siliciu-fluturele, iar noua structură a corpului vostru fizic este mai uşoară la propriu şi capabilă să acceseze dimensiunile superioare.

De-a lungul acestui proces de transformare interioară, coridoarele ascensionale vă oferă posibilităţi pe care nici în imaginaţia voastră nu vi le-aţi putut închipui. Daţi-vă seama câte căi vi se deschid în faţa voastră…

Următorul episod<< Coridoarele ascensionale – ICoridoarele ascensionale – III >>
Articolul precedentHoroscop 2017 în combinaţie cu Cheile Genelor – II
Articolul următorMisterul trinităţii şi evoluţia
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile