Acum 1 milion de ani ADN-ul hominidului Pământului a fost ajustat pentru a se pregăti pentru evoluția la densitățile a 4-a și a 5-a. 

În acest articol vă prezentăm rezumativ o cronologie a unor evenimente galactice, pentru a putea înțelege de ce la ora actuală încă persistă pe Pământ situația aceasta conflictuală pe care o știm cu toții.

Cu 1 miliard de ani în urmă, Fondatorii au creat un „corp de lumină” pentru a explora frecvențele inferioare. Corpul de lumină ar putea interacționa cu forme de înaltă frecvență din întreaga galaxie. Dar ar trece chiar prin forme de frecvență/densitate inferioară, cum ar fi  planetele cu densitatea a 3-a precum Pământul. Corpul de lumină a fost creat folosind coduri de lumină la frecvențe mai mici, astfel încât au devenit molecule de ADN…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

Următorul episodCronologie galactică (II) >>
Acest articol face parte 1 din 2 seria Cronologie galactică
Articolul precedentFiința Suverană și cetățeanul democratic (I)
Articolul următorTainele corpurilor spirituale (I)
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
5 3 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile