Acum 10 milioane de ani noi grupuri de reptilieni din Alpha Draconis și Orion au venit pe Maldek și Marte pentru explorare și cucerire.

În urmă cu aproximativ 800.000 de ani în urmă, pleiadienii împreună cu alte câteva rase stelare au decis să migreze pe Pământ. O mare navă-mamă cristalină a fost creată pentru 50.0000 de călători din Pleiade către Pământ. 50.000 de ființe înseamnă populația unui mic orășel, deci destul de mulți. În apropierea Pământului pleiadeenii au cerut un acord de aterizare reptilienilor care formaseră în jurul planetei un fel de blocadă. Pentru că aceștia trăiau deja pe suprafața Pământului dar și în zone subterane unde-și instalaseră colonii. Când a sosit nava cristalină, a fost atacată și distrusă de reptilieni care au încălcat acordul. Probabil au considerat că pleiadeenii veniseră în scop de spionaj. Doar 90 de pleiadeeni au scăpat și au aterizat sau s-au prăbușit în ceea ce acum este cunoscut sub numele de sud-estul Australiei. Bucăți de navă-mamă topită au căzut pe suprafața Pământului în zone diferite…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

Următorul episod<< Cronologie galactică (I)Cronologie galactică (III) >>
Acest articol face parte 2 din 3 seria Cronologie galactică
5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Adriana Ceciu

Acum 2 ani in 5 Februarie dimineața la ora 4 un :ceva : a intrat la mine in camera prin perete se învârtea in jurul axei sale ,cel puțin așa am perceput eu .Ceasul de pe perete s-a oprit doua zile pe urma a pornit din nou .Nu știu ce a fost eu nu dormeam eram treaza pe tel .Scotea un zgomot parca intrase un stâlp de înaltă tensiune la mine in camera .A plecat cum a venit după vreo 30 de sec. Nu știu ce a fost , dacă a mai trăit cineva așa ceva as dori sa-mi spună .