Astfel de războaie, care au fost descrise și în Vede și Bahgavad Gita, își au proveniența în vremuri și mai îndepărtate, într-o epocă galactică…

Cronologia galactică a civilizațiilor Căii Lactee este foarte vastă, și cuprinde o multitudine de evenimente pe care nici măcar într-o serie de 30 de volume de câte 1000 de pagini nu ar putea fi cuprinse, într-atât de complexă este această derulare a tuturor întâmplărilor care au avut loc sub forma impactului între principalele civilizații ale galaxiei.

Relatam în numărul anterior despre acele tragice evenimente care au dus la distrugerea ecosistemului planetei Marte și a planetei Maldek, aflată între planeta roșie și Jupiter. De altfel este foarte posibil ca Maldek să fi avut foarte multă apă, iar atunci când a explodat, s-ar fi putut afla pe orbita sa undeva în apropierea Pământului și a lui Marte, iar apa aruncată în spațiu de către suflul exploziei să fi aruncat o mare cantitate din apa de pe Maldek către Pământ. Aici prin forța de atracție treptat imensa cantitate de apă a căzut sub forma acelei ploi a Potopului care a durat aproximativ 40 de zile. Poate fi o chestiune destul de credibilă.

Deci în urmă cu multe milioane de ani Maldek a fost distrusă de nebunia unui conflict între mai multe civilizații, unele dintre acestea mutându-se pe Marte, iar altele pe Pământ. Este evident că sămânța unor asemenea conflicte s-a perpetuat pe ambele planete pe care s-au stabilit cei care au scăpat din tragedia de pe Maldek. Cu toate că și pe Marte se afla o civilizație stabilită acolo de multă vreme, alcătuită așa cum am spus din rasele din Vega, Sirius, Orion și Alpha Draconis. Lupta pentru supremația pentru resurse, la fel cum se întâmplă în epoca noastră pe Pământ, a dus în cele din urmă la distrugerea civilizației marțiene.

Dar astfel de războaie, care au fost descrise de exemplu și în Vede și Bahgavad Gita, își au proveniența în vremuri și mai îndepărtate, într-o epocă galactică de-a lungul căreia în jurul civilizației din Lira s-au dezvoltat alte civilizații. Asta pentru a putea scăpa de conflictele generate de invaziile reptiliene în acel sector galactic. S-ar spunea spune că liranii sunt Rasa Mamă, și celelalte rase sunt copiii lor. Maeștrii Spirituali din Sirius au intervenit și au mutat grupul conflictual în Orion, unde planul propus de ei împreună cu înțelepții altor civilizații aliate prevedea studierea modului în care polaritatea ca și stare de conflict ar fi putut influența modul de evoluție al civilizațiilor. Asemenea realități au existat cu aproximativ 25 de milioane de ani în urmă, și în timp ce în sistemele Lira și Pleiade totul merge bine, în Orion situația s-a complicat. Și asta deoarece zona de acolo a fost ca și un poligon de aplicații militare. Și pentru că alianțele din Orion erau agitate de către politica reptilienilor în acel sistem stelar, conflictele s-au derulat pe o durată de aproape 20 de milioane de ani. Vă dați seama cum s-au perpetuat acele doctrine de la o eră la alta în Orion, încât zona aceea stelară e ca un fel de „zonă radioactivă” spiritual, unde nu se mai poate locui fără probleme.

A urmat o epocă în care Imperiul Orion, sub influența reptiliană-draconiană, a atacat civilizația din Pleiade, care s-a retras strategic și a cerut ajutorul arcturienilor. Aceștia au negociat cu alianța Draconiană-reptiliană și le-au oferit proceduri de vindecare. Astfel pentru multă vreme, deși nu total, influența negativă a acestei alianțe invadatoare a scăzut mult. Asta a permis celor din Lira să fondeze în cele din urmă Federația Galactică, aceasta fiind alcătuită în prezent din 235.000 de sisteme stelare.

Am spus în episoadele anterioare că reptilienii și Draco ajunseseră și ei pe Pământ, într-o vreme când cei din Pleiade deja se ocupau de punerea pe picioare a primei colonii umane Homo Sapiens. Aproximativ cu 200.000 de ani în urmă a avut loc o schimbare a axei polilor Pământului, este foarte interesant că dincolo de schimbările cataclismice de relief și climă provocate de această schimbare a polilor planetei, după terminarea acestei inversări din specia de hominide s-a desprins specia creată de pleiadeeni numită Homo Sapiens, în urma dispariției fostei civilizații umane existente până atunci și care număra aproximativ 1 miliard și jumătate de ființe umane. După revenirea lucrurilor la normal, a apărut continentul Lemuria, unde Homo Sapiens a fost pus ca specie să reia lucrurile către o nouă direcție de evoluție. Între timp pentru că lemurienii dovedeau ceva ieșit din comun ca bunăvoință, Pleiadele, Sirius și Orion au încheiat un tratat de pace galactic pentru a putea coordona împreună noul proiect Homo Sapiens. Doar că și de data asta cei din Orion, având în genetic sămânța de scandal și trădare, au comis-o din nou declanșând un nou război, de data asta pe Pământ, de care amintesc Vedele și Bhagavad Gita.

Următorul episod<< Cronologie galactică (II)
Acest articol face parte 3 din 3 seria Cronologie galactică
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile