Cuantele de energie de la nivelul mentalului – fotonii – lucrează în aşa fel încât, din mintea noastră, ei se duc în Câmpul de Energie.
Cercetările pe care le-a realizat revista Cosmos în ultimii ani asupra modului în care funcţionează Creaţia ne-a revelat un adevăr simplu, dar nebănuit de nimeni. Şi anume, că orice ce petrece în Univers, de la firul de praf cosmic şi până la galaxii, are la bază repetiţia. Am pornit în privinţa acestei descoperiri de la efectul Pavlov, analizând modul în care mentalul uman reacţionează faţă de stimulii diverşi existenţi în societate.
Este posibil ca Pavlov, la fel ca mulţi alţii care au revoluţionat ştiinţa prin intuiţii primite de la fiinţe din dimensiuni superioare sau din alte lumi extraterestre, să fi înţeles că totul este supus repetiţiei într-o formă sau alta. Şi pe acest considerent a postulat principiul său.
Faptul că de exemplu o structură imensă cum este Calea Lactee efectuează de sute de milioane de ani aceeaşi mişcare de rotaţie demonstrează că totul este ciclic-repetitiv. Important este să înţelegem pe ce se bazează această ciclicitate în ceea ce priveşte evoluţia noastră ca fiinţe inteligente şi raţionale.
De exemplu, istoria spirituală deţine informaţii referitoare la existenţa într-un trecut îndepărtat a civilizaţiei lemuriene, în urmă cu aproximativ 4,5 milioane de ani, noi cei de acum fiind a 5-a civilizaţie existentă pe Pământ în actualul ciclu cosmic.
După noi, urmează cea de-a 6 omenire care este foarte posibil să aibă o cu totul altă viziune despre viaţă faţă de noi.
Este foarte posibil ca această a 5-a omenire să fim tot noi, trecuţi însă printr-o profundă şi radicală transformare ADN care să determine o mutaţie de conştiinţă fundamentală pentru viitorul nostru. Tocmai de aceea este foarte important să învăţăm să ne folosim mintea disciplinat şi ordonat, pentru a obţine rezultatele care să ne poarte către acest viitor pe care ni-l dorim cu toţii.
De ce este esenţial să ne disciplinăm mentalul?
- Cuantele şi inteligenţa umană – I
- Cuantele şi inteligenţa umană – II